Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6005581 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

'' Stad çabuk bitsin, herşey çabuk olsun ,ben rahatsız olmayayım ,çabucak ulaşayım, benden kimse bir şey beklemesin '' yaratılan tüketim toplumunun yeni ahlakı ve yeni davranış biçimi ....
:claps: :claps: :claps:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Uykusuz bekliyoruz...  #sabret mekten baska care yok...

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Kısa bir süre takılın siz diğer sayfada. Merak edin azıcık. Az Sonra...

Çevrimdışı martin40

@Efe abi, çati nasil kalkacak ? Halat + Kelepçelermi , yoksa beyaz direklerde takilacakmi yerde ?

Çevrimdışı Alparslan

Bu aralar artık strand jack'lerin stada geliyor olması lazım. Kelepçe işindede sona yaklaşıldı. Halatlar çabuk serilir gibi görünüyor. Ama strand jacklerin yerleştirilmesi için öncelikle bir an önce stada geliyor olması lazım. Umarım fazla gecikmez.

Çevrimdışı Efe

@Efe abi, çati nasil kalkacak ? Halat + Kelepçelermi , yoksa beyaz direklerde takilacakmi yerde ?
bence takılmayacak kalkmaya başladıktann sonra üzerine inşaa edilecek kaldırma işlemi 1 aya yakın sürecek bu metal elemanları konana kadar yeni yapılan tüm germe çatılarda halatlar serildikten sonra kaldırma işlemi başlamış çelikler sonra takılmış :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu aralar artık strand jack'lerin stada geliyor olması lazım. Kelepçe işindede sona yaklaşıldı. Halatlar çabuk serilir gibi görünüyor. Ama strand jacklerin yerleştirilmesi için öncelikle bir an önce stada geliyor olması lazım. Umarım fazla gecikmez.
bayramdan sonra gelirler bence 15 ağustosa kadarda montajlanırlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

31 ekim yada 1 kasım günü oynanacak lig maçı iç saha ise işte güzel bir hedef ağustos sonu vinçleri çıkarsınlar sahadan bu iş olur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Eski açıkta yarım kalan kolonlar takıldı mi ? Dial up la Mağaradan baglaniyorumda

Çevrimdışı ahmet türker

31 ekim yada 1 kasım günü oynanacak lig maçı iç saha ise işte güzel bir hedef ağustos sonu vinçleri çıkarsınlar sahadan bu iş olur :)
tarih verme sevgili kardeşim , yapma bunu, ne zaman bitecekse o zaman biter . sonra sana da saracaklar. :)

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet bi ricam olacak çatı gerilmeye çelik elemanlar takılmadan başlayacak diye düşünüyorum bunu biliyorsan yada bi öğrenip bize aktarabilirsen sevinirim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abu Ali Imran

@bjk_mabet abi cati simdiye kadar plana uygunmu ilerliyor yoksa bi gecikme varmi? cevap verirsen sevinirim  :D

Çevrimdışı Efe

tarih verme sevgili kardeşim , yapma bunu, ne zaman bitecekse o zaman biter . sonra sana da saracaklar. :)
yok ben tarih vermiyorum hedef gösteriyorum o gün bitecek demiyorum ki o gün iyi bir hedef diyorum sadece :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı altan0348

saha içindeki beyaz demirler ne işe yarayacak acaba? nereye takılacak?

Çevrimdışı Efe

evt asma-germe-çelik çatı bu tam açıklaması bizim çatının :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

evt asma-germe-çelik çatı bu tam açıklaması bizim çatının :D
Akılsızlar inanamıyor :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

yok ben tarih vermiyorum hedef gösteriyorum o gün bitecek demiyorum ki o gün iyi bir hedef diyorum sadece :ok:
Kasım sonu daha rahat bir tarih @Efe abi ama bence Aralık ayına kalmaz açılması :)

Çevrimdışı Efe

saha içindeki beyaz demirler ne işe yarayacak acaba? nereye takılacak?
enine halatların üzerine bazılarıda dikine halatların
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kasım sonu daha rahat bir tarih @Efe abi ama bence Aralık ayına kalmaz açılması :)
bencede 29 ekimden sonrası bizim için tarihin başlangıcı olacak artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı altan0348

enine halatların üzerine bazılarıda dikine halatların

efe hocam iç çembere demir takılmayacak mı hiç? ben bu beyazları iç çembere takılacak diye düşündüm hep :)

Çevrimdışı Efe

Akılsızlar inanamıyor :)
onlarda çelik çatı arkada halatların üzerinde değil bizde halatların üzerine bildiğin çelik çatı inşaa ediyorsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

efe hocam iç çembere demir takılmayacak mı hiç? ben bu beyazları iç çembere takılacak diye düşündüm hep :)
evt oonlar iç yuvarlak için zaten ama halatlar havaya kalkarken takılacak bunu nerden biliyorsun dersen diğer inşaa edilen bu tarz çatılarda çatı havaya kalkarken yerlerine takılmış bu çelikler ona dayanarak söylüyorum  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı samet67

Demir çubuklar nereye takılacak, nasıl takılacak diye düşünenlere örnek :)
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 00:35:50 mert kcptl ]

Çevrimdışı mert_

az kaldı az...

foursquare'den alıntıdır.