Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6012227 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı attila_metu

Bir sorum olacak.
Üst katlara serilen V şeklinde halatlar ile orta yuvarlaktaki halatların birleştirilmesi gerek.
Bu iş için orta yuvarlak ile ikinci kat trübünü arasına iskeleler yerleştirmek gerekli, doğru mu? İskele işine numaralıda başlanmış görüyorum sadece. Kalan kısım çok uzun sürmez mi?
Bir de 9 tane kelepçe saydım yanlış görmediysem.

Çevrimdışı Burak Akay

Benim anladığım kadarıyla, hibretimsi birşey oluyor. ama güzel oluyor sonuçta bir çok örnek proje var.

En az 1 1.5 ay kazandırır. Artık olsun da toprak sahaya razıyım ben.
Süre kazandıracaksa aynen artık ne olursa olsun razıyız @Aram Teşekkür ederim baktım ama gözden kaçırmışım bi inceleyim
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı FurkanZB

evet dün araştırmacı arkadaşlar sayesinde öğrendik ki öyle olacak.

Düşünün, birileri araştırmasa oda süpriz olacaktı bize. 

sırada koltuk dizaynını araştıracak arkadaşlarda.  :biggrinking:
Öğrendiğimiz iyi oldu kara bulutlar biraz olsun dağıldı :)
BeşiktAŞK.

Çevrimdışı Burak Akay

Bu arada Koltuklarımızı üreticek Mir Dekorasyon Ankara'da yerini az çok tahmin ediyorum bi ara baskın yapmayı düşünüyorum varmı katılmak isteyen  :evillol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Aslında keşke süpriz olsaydı.

14 saatte bitirilebiliyormuş serim.

Düşünsenize, işte herşeyi hazırladılar, bir tek serim kaldı. Bizde sanıyoruz ki dikimli mikimli birşey olacak.

Kamera bozuluyor geceden, sabah bir bakıyorsun yemyeşil.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Aram

@Armağan Bozkurt  desso farklı bi sistem yapıyor. Hibritin bikaç şekli var. Bizimkide hibrit ama koskoca real barça bu sistemi kullanıyor. İngiltere daha soğuk ve yağışlı olduğundan başka sistem.  :ok:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Aram

@attila_metu iskeleler halledilir. Kelepçe için uğraşıyorlar. Onlar basit iş.
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu arada Koltuklarımızı üreticek Mir Dekorasyon Ankara'da yerini az çok tahmin ediyorum bi ara baskın yapmayı düşünüyorum varmı katılmak isteyen  :evillol:
Ben gelirim
Yalnız dayak yeme  :evillol:
Hatta cts çalışıyolarsa yarın bi ziyaret edelim

Çevrimdışı dropoon

bu teknolojik imkanlarda serme değilde ekme çim yapılsaydı büyük zaman kaybı olurdu böyle bir projede. sonuçta stadın ısısı nemine benzer şartlarda yetiştirip getirip serme imkanı var.

Çevrimdışı Burak Akay

Ben gelirim
Yalnız dayak yeme  :evillol:
Hatta cts çalışıyolarsa yarın bi ziyaret edelim
Tamam Gidelim Dayak yersekde Beşiktaşımıza Feda olsun Pursaklarda yer koltukları görürüz hatta belki projeyi çarpabiliriz :) Aynı zamanda orası satış noktası cts açıktır %90
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2015, 11:54:09 Burak Akay ]
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı MamiReyiz_39

2 ekip çalışıyor ve günde toplam 5 tane taksa öbür hafta sonuna biter :D
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı mert_

Türkiye de yolları, hastaneleri, onları bunları nasıl birisi yaptırmıyorsa, Stadı da biri yaptırmıyor. Biri sadece öncü oluyor.

Bu konuda da son mesajımdır. En sevmediğim profille, uzun uzadıya tartışacak halim yok bunu.

kelepçelerde hız ne oldu bilmiyorum ama şuan bir tanesi takılmak üzre gibi.
tartışacak bir şey de yok zaten, sen fikrini söyledin bir başkası da fikrini söyledi.

stadı fikret orman önderliğinde Beşiktaş camiası yapmaktadır.

Çevrimdışı yigitcan1903

Tamam Gidelim Dayak yersekde Beşiktaşımıza Feda olsun Pursaklarda yer koltukları görürüz hatta belki projeyi çarpabiliriz :) Aynı zamanda orası satış noktası cts açıktır %90
Ben de havalimanına giderken görüyodum,aklımdaydı
Deseni gösterseler yeter aslında
Tabii bilmiyoruz diyecekler büyük ihtimalle :D

Çevrimdışı can1903

İnşaattan anlamam , görüntü de değişen bişey yok ama içerde çalışmalar süper gidiyor ben çatıyı kaldıralım koltukların konulmasını bekliyırum  :halay: :

photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Burak Akay

Ben de havalimanına giderken görüyodum,aklımdaydı
Deseni gösterseler yeter aslında
Tabii bilmiyoruz diyecekler büyük ihtimalle :D
Aynen deseni çözsek yeter üretim yerleride orası büyük ihtimalle tabi elimiz boş dönme ihtimalimiz yüksek :D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

kelepçeler bittikten sonra 4 sıra daha çelik halat serilecek deme iç halkaya

Çevrimiçi Necmi

Çim böyle olucaksa Hybrid olmuyacak anlamına geliyor yani doğrumu söylüyorum
@Burak Akay  ne olacağını bizde bilmiyoruz bildiğimiz bir şey son iki yıldır stadlara uygulanan bir sistem
bütün kallavi stadların tercih ettiği bir sistem anladığım kadarıyla hibrit ama diğeri gibi yarı sentetik değil
bu tam doğal yani yüzeyde sentetik çim görünmüyor üst yüzey tamamen doğal çim ne yapılıyorsa iç köklerde
yapılıyor alttan hava alıyormuş artısı bu gün serip yarın üzerinde maç yapabiliyorsun çok dayanıklı olduğu kesin
moskava stadınada yapılmış kış şartlarına tercih edilmiş kral abdullah stadınada yapılmış çöl iklimine tercih edilmiş
hem yeni bir teknoloji hem yüksek bir teknoloji ama desso nunkine göre artısı nedir eksisi nedir onlarda yakında çıkar ortaya.
R.madrit Barcelona tercih ettiğine göre vardır iyi yanları yani bilinmiyen bir konu daha çıktı karşımıza biri bitiyor diyeri başlıyor
antrenman sahasını bozup bundan yaptıklarına göre mutlaka tercih edilme nedenleri vardır burda bir sene civarı önce Sayın Çebi nin
söylediği söz vardı çimi gördüğümüz an maç yapacağız buda demek oluyorki en başında tercih edilmiş ve hazırlıkları yapılmış
büyük ihtimal bir yerlerde çimlerimiz büyüyor. zemin hazır edildiği anda çimi halı gibi serip üstünde maç yapabileceğiz.
buda bize 1 - 1.5 ay gibi kazandırıyor beni ilgilendiren kısmı bu yakında özelliklerini öğreniriz

Çevrimdışı Serdkar

Beyler...
Su an Catida neyle ugrasliyor...
Canli Yayinda Kimse yok...
Güntekin Onayin agzina düsmeyelim gene

Çevrimdışı yigitcan1903

Beyler...
Su an Catida neyle ugrasliyor...
Canli Yayinda Kimse yok...
Güntekin Onayin agzina düsmeyelim gene
Yemekhanede karın doyurmakla uğraşıyolardır :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

@Necmi O zaman ümraniyenin ne zaman biteceği tam bir net tarih çıkartır önümüze zeminle ilgili.

Çevrimdışı baro19

evet bu konuda bir anlaşmak lazım.. stadı Fikret Orman yapıyor.. borç içindeki kulüpte doğru stratejilerle kaynak yaratarak, sabah akşam çabalayarak Fikret Orman yapıyor.. tabi ki loca ve kombine alan camianın katkısıyla yapıyor ama o çok konuştuğunuz beyaz yalanları vs iyi yöneterek bu paraların stada akmasını sağlayan Fikret Orman..

sportif başarıyla güç kazanabilecekken Beşiktaş'ın geleceğini ön plana alıp stadı yıkma cesareti gösteren ve bu parasızlığa rağmen her malzemede en kalitesini kullanmaya çaba gösteren bu adamın hakkını yemekten vazgeçin artık..

en azından stad konusunda..

Fikret ORMAN yerine başka bir kişi gelseydi stadı yapmaya uğraşmayacak mıydı? Bu stadı BEŞİKTAŞ yapıyor.

Çevrimdışı Renton

Çimler baska yerde yetistirilip sonra stada mı serilecek kesin bilgi mi bu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Mehmet92

Dün yeniinönü fotosundan yanlış saymadıysam 41 palet serilmişti,geriye kalan son 1 tane de eski açıktaki muhtemelen

Çevrimdışı erenoz

@Burak Akay  ne olacağını bizde bilmiyoruz bildiğimiz bir şey son iki yıldır stadlara uygulanan bir sistem
bütün kallavi stadların tercih ettiği bir sistem anladığım kadarıyla hibrit ama diğeri gibi yarı sentetik değil
bu tam doğal yani yüzeyde sentetik çim görünmüyor üst yüzey tamamen doğal çim ne yapılıyorsa iç köklerde
yapılıyor alttan hava alıyormuş artısı bu gün serip yarın üzerinde maç yapabiliyorsun çok dayanıklı olduğu kesin
moskava stadınada yapılmış kış şartlarına tercih edilmiş kral abdullah stadınada yapılmış çöl iklimine tercih edilmiş
hem yeni bir teknoloji hem yüksek bir teknoloji ama desso nunkine göre artısı nedir eksisi nedir onlarda yakında çıkar ortaya.
R.madrit Barcelona tercih ettiğine göre vardır iyi yanları yani bilinmiyen bir konu daha çıktı karşımıza biri bitiyor diyeri başlıyor
antrenman sahasını bozup bundan yaptıklarına göre mutlaka tercih edilme nedenleri vardır burda bir sene civarı önce Sayın Çebi nin
söylediği söz vardı çimi gördüğümüz an maç yapacağız buda demek oluyorki en başında tercih edilmiş ve hazırlıkları yapılmış
büyük ihtimal bir yerlerde çimlerimiz büyüyor. zemin hazır edildiği anda çimi halı gibi serip üstünde maç yapabileceğiz.
buda bize 1 - 1.5 ay gibi kazandırıyor beni ilgilendiren kısmı bu yakında özelliklerini öğreniriz
Abi 'fibresand reinforced root zone' diye bir ifade kullanmışlar spartak moskovaya yaptıkları zemin için. Bu da benim anladigim kadariyla hibrit teknoloji oluyor.

https://twitter.com/Andycroft74?s=01
Ayrica su arkadaşın bizim zeminlerle bi alakasi var sanirim. Sis Pitch firmasinin twitterda bizim stadin zeminini yapacağını duyurduğu tweeti favlamis.  Bir de profil fotoğrafı da bizim tesislerden yanlış görmüyorsam. İngiltere'de başka stadyumlarda fotograflari da var :))

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yigitcan1903

Çimler baska yerde yetistirilip sonra stada mı serilecek kesin bilgi mi bu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesin değil