Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015587 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

@FARUK bunların birleşim yerleri bizim fare kulaklarıyla aynı  :alala: :alala:

o kulaklardan çapraz yukarı doğru gelen halatlar bunlara bağlanacak işte
önden bakıldığında fotodaki gibi görünecek alta kırmızı yuvarlak kelepçeler
üstte mavi olan şuan görünen parçaların birleşim yeri
çapraz halatlarla tutunacak

Çevrimdışı happy_

Türkiye'de stadı yapılmayan takım kalmadı neredeyse ama hiçbir takımın taraftarı stadının yapımını takip etmek açısından bizim kadar şanslı olmadı. Sağolsunlar @bjk_mabet hem de @rubi_tobin sayesinde klozetinden çatı vidasına kadar en ince detaylarıyla her aşamasını canlı olarak izleyebiliyoruz.

Ellerine sağlık...

Çevrimdışı FARUK

o kısımlara alttan çapraz gelen borular takılacak zannedersem @Efe
halat gelir abi fontenova daki gibi
kırmızı halatlar

Çevrimdışı Efe

evt anladım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

ben anlamadım  :D

ama oruçtan olsa gerek. zorlamıcam kendimi.

Çevrimdışı Easthanbool

ben anlamadım  :D

ama oruçtan olsa gerek. zorlamıcam kendimi.

Bende anlamadım abi oruçtan değil çok karışık bu çatı işleri
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

o kısımlara alttan çapraz gelen halatlar takılacak zannedersem @Efe
evt halat olacak sanırım yada boruda olabilir :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Kulak kulağa birleştirme olamaz mı?

Çevrimdışı YunusEmre

arkadaşlar ben gösterilen tabelalardan ikinciyi yakınlaştırıp bakınca karşıma şöyle bir görsel geliyor  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

arkadaşlar ben gösterilen tabelalardan ikinciyi yakınlaştırıp bakınca karşıma şöyle bir görsel geliyor  :evillol:
atma recep  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Yok yok Desso değil :D

Çevrimdışı FARUK

Kulak kulağa birleştirme olamaz mı?
bu bağlantı noktasıyla kelepçe arasında dikeyde yaklaşık 8m yükseklik farkı olacak

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

şimdi net baktım o gelen beyaz çubukların kalınlıkları farklı hem  kelepçelere  bağlanacak kolonlar orda hemde bu şeffaf tarafı birlşetirecek enine kiriş diyebileceğimiz çubuklarda orda daha gelecektir bu beyaz çubuklardan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu bağlantı noktasıyla kelepçe arasında dikeyde yaklaşık 8m yükseklik farkı olacak

zaten ordaki kolonlarda 8 metre civarı dimi faruk hafiften yatık olacak galiba kolonlar enine halatlardan yukarı bu parçarla birleşene kadar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı ErsinA.

Bende bunu gördüm sanki  :D

adamları aradım daha önce hatta. biz yapıyoz dediler

Çevrimdışı ErsinA.

YSA İnşaat Tarım Turizm firmasının internet sitesinde referans bölümünde BJK Vodafone Arena İnönü Stadyumu, Çim yüzeyli futbol sahası projelendirme ve teknik danışmanlığı 2013-2014 yazıyor.

Firmayı arayıp Vodafone Arena'nın çimlerini siz mi yapıyorsunuz diye sordum. Ne amaçla soruyorsunuz dediler ve direkt bir cevap vermediler.

İnşaat firmasında çalıştığım ve stadyum projemiz de olduğu için oradan yürüdüm.

Karşımdaki kişi internet sitelerindeki referansların doğru olduğunu, YSA İnşaat olarak projelendirme, danışmanlık ve uygulama işleri yaptıklarını söyledi.

Benim şahsi görüşüm %100 olmasa da  %80 bu firma bizim çimleri yapacak.

Çevrimdışı Efe

Bende bunu gördüm sanki  :D

adamları aradım daha önce hatta. biz yapıyoz dediler
çimciler bunlar mı şimdi  @Birisi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

Yok yok Desso değildir o Desso olsa yerimizde duramazdık  :D
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ahmetx

istanbullu gençlerden birisi ümraniyeye gidip sorsun işte çim firmasını adamlar orda değil mi şu an?

Çevrimdışı BRK

ysa yapiyorsa cok uzulurum, baskan bize dunyada baska buyuk takimlarin cimlerini yapan bir firma demisti