Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021563 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mert_

İyi de stat ekimde de açılsa ocakta da açılsa Beşiktaş sezonun son maçını bu statta oynayacak. Nedir yani?

:D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İyi iyi. Transfere dalıp burayı boşlayalımki geldiğimizde daha çok ilerlemiş olsun :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kutay

küfekilerin yüzde kaçı bitti acaba bir bilgisi olan var mı ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

ysariusta

• Ziyaretçi

Ya buraya 50 kere yazdim sezonun son maci bu stadta oynanacak diye daha hala tarih veriosunuz eylul ekim ocak subat diye
İnşaat ruhsatın 2016 mart. İstesende daha uzatamazsın marttan. Kapiş.
Şu yazdığın bana şunu anlatıyor; burada 1 senedir havaya konuşuyoruz. Hiçbir bilgiye ihtiyacınız yok sizin. O nedenle burada paylaşmanın da anlamı yok. Siz buradan anlarsınız zaten.

Çevrimdışı Furkan Sarper

daha kolonlar bile bitmedi,çok iş var küfeki için içeridede baya bir bölüm küfekiyle kaplancak diye biliyorum

Çevrimdışı mert_

@Necmi abinin daha önce verdiği metrekare hesaplarına göre daha yarısı bile bitmemiş olabilir @Kutay Türkmen .

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abinin daha önce verdiği metrekare hesaplarına göre daha yarısı bile bitmemiş olabilir @Kutay Türkmen .
@kcptl abi @Necmi abi sorsak daha başlamamış ki der  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Ya buraya 50 kere yazdim sezonun son maci bu stadta oynanacak diye daha hala tarih veriosunuz eylul ekim ocak subat diye
iyi de sen de sezonun son maçı oynanacak diye tarih veriyorsun?
Herkes kendine göre bir tahminde bir öngörüde bulunuyor.
Burada kimse bu işin uzmanı değil.Olduğunu iddia eden de varsa onun cahilliğidir.
Ben 10 tane inşaat mühendisiyle,mimarla görüştüm,bilirkişilik yapan profesörlerle görüştüm hangisine stadın resmini göstersem hepsi birbirinden farklı tarih verdi.

3 aya açılır diyen de çıktı 6 diyen de çıktı 1 sene diyen de çıktı.yani kimsenin lafı genel geçer değil.Sen de haklı çıkabilirsin ekim diyen de haklı çıkabilir.
Yarın kaynak yaratılı 150 işçi girişi sağlanır 3 aya ince işçiliklerin tamamı da bitirilir,ya da bir kriz çıkar bütün işler durur bunu kimse bilemez.
Bildiğim birşey varsa şartların elverdiği ölçüde maksimum hızda çalışılıyor ve olabildiğince erken bitirilmeye çalışılıyor 50 kere de yazsan 100 kere de yazsan durum bu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Viviano

Sen zaten daha önceden de TTArena'yı övüyordun, rakiplerin stadını övüyordun, bizim stada hep böyle şey yaklaşıyorsun. Amacın ne? Burda herkes kendi fikirlerini beyan etmekte özgür. Sen diyorsun son maç, ben diyorum Kasım, o diyor Eylül. Kimseyi germe.

Çevrimdışı tedd

Ekimde bitti veya Ocakta bitti...
Değişen çok birşey yok.
Değişmeyen tek şey var o da önümüzdeki sezon yine 3.lüğe merhaba.
Nasılsa yönetimin bahanesi hazır.
Stadımız yoktu. Çok zor şartlarda mücadele ettik vs.

SM-T807 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı kralkartal

iyiki bir tarih verdim yok tt arenayı ovuyodun dyenmı ararsın(evet tt arena loca ve vıp bakımında bızım stadtan sayı olarak önde) yok ekımde ocakta acılsada son mac oynanıo kesın deyıp esprı yapanmı ararsın bısuru muhabbet. Ben yenı acıktan kombnemı aldım stadın yapılısınıda zevkle ızlıyorum stadın acılıs tarıhıylede hıcbır sıkıntım yok. Sadece burada stad su aya sarktı bu aya sarktı dıye aglayanlara tepkı olarak bende onumuzdekı sezonun son macında gececegız stada dıye dusunuyorum bu kadar. SAYGILI OLDUKTAN SONRA OLİMPİYATTADA OYNASAK OLUR BENCE..

Çevrimdışı kralkartal

bıtanesıde burda verdgmz bılgıler bosa falan yazmıs.. Kafana sılah dayamadık kardes zorla bılgı ıstemedı kımse senden. Nedır bu tavırlar?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

bıtanesıde burda verdgmz bılgıler bosa falan yazmıs.. Kafana sılah dayamadık kardes zorla bılgı ıstemedı kımse senden. Nedır bu tavırlar?
biraz üslubunu düzelt @kralkartal

Çevrimdışı Paletli Vinç

Ne zaman forum sakinleşse tarih mevzusu çıkıyor tekrar acaba troll işi mi cidden düşünüyorum

Çevrimdışı kralkartal

Çevrimdışı can1903

Forum bundan 5 - 6 gün önce canlıydı şimdi buralar sessiz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

ikinci kez yazınca dahamı etkili oluyor :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

iyiki bir tarih verdim yok tt arenayı ovuyodun dyenmı ararsın(evet tt arena loca ve vıp bakımında bızım stadtan sayı olarak önde) yok ekımde ocakta acılsada son mac oynanıo kesın deyıp esprı yapanmı ararsın bısuru muhabbet. Ben yenı acıktan kombnemı aldım stadın yapılısınıda zevkle ızlıyorum stadın acılıs tarıhıylede hıcbır sıkıntım yok. Sadece burada stad su aya sarktı bu aya sarktı dıye aglayanlara tepkı olarak bende onumuzdekı sezonun son macında gececegız stada dıye dusunuyorum bu kadar. SAYGILI OLDUKTAN SONRA OLİMPİYATTADA OYNASAK OLUR BENCE..
o kadar ciddiye alınıyorsun demek ki. söylediklerinden dişe dokunur bir fikir çıksa böyle olmazdı. Biraz ne söylüyorum ben diye düşünmekte fayda var. Bu kadar saygısız olduktan sonra buraya yazmanın da bir anlamı olsa gerek. Niyetin ne anlamak zor ama anlarız sen hiç merak etme.

Çevrimdışı Viviano

ikili tartışmaların uzamaması için düzeltildi.

[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2015, 22:43:37 Yunus ]

Çevrimdışı Efe

Su bilgi verme bilgi alma olayi hic onemli degil biz yazariz isteyen alir kimseyi zorlamiyoruz bu forum icin aksine cokta rahat birakiyoruz bugun stadta calismalar normal seyrinde surdu istedigimiz tarihte acilmasi icin yeterli degil 3
29 ekim sonrasina herkes kendini hazirlasin 4 ay sonra acililmasini umalim :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Ağustosta sahaya başlanır Ağustos Eylül 60 gün. 15 20 de Ekimden

Çevrimdışı Anıl

Sonunda stadın açılacağı tarih kesinleşti. Artık takip etmemize gerek kalmadı :)

Çevrimdışı izorlu85

selam arkadaşlar :halay: ne durumdayız ?? açılış tarihi hariç. kısadan bi özet alsam rica üzerine  :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)