Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6022423 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

Beck, son 7 sezonda 8 kez sakatlık, 11 kez kart cezası nedeniyle BundesLiga maçı kaçırdı. 1 kez yedek kaldı. 2 kez kadroya alınmadı.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

ysariusta

• Ziyaretçi

Beck, son 7 sezonda 8 kez sakatlık, 11 kez kart cezası nedeniyle BundesLiga maçı kaçırdı. 1 kez yedek kaldı. 2 kez kadroya alınmadı.
Sayfalar karışmış

Çevrimiçi Necmi

:D

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım. :) Umarım stadımıza en kısa sürede kavuşuruz. Uzun süredir okuyorum ama sürekli geçen bir sözden dolayı dayanamayıp yazmaya karar verdim. Arkadaşlar bu kadar büyük bir projede öğreniyorlar diye bir söz olamaz. Yenilerden işi öğrenmesi gereken, öğrenecek olan bir kaç kişi izler öğrenir. Ama herkes ilk defa yapıyor burada anlaşılan. Böyle büyük bir projede hepsinin yapa yapa öğrenmesi diye bir şeyi kabullenemiyorum. Deneme tahtası değil ki o stad, koskoca Beşiktaş Kulübüne ait, koskoca Vodafone'un sponsor olduğu ve İstanbul'un en güzel yerine inşa edilen stad. Yani bu işi yapacak olan insanların orada öğrenmemesi gerekir. Orada öğrenirlerse de malesef bu şekilde sürekli sorun yaşanır.
hoş geldin kardeşim buna öğrenmek denmez aslında bu tip projeler bir kez yapılıyor ordaki hiç kimsenin bir benzerini yaptığını sanmıyorum ama başdaki mühendisler teorik bilgiye sahiptir pratiğide burda yapıyorlardır. Fransız mühendisler fabrikada bunu çokça uygulamış pratik almıştır. sorun bunu burdaki emekçiye aktarabilmek yerinde uygulama derse pek benzemez @MarkusMünch  yani kesin acemilik çekiliyordur üretim işlerinin tamamında bu sıkıntı var ancak seriye bağlanınca olmaz ama bu işinde seriye bağlanma şansı olmaz

Çevrimdışı iyimserure

beyler kusura bakmayın transferlerle ilgili muhabbet nerede dönüyor? (cevapladıktan sonra siliniz)

Çevrimdışı Fatih

Abi kusura bakmayın , hem kendi isimi yapiyordum hem de buraya bilgi gireyim dedim...

Demek ki iki elimle birseyi dogrultamiyorum  :lol: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

Sheffield stadında desso 5. hafta sonunda 6. hafta içinde drenaj ve çim ekimini ancak bitirebildi (30 gün), 7. haftada çimler başını çıkardılar, çimin hazır hale gelmesi bakalım kaç gün sürecek ? ligleri 8 ağustosda başlayacak.Yani önlerinde 40 gün var .Eğer yetişirse gerçekten 75 gün yeterli olacak drenajla beraber.

6. hafta

7. hafta

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Suan halat acma ve merdiven yerlestirme islemleri suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kelepce cok zamam aldi ilginc gercekten bu kadar zaman almasi belkide nasil takilacagi ogretiliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Bu arada çelik parçaların yer montajına başlanmaz ise çatı havaya kaltıktan sonra halatlara monte edilebilmesi için  bu parçaların yer montajının bitmesini bekleyeceğiz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kadir137

3. Defa soruyorum bilen hiçkimse yok mu acaba ? Kapalı trübüne halat serildi mi hiç?

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı ahmetx

küfekiler numaralı tarafından eski açığa kadar ulaştı  :claps:

Çevrimdışı ErsinA.

3. Defa soruyorum bilen hiçkimse yok mu acaba ? Kapalı trübüne halat serildi mi hiç?

Kapalının köşelere halat serildi.  Kameranın önüne bi ayna koyarlarsa ortaya serilip serilmediğini de görürüz

Çevrimdışı ahmetx

bir kısmına konmuş gibi yeni inönü fotosunda

Çevrimdışı tedd

Abiler önümüzdeki hafta sonu Temmuz ayının ilk haftasını devirmiş oluyoruz biliyorsunuz değil mi?
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İzahı şu. Tüm işlerin belli bir yapım süresi var. Her işçinin bir mesaisi var. Bakarsın işin tamamlanma süresine. Bugüne kadar en geç biten iş kaba. Sonrası ona göre sarktı. Kaldı ki belki başka alanlarda zaman kazanabiliriz. Ekim ortası bana kalırsa en yakın olası tarih. Ancak işin başında olan kişi ısrarla eylül diyorsa da bir bildiği vardır. Beklemek lazım. Geçen ağustos başka bir durum bu eylül başka bir durum. Her ikisinin şartları farklı. Ancak benim kafamızdaki tarih başka diye burada kimseyi eleştirmem. Kendi fikrinize göre ithamlarda bulunuyorsunuz.
Yunus abi lütfen ısrarla şu cümleyi kullanmayın cidden komik kaçıyor: "İşin başında olan kişi ısrarla eylül diyorsa da bir bildiği vardır". İşin başındaki kişi mecburiyetleri ışığında bu cümleyi kuruyor(SPK ya olan yükümlülükler, sponsorlara olan yükümlülükler, Kombine ve Locası olanlara ait yükümlülükler, taraftara olan yükümlülükler). Kendisi de biliyor Eylül'de açılmayacağını. Varsın Ekim Kasım olsun daha düzgün olsun o kadar bekledik 1-2 ay daha bekleriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kadir137

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

ysariusta

• Ziyaretçi

Yunus abi lütfen ısrarla şu cümleyi kullanmayın cidden komik kaçıyor: "İşin başında olan kişi ısrarla eylül diyorsa da bir bildiği vardır". İşin başındaki kişi mecburiyetleri ışığında bu cümleyi kuruyor(SPK ya olan yükümlülükler, sponsorlara olan yükümlülükler, Kombine ve Locası olanlara ait yükümlülükler, taraftara olan yükümlülükler). Kendisi de biliyor Eylül'de açılmayacağını. Varsın Ekim Kasım olsun daha düzgün olsun o kadar bekledik 1-2 ay daha bekleriz.
Neden komik olsun Serhat onu anlamadım. Bu belkide firmalara baskı yapmak içindir. Belki motive içindir. Sen istediğin kadar gül zaten seni güldüremeyiz. Ondan umudum yok. Yanlız insaflı olun. Bir de ya burada bak bu kadar bilgi paylaşılıyor. Siz hala boyalı basın ağzıyla eleştiri yapmıyorsunuz. Ayrıca biz burada yapımı takip ediyoruz. Biz yapamıyoruz. Bitmese napacaksın ki. Beşiktaşı desteklemeyecek misiniz

Çevrimdışı Kemal

Buradaki arsa fiyatları düştü , şimdi yükselen değer transfer topici , yatırımınızı yapın sonra üzülmeyin.

Çevrimdışı ERAYHAN

Selamlar , bu gün neler yapılıyor yada yapıldı ?

Çevrimdışı Serdar

Ya yok bu kelepçe işinde ciddi terslik var sanırım. Kelepçelerin detayını görmedik tabiki yada ben kaçırdım bilmiyorum ama ne kadar ağırda olsa 4 çeliği tutacak mekanik bir aparat sonuçta. 3 gündür 10 kişi başından ayrılmadı, eğitim desen birkaç saatte verilebilir, tecrübe desen sonuçta çok detay birşey değildir sanırım. Yani atla deve bir şey değil , bu işin bu kadar uzamaması lazım, sanırım bir şekilde problem var ve yerinde tespit-revizyon ile uğraşıyorlar. Eğer revizyonluk bir durum varsa gerçekten ve bu kadar uzun sürüyor ise mıçtığımızın resmidir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ya yok bu kelepçe işinde ciddi terslik var sanırım. Kelepçelerin detayını görmedik tabiki yada ben kaçırdım bilmiyorum ama ne kadar ağırda olsa 4 çeliği tutacak mekanik bir aparat sonuçta. 3 gündür 10 kişi başından ayrılmadı, eğitim desen birkaç saatte verilebilir, tecrübe desen sonuçta çok detay birşey değildir sanırım. Yani atla deve bir şey değil , bu işin bu kadar uzamaması lazım, sanırım bir şekilde problem var ve yerinde tespit-revizyon ile uğraşıyorlar. Eğer revizyonluk bir durum varsa gerçekten ve bu kadar uzun sürüyor ise mıçtığımızın resmidir.
Sabah yazmıştım orada milimetrik ayarlar yapılacak. Yerleri işaretli ancak o parçalar ağır. Hayatlar ağır. Zor iş.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu arada sanırım forumdaki odtü lüler emekli olmuş