Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023623 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı MHakan

@ahmetx abi Bursa'da gömülü yedek kulubesi işini becerememişler
Bu arada bir şey soracağım. Yedek kulübesinin hemen arkasına koltuk yapmak nedir ya :D
Komik duruyor bana göre.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2015, 13:54:31 MHakan ]

Çevrimdışı Efe

Eski açıkta BJK TV nin ne işi var ? BJK TV numaralı yeni açık basın katında olacak diye biliyorum.
bjk tv planda eski acikta abi numarali donusundeki loca bolumu bjk tvye ayrilmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Anladigim kadariyla 60 gun icinde cati imalati yapilip havaya kaldirilacak ve diger celik isleride yapilacak vinclerin sahadan cikma tarihi agustos sonuna gelecek gibi gorunuyor sonraki 2 ayda drenaj ve cim isleri yapilacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

O kadar para verip maçı izleyememek :lol: vodafone arenada neden bursanınki gibi yapılmadı da orta bölümde klübelerin arkasında 2 sıra eksik yapıldı deniyordu işte bu yüzden :) zaten klübeyi daha fazla indiremezsin ordaki oyuncu da maçı izleyecek. Bizde her koltuk maçı rahat rahat izleyecek  :ok:

Bence bizdeki tek eksik nokta futbolcu çıkış tüneli yapmak yerine bursa gibi tribün altından merdivenle çıkma şeklinde olmaması.
Mesela Chelsea önce iniş sonra çıkış şeklinde yapmış o kısmı.
Bizde çıkış zaten temel hizasında ama sırf o 5-10 metrelik bölüm için stamford bridge gibi azıcık daha aşağı inilip geri çıkılsa iyi olurdu. Ama yapılmadıysa elbet inilebilecek en dip kot izni falan gibi bir sebebi vardır.

Çevrimdışı kadir137

Yeni açıkta, çatı destek iskeleleri (beyaz olanlar) sökülüyor.
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı ALBATROS

sökülen yerlerde kiriş küfekilerine başlanırmı  :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Koltuk dizaynı kesinleşmedimi daha sızıntı olurmu?

Çevrimdışı toedeyou

Pek fazla calisma yoktur ama yinede bakayim dedim  canli yayin kamerasi yok :s20:

ysariusta

• Ziyaretçi

sökülen yerlerde kiriş küfekilerine başlanırmı  :alala:
çatı gerilmeden sanmıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Eski açıkta BJK TV nin ne işi var ? BJK TV numaralı yeni açık basın katında olacak diye biliyorum.
yoo eski açık numaralı arasında köşede üst katta @Yunus

Çevrimdışı ZEKI

Biraz burayi hareketlendirelim
Yarin kac adet kelepce monte edilir? Bu da 42 adet kelepcenin kac gunde biteceginin bir gostergesi olur bize

ysariusta

• Ziyaretçi

Yarin kac adet kelepce monte edilir? Bu da 42 adet kelepcenin kac gunde biteceginin bir gostergesi olur bize
Abi 3 4 tane yapsınlar alışırlar. Alışıncaya kadar sıkıntı olur gibi.

Çevrimdışı MHakan

İskeleler ve serilen kısa halatlar tamamlandığında başlanır diye düşünüyorum. Bu da bir kaç günlük zaman demek oluyor. Muhtemelen yarın başlamazlar hocam.  :tabe:
Not : Yayına göre söylüyorum ama içeriden bilgisi olan biri, bizi daha çok aydınlatabilir.

Çevrimdışı ahmet türken

Günde en az 10 tane kelepçe takılır diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı cagdas44

10 çok olur abi, benim beklentim 5-6 tane günlük 1 haftanın sonunda ortalama olarak biter diye düşünüyorum

Çevrimdışı ALBATROS

daha önce necmi abinin bahsettiği raylar bunlar galiba bakalım nasıl olacak

Çevrimdışı Strand Jack

Bu güvenlik için olan ağlardan numaralıya neden koyulmamıştı ben kaçırdım galiba oraları  :alala:

Çevrimdışı Oktay

kaç ekip çalışacağına bağlı, mesela 3 ekip günde 2 şer  tane monte etse 6 eder .. bakalım yarın netleşir

Çevrimdışı kral_bjk

daha önce necmi abinin bahsettiği raylar bunlar galiba bakalım nasıl olacak
bence küfeki takılacak onlara

Çevrimdışı Efe

tahmin mi bence biseyler biliyorsun abi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Viviano

Bu kadar inşaat mühendisini bir arada bulmuşken sorayım, stadın açılması sizce ne zaman olur?

Çevrimdışı Efe

Bu kadar inşaat mühendisini bir arada bulmuşken sorayım, stadın açılması sizce ne zaman olur?

onu ancak Allah bilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

4 bucuk 5 ay sonra

Çevrimdışı TØLGA

kaç tane inşaat mühendisi gördü bu forum bunun cevabını alamadı  :evillol: :evillol: @Viviano
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu güvenlik için olan ağlardan numaralıya neden koyulmamıştı ben kaçırdım galiba oraları  :alala:
Konuldu