Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6022781 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı yigitcan1903

@serti67  ye teşekkürlerimizle
çatı imalatı
Devlet sırrı diye kızıyordu
Rahatlamıştır şimdi :D
Eline sağlık @serti67
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 14:48:38 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KaanD

Klasik herkesin dedigi gibi bende uzun zamandir takipcinizim :) uye oldugum halde hic sohbetinize dahil olmamistim   forumda emegi gecen herkese gercekten cok tesekkur eder, yarismaci arkadaslara basarilar dilerim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gücüne güç katmaya geldik !!!

Çevrimdışı FARUK

Klasik herkesin dedigi gibi bende uzun zamandir takipcinizim :) uye oldugum halde hic sohbetinize dahil olmamistim   forumda emegi gecen herkese gercekten cok tesekkur eder, yarismaci arkadaslara basarilar dilerim

merhaba hpşgeldin  :claps:

Çevrimiçi Necmi

Devlet sırrı diye kızıyordu
Rahatlamıştır şimdi :D
Eline sağlık @serti67
kim kızıyordu :alala:
bu resimleri özel olarak istemiştim  @serti67  ye teşekkür ediyorum kırmadı beni ilgilendi
hoş beklentimiz çatı parçaları gelmeden yayınlamaktı ama biraz geç oldu bu sağlık olsun

Çevrimiçi Necmi

hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı yigitcan1903

kim kızıyordu :alala:
bu resimleri özel olarak istemiştim  @serti67  ye teşekkür ediyorum kırmadı beni ilgilendi
hoş beklentimiz çatı parçaları gelmeden yayınlamaktı ama biraz geç oldu bu sağlık olsun

Her iş gizli saklı,öğrenemiyoruz detayları diyordu

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ErsinA.

Hoşgeldin hemşerim.

Çevrimiçi Necmi

Her iş gizli saklı,öğrenemiyoruz detayları diyordu
:D
evet bazı şeyler gizli saklı oluyor malesef
yapacak bir şey yok  :D

Çevrimdışı megiddo

çatı projesinde iç halkanın genişliği hakkında bilgi varmı yazılar küçük göremedim?

Çevrimdışı yigitcan1903

:D
evet bazı şeyler gizli saklı oluyor malesef
yapacak bir şey yok  :D

Bitince görürüz ya nolucak :D

Çevrimiçi Necmi

@serti67   yılın sızıntısı seçiyorum bunu  :claps: :claps:
evet ilk kez stad dışı imalat resimleri olma anlamında iyi bir sızıntı ama
aslında yılın sızıntısı başka bir konu onu açıklayamam ama bilin yılın sızıntısı oydu :D
bu iki numaradır.

Çevrimdışı ErsinA.

aslında yılın sızıntısı başka bir konu onu açıklayamam ama bilin yılın sızıntısı oydu :D
bu iki numaradır.

Necmi abi pimi çekip attın ortaya  :steamed:

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

1.Bu fotolara göre çatının şeffaf kısmı etfe yada ptfe mesh olacak.
2.Çatının en alt kısmı çatı kolon zemininden sadece 1m 60 cm aşağıda olacak yani sadece en üst 2 sıranın göz hizasında çatı görünecek
3.Şeffaf kısmın genişliği 8m kadar olacak

Çevrimdışı Mehmet92

bu iki numaradır.

Haydaaaaa

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı serti67

ben yıne sıkayet ederım catı parçaları geldı hala nası bıse olucak Ayrıntılı bır görsel yokkk 😀😀
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

ben kendim ısım cıktı gıdemedım yoksa o parçalarla selfı bıle cekerdım dua etsınler ben sızamadım 😀😀
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS