Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6022944 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Deniz

Kutulardan ne cikti?
Acun abi ben buyuk hissediyorum diye espiri yapan olursa forumu birakirim  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ErsinA.

Kutulardan ne cikti?
Acun abi ben buyuk hissediyorum diye espiri yapan olursa forumu birakirim  :D

Kriko çıkacak diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Strand Jack

Çevrimdışı Erdinç

Arkadaslar ogleden sonra kacta basliyo calismalar.

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar ogleden sonra kacta basliyo calismalar.
1 bucuktan sonra baslar ogle arasi 1 bucukta bitiyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

evet Faruk hocam kelepçeymiş onlar dikkatimi çekmişti yalnız kolonlarve kirişler siyah diğer parçalar beyaz oluyor  :icool:
ama beyaz örtünün altında siyah olsaydı onlar kötü dururdu @SDemirsoy

Çevrimdışı kadir137

Kapalı tribündeki halat durumu nedir bilen var mı  :alala:
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mehmetthedum

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ahmetx

Cagri Yayim

Unit Business Manager for Construction Methods at Freysas Freyssinet
İstanbul, Türkiye/İnşaat
Unit Business Manager for Construction Methods ,
Responsible from Construction Methods BJK Vodafone Arena Stadium Roof...

Bu elemanda her türlü bilgi mevcuttur tanıyan var mı?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

ama beyaz örtünün altında siyah olsaydı onlar kötü dururdu @SDemirsoy
haklısın abi üstten kötü dururdu ama alttan nasıl gözükecek  @Necmi

Çevrimdışı zatoichi1903

eger muhendislik acısından bir sakıncası yoksa 9 gunden daha da kısa surebilir
cunku yılın bu gunleri, gun ışıgının en uzun oldugu gunler.
tabi şu da var, çatıyı yapan firma fazla mesai yapmak isteyecek mi istemiyecek mi ya da ne kadarlık bir fazla mesai yapmak isteyecek.
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Mehmet92

Paletli yetersiz kalıyor başka paletli gelmez mi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunu bulmak için mi soruyodun ingilizcesini  :biggrinking:

Yok abi bi bakıyım dedim daha detaylı bilgi bulabilirmiyim diye :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Demek ki İtalya'dan ithal :)
İtalya bu hidrolik parça işinde Avrupa'da baya bir öncü. O yüzden bu tür parçaların İtalya'dan gelmesi normal. Büyük ihtimalle işleri bitince geri gönderilecek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Mehmet92

Arkadaşlar daha önce sorulduysa kusuruma bakmayın.

Tüm statda prekast işleri bitti mi? Sanki eski açık son sırada bir eksiklik vardı ve yeni açık alt son iki sırada projeye göre extra 2 sıra konulacaktı die hatırlıyorum.

Eğer tüm stadın prekast işi bittiyse , köşelerdeki alçalmalar hariç tüm stadın alt ve üst sıra sayılarını gösteren bir tablo var mıdır?

Son sorumda bir arkadaş Fifa2015 den bizim stadı paylaşmıştı, yapılan bu stat bizim stadın birebir aynısı değl gibi özellikle köşedeki alçalmalar belli değil gibi yüksek  duruyorve eski açıkta yüksek  gibi.

Eski açık en üst sıra bitmedi diye biliyorum abi

Çevrimdışı ALBATROS

evet fifa için yapılan görselde köşeler çok alçak değil o yüzden daha ihtişamlı duruyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı pascal26

Bu konuda gereksiz bir algı var forumda.

Stat konusunda "Başkan yalan konuşuyor" deniyor..

İnsanlar bu konu altında çıkıp başka bir yerde konuşmaya devam edemezsin ki .Konuşma burada devam edecektir. Zaten giriş cümlesinden belli oluyor stat ile alakalı olmayan kısmı ve isterseniz aşağı inebilirsiniz..

Bide

Beşiktaş Başkanı
Vodafone Arena
Borçlar
Sportif Başarı

gibi konular zaten hep iç içe konular. Birisini birisinden ayrı düşünemezin ki.

Vodafone Arena deyip Borçları konuşmamak olur mu ? Sonuçta bu stadın yapılmasının ana nedeni gelirlerin artması. Ve bunun neticesinde Sportif Başarı..

Bu konuda Besiktasarena.com forum konuları insanların yazdığı mesajları "silme" dışında (bunu çok saygısızca buluyorum)  dışardan bir izleyici olarak harika yönetiliyor.

Bunu senin için değil genel olarak yazdım..

Burada yazılanlardan fikir beyan etmem gerekirse Armağan Kardeşimin dediği herşeyin altına imzamı atarım. Az bile söylüyor aslında. Yalanın Beyazı Siyahı olmaz, Yalan Yalandır. Bayan bir arkadaş "futbolla sadece Şampiyonlar Ligindeki Gs maçlarını izleyen birisi olarak" geçen gün Stat önünde geçerken yine "Ne çok yalan konuşuyor sizin Başkan" diyorsa Fikret Orman'ın düşünmesi gerekiyor. Umut çok kötü bişey. Burada her ne kadar stat yetişmez desekte, Armağan , Ben yada Başka herhangi birisi eminim akşam yattığında o statın hayalini kurup bu kez son yalan olsun diye çok dua etmiştir belki de.

Başkan'a stat yapımından dolayı belki de uzun süre herkes dua edecek ama bu durum insanların umutarını bu kadar hayal kırıklığına uğratarak olmamalı diye de sözümü bitireyim..

Umarım 1 Ekimde Stadımız Açılmış olur.

"Yalanın şusu busu olmaz, yalan yalandır" cümlesi dünyanın en saçma argümanı olabilir. Demek ordu komutanı fln olsanız basın bilgilendirmesinde  "envanterde 2 bin savaş uçağımız var ama siz bakmayın aslında 1500 tanesi arızalı" falan diyeceksiniz heralde.

Ya hiç mi gttiğiniz misafirlikte çok beğenmediğiniz bi yemeğe  güzel olmuş  demediniz.

Konuların etrafından dolaşmayın arkadaşlar, sevmiyosanız nedenini konu başlığında net yazın, onu tartışalım. Benim de sevmediğim bazı yanları var kendisinin nitekim.