Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017956 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

çıktığı gibi hemen alırız o zaman fifa 16 'yı süper oldu bu  :ishock: :ishock: :ishock:

Alınır hocam Türkçe dil desteğide olacak birde  :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

http://www.rafaeldelahoz.com/project-plus-leisure-02.html

Real Madrid'in yeni stad projesi.

Biz de yeni, modern, son teknolojiyle donatılmış stadımız oluyor diye seviniyoruz. Şunu kabul etmek lazım belki ülkedeki en modern stad bizimki olacak fakat dünya nereye gidiyor?

Onu iptal ettiler yalnız. Belediye izin vermedi projeye diye biliyorum
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

hâla 20 eylül diyorsun başkanım yazıktır günahtır yahu beyaz yalan da bir yere kadar.

Daha da kötüsü acaba 20eylüle yetişmeyeceğinden kendi haberi var mı ?

Çevrimdışı Efe

20 eylulu her yerde dillendirdi bakalim ne olacak merak konusu 3 ay var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: "2 hafta içinde çatıyı havaya kaldırıyoruz. Sonrasında da çimlerin yetişmesi için 75 güne ihtiyacımız var"
Başkan ne içiyorsa bende ondan istiyorum  :biggrinking:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

ysariusta

• Ziyaretçi

Belediye değil anıtlardır o.

Valla versinler projeyi bize her türlü çözeriz. Yanlız "Necmi" İspanyolca nasıl yazılıyor, ondan da lazım bir tane.

20 eylulu her yerde dillendirdi bakalim ne olacak merak konusu 3 ay var

Efe sürekli 20 eylül demesi acaba ilk 3 iç saha macımızı deplasmanda oynamak icin basvurucaz buyuk ihtimalle bu yüzden olabilirmi? 29 ekim dese 6 iç saha macı yapar TFF kabul etmeye bilir bukadarını..

ysariusta

• Ziyaretçi

Biz de yeni, modern, son teknolojiyle donatılmış stadımız oluyor diye seviniyoruz. Şunu kabul etmek lazım belki ülkedeki en modern stad bizimki olacak fakat dünya nereye gidiyor?
valla seneye Fenerbahçe stadı yeniliyorum dese bizimkinden daha gelişmiş bir stat yapacaktır. Nedeni basit. Çünkü teknoloji ve mimari ilerliyor. Saraçoğlu stadı 10 seneden fazladır hizmette sanırım. Normal olarak biz onlardan ileri bir stat yaptık, hatta Konya, Antalya, Bursa ezcümle son yapılan doğal olarak iyidir. Bizim farkımız neydi. Vodafone. Çok iyi bir sponsorluk anlaşması. Normal olarak Real'in daha çok sponsoru var. Daha çok parası var. Elbette daha iyi bir stat yapacaklar. Daha büyük olacak. Bunun için potansiyelleri var.

Çevrimdışı can1903

Fikret Orman : Çatı 15 gün içerisinde kalkacak , 2 hafta içerisinde çok hızlanacağız..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Oktay

Fikret Orman : Çatı 15 gün içerisinde kalkacak , 2 hafta içerisinde çok hızlanacağız..
ağzı bal yesin başkanın.. :D :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Adam Beyaz yalan söylemeye doyamıyor arkadaş. kim zorluyor bilmiyorum.

Çevrimdışı edursan07

baskan doğaüstü güçlerini devreye sokocak sanırım  :)

Çevrimdışı edursan07

Çevrimdışı MHakan

40 cm engeli çıkmış  :upto: :upto:

Çevrimdışı Tolga

15 günde anca halatların serimi biter o da en iyi ihtimalle.

Çatının havaya kalkması da 10-12 gün arası olsa en erken 1 ay sonra çatıyı havada görürüz.

Başkan durup dururken yine gereksiz yere tarih vermiş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çatının havaya kalkması da 10-12 gün arası olsa en erken 1 ay sonra çatıyı havada görürüz.

Temmuz sonu stat çatısı havaya kaldırılmaya başlanırsa yat kalk şükret.

Çevrimdışı Oktay

başkana helal olsun valla ... yalan dolan da olsa stadı yapıyorya milletin ağırına giden ne onu anlamadım..

Çevrimdışı MHakan

Bence artık bu tür konuşmalara son vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bırak bir şeyler söylemeyi, stad şu zaman bitecek, şu zaman açılacak demek çok saçma. Beyaz yalanlar söylemesini kabul edilebilir buluyorum ama bunu söylemesi çok gereksizdi.

Not : Tartışma çıkartma amaçlı konuşmuyorum.

Çevrimdışı ümer

Bu statdan çok alışveriş merkezine benzemis

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ümer

Adam Beyaz yalan söylemeye doyamıyor arkadaş. kim zorluyor bilmiyorum.
Başkanımız da fren denen mekanizma yok

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALI RIZA

başkana helal olsun valla ... yalan dolan da olsa stadı yapıyorya milletin ağırına giden ne onu anlamadım..
İyi birşey yapıyor kötü birşey mi diyor sanki  :evillol: :evillol: :evillol:

Beşiktaş Jimnastik Kulubü Başkanının, her türlü yalan atması(beyaz pembe) Kabul edilemez. Benim ağrıma giden budur. Anlamanız için söylüyorum.

Çevrimdışı Efe

Efe sürekli 20 eylül demesi acaba ilk 3 iç saha macımızı deplasmanda oynamak icin basvurucaz buyuk ihtimalle bu yüzden olabilirmi? 29 ekim dese 6 iç saha macı yapar TFF kabul etmeye bilir bukadarını..

valla çim 75 gün diyor öyleyse 20 eylülde açılması mucize nasıl olacak hiç bilmiyorum ama 29 ekim çok muhtemel artık geçmez gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

İyi birşey yapıyor kötü birşey mi diyor sanki  :evillol: :evillol: :evillol:
  her önüne gelen mikrofonu uzatıp; stat nezaman bitecek diye soruyor ,nedesin başkan .. s........tirmeyin statdınızı yapıyoz işte ne zaman biter ozaman açılır zırt-pırt niyemi soruyosunuz diyecekti :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

Beşiktaş Jimnastik Kulubü Başkanının, her türlü yalan atması(beyaz pembe) Kabul edilemez. Benim ağrıma giden budur. Anlamanız için söylüyorum.
o senin iç dünyanda hayal ettiğin başkan modeli ..o modellerin en son çanakkale savaşından sonra üretimi durdu :D :D