Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016931 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

çimler serme olmayacak ekme olacak min. 75 gün gerekiyor.Bursa doğal çim.
ekme olacagı kesin mi ?
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer

@ahmetx @Hasan Tahsin

bilmediğiniz çok şey var bu çocuk hakkında. babası Gelibolu'nun eski belediye başkanlarından ve mesleği de inşaat mühendisliği, o da aynı bölümü okudu. Ayrıca 2008 yada 2009 yılında İnönü stadında oynanan derbi maçında (büyük ihtimalle Fenerbahçe derbisi) babasıyla beraber şeref tribününde Şansalın yanında görüldü. Babasıyla Şansal Büyüka'nın arası çok iyidir. ve hakikaten bu resimdeki gibi hasta Beşiktaşlı kendisi

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Çevrimdışı Efe

Bugün 8 halat serilmiş gibi gözüküyor yeni açık köşelere.Bi de büyük halatlar serilmiş ortaya.

Şimdi beklenenler; Halka ile gergi halatları arası ek malzeme ne zaman gelecek?
                            Strand jackler ne zaman gelecek?
temmuz sonuna kadar bu isi bitirip kaldiracaklari artik cok muhtemel gorunuyor ay sonuna kadar yapulacak iste onem kazandi bu hizla devam etmeleri durumunda temmuz ayi icinde kaldirma baslar diye dusunuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

temmuz sonuna kadar bu isi bitirip kaldiracaklari artik cok muhtemel gorunuyor ay sonuna kadar yapulacak iste onem kazandi bu hizla devam etmeleri durumunda temmuz ayi icinde kaldirma baslar diye dusunuyorum

Aynen @Efe 35 gün var.

Malzeme beklemezsek ay içinde yarım kalkmış olur ,beyaz çelik malzemeler monte edilmeye başlar diye düşünüyorum

Çevrimdışı Efe

Aynen @Efe 35 gün var.

Malzeme beklemezsek ay içinde yarım kalkmış olur ,beyaz çelik malzemeler monte edilmeye başlar diye düşünüyorum
o beyaz olan tum celik malzeme cati halatlari gerdirilirkende takilabilir orasi hala nasil bilmiyoruz celik malzeme cati havaya kalkmadan takilacak mi yoksa takilmayacak mi bence takilmayacak seteettigim diger catilara gore diyorum tabi bunu yoksa bisey bildigimden degil  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

EA Sports'un resmi forum sayfasında Fifa 16'da olan stadyumlar listendi ve listede Vodafone Arena ve toki arenada var  :halay:

Çevrimdışı Türkay

EA Sports'un resmi forum sayfasında Fifa 16'da olan stadyumlar listendi ve listede Vodafone Arena ve toki arenada var  :halay:

:halay: :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Erhan

o beyaz olan tum celik malzeme cati halatlari gerdirilirkende takilabilir orasi hala nasil bilmiyoruz celik malzeme cati havaya kalkmadan takilacak mi yoksa takilmayacak mi bence takilmayacak seteettigim diger catilara gore diyorum tabi bunu yoksa bisey bildigimden degil  :)

Bence halka havaya yarım şekilde kalkıcak beyaz çelik malzemeler yarısı yerde montelenip vinç ile halatların üstüne montelenecek.
Bekleyip görücez tabi

Çevrimdışı Deniz

Ooo cok güzel :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MHakan

Çevrimdışı Mustij1903

Bu sene aldıkları ceza ile o muhteşem taraftarın direkt zararı 1 850 000 TL küfreden versin demeyecem sadece kombinelerini alsın bari öyle geri versin. Muhteşem taraftar dediğin maç iyi giderken sadece. Kendine gelmeli taraftar, kendini geliştirmeli. Sokakta vicdanlı olunca statta istediğine istediğini yapamazsın.
Bu yorumu okuyunca diğerlerini okumadan destek atmak istedim.  Boyle düşünen taraftarın varsa her daim kazanırsınız.  Stadyum Muş teknik direktör mus hepsi hava cıva
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence stadda Vodafone ismi olmasaydı o iş biraz zordu :) Vodafone orda da reklam yapacak :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bence stadda Vodafone ismi olmasaydı o iş biraz zordu :) Vodafone orda da reklam yapacak :)

Zannetmiyorum abi , tt arenada var ama şu önemli daha yapım aşamasında iken koymaları çok önemli . Tüm dünya takip ediyor maşallah  :super:

Çevrimdışı Efe

Zannetmiyorum abi , tt arenada var ama şu önemli daha yapım aşamasında iken koymaları çok önemli . Tüm dünya takip ediyor maşallah  :super:
dunyanin en cekinilen taraftarinin stadi normaldir ayrica kendisi basli basina bir korku veriyor tum rakiplere bosken bile :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

dunyanin en cekinilen taraftarinin stadi normaldir ayrica kendisi basli basina bir korku veriyor tum rakiplere bosken bile :)

:icool:

Çevrimdışı can1903

Nerde dedi ?

Ankarada iftar konuşmasında 15 güne çatıyı havalandırıyoruz dedi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kutay

çıktığı gibi hemen alırız o zaman fifa 16 'yı süper oldu bu  :ishock: :ishock: :ishock:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ihsanakkanat

http://www.rafaeldelahoz.com/project-plus-leisure-02.html

Real Madrid'in yeni stad projesi.

Biz de yeni, modern, son teknolojiyle donatılmış stadımız oluyor diye seviniyoruz. Şunu kabul etmek lazım belki ülkedeki en modern stad bizimki olacak fakat dünya nereye gidiyor?

Çevrimdışı ALBATROS

15 güne kalkacaksa çelikler kalktıktan sonra yerleştirilir

Çevrimdışı muhalefet

hâla 20 eylül diyorsun başkanım yazıktır günahtır yahu beyaz yalan da bir yere kadar.

Çevrimdışı ALBATROS