Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015803 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ümer

bursa elle seriyor çimleri  :D

bir tane şu aletten hediye edelim.

Bunlar bursa belediyesinin parklarında çim işini yapan ekip olabilirmuki

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı warofpoet

Estetik olarak en güzel stadyum tartışmasız bizimki olacak.

Lakin taraftar bütünlüğü açısından o kale arkaları ve az locasıyla Bursa stadı efsane olacaktır bunu da söylemek gerek.

bunu söylemek için bence erken, kale arkalarının taraftar sayıları kadar mimarisi de önem teşkil ediyor. adamlar 61 sıra yapmış kale arkasına yanılmıyorsam araya kat koymamışlar hiç. ama sıra sayısından çok tribün açısı daha etkili olacaktır diye düşünüyorum ben. taraftar tek tribünde ne kadar bütün de dursa bizde sahadaki adam kafayı kaldırdı mı 2. kattaki tribündeki insanları daha yüksekte daha dik açıyla görecek bu da baskıyı arttıracaktır bence... Hatta hatırlayalım inönüden çarşının altlı üstlü tezahüratlarını daha etkili oluyor kesinlikle. tribün 2 parça alt üstten üst alttan destek alıyor bi nevi.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ahmetx

bunu söylemek için bence erken, kale arkalarının taraftar sayıları kadar mimarisi de önem teşkil ediyor. adamlar 61 sıra yapmış kale arkasına yanılmıyorsam araya kat koymamışlar hiç. ama sıra sayısından çok tribün açısı daha etkili olacaktır diye düşünüyorum ben. taraftar tek tribünde ne kadar bütün de dursa bizde sahadaki adam kafayı kaldırdı mı 2. kattaki tribündeki insanları daha yüksekte daha dik açıyla görecek bu da baskıyı arttıracaktır bence... Hatta hatırlayalım inönüden çarşının altlı üstlü tezahüratlarını daha etkili oluyor kesinlikle. tribün 2 parça alt üstten üst alttan destek alıyor bi nevi.
inönünün alt üstüyle vodafonun alt üstü çok farklı burada arada localar var yeni açıkda ise balkon tribün.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Bunlar bursa belediyesinin parklarında çim işini yapan ekip olabilirmuki

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onlar zaten bilerek dikdortgen sekilde ve ufak kesilmis cimler o makina kullanilamaz yapilan drenaja gore cimler ufak kesildi hersey teknoloji degildir bazen el isi herseyi degistirir suan bursada yapilan bu kesinlikle su toplanmasi olmayacaj diyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Uzun halatlardan serildi mi hiç ? Malum kamera bozuk biraz anlayamıyorum da  :iblush:
gorunutude daha serilmemis ufak seriyorlar yine galiba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Bakın bu eski açığa tahta iskeleleri sermiyolar orda gene bi sıkıntı varsa kendimi jiletlerim

Çevrimdışı ahmetx

onlar zaten bilerek dikdortgen sekilde ve ufak kesilmis cimler o makina kullanilamaz yapilan drenaja gore cimler ufak kesildi hersey teknoloji degildir bazen el isi herseyi degistirir suan bursada yapilan bu kesinlikle su toplanmasi olmayacaj diyorlar
Dünyanın önde gelen stadyumlarının hiç birinde bu şekilde elle serme yapılmıyor @Efe
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Paletli Vinç

Stadı niye onun bunun stadıyla kıyaslıyoruz ki bari camp nou ile falan kıyaslayın orantısız olmasın :)

Çevrimdışı warofpoet

inönünün alt üstüyle vodafonun alt üstü çok farklı burada arada localar var yeni açıkda ise balkon tribün.

aynı demedim zaten abi örnek verdim. 1 kat loca olsaydı balkon tribün gibi olurdu vodafone arena da . bence çok fark eden bişey olmayacak. sesin üst kattan sahaya geliş açısı da daha dik olacak. dikliği artan bir yükseklik sahadaki baskıyı daha fazla arttırır kesinlikle.  bursa stadı kötüdür demiyorum kesinlikle ama bizim taraftarımız, stadımızın mimarisinin yanına dahi yaklaşamazlar. büyük takımların gelmediği maçlarda bursanın o stadı doldurma ihtimali de pek yok zaten. 
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Efe

Dünyanın önde gelen stadyumlarının hiç birinde bu şekilde elle serme yapılmıyor @Efe
yapilmasin elle serme yapiliyor diye teknoloji olarak geri kalmaz yeterki o saha su tutmasin gerisi cok onemli degil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Bi zoom olaydı da ne yaptıklarını görseydik.

sabahtan beri bi hareketlilik var ama ne yaptıklarını çözemedim.

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı ahmetx

afyona rize copy paste stadı bitirmişler.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı fore_kazık

evet geri kalmış ülkelerde el işçiliği gelişmiştir.

unutmayalımki henüz bizim çimler serilmedi ve içinde bulunduğumuz mali koşullarda belli... wembley stadının hibrit çim videolarındaki gibi devasa araçları beklerken bizde de suni çimler elle gömülürse görürsün...:)  o nedenle daha iyisini bizim henüz yapmadığımız bir işte ne kadar sevmediğimiz rakip olsada küçük görmemek gerektiğini düşünüyorum  :ok:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

süper olurdu ama bize loca lazımdı  :D

Evet abi malesef ki Loca önemli bizim için keşke  durumumuz iyi olsaydıda tek kat localı stadın Görüntüsü nasıl olurdu acaba . şu hali bi efsaneyken o halini düşünemedim :)

Çevrimdışı SDemirsoy

[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 15:44:51 SDemirsoy ]

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı martin40