Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015209 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

senden daha olmsuz ve olumlu olabilirim armağan  :kop: :kop:

Elbette olabilirsin ama İstikrar esastır efe  :lol: :lol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

ben bunca sıkıntılara rağmane yinede statdın çatının havaya kalmasıyla beraber işlerin sprinte kalkarak hızlanacagını düşnüyorum ..ocakta açılma ihtimali pazarlama olarak uygun değil ama ekim ayı tölare edilir

Çevrimdışı Efe

ben bunca sıkıntılara rağmane yinede statdın çatının havaya kalmasıyla beraber işlerin sprinte kalkarak hızlanacagını düşnüyorum ..ocakta açılma ihtimali pazarlama olarak uygun değil ama ekim ayı tölare edilir
stadta sıkıntı kalmadı ki abi iyi gidiyorlar çok valla 20 eylül hayal değil hele bursanın sahası çim serildikten 1 ay sonra futbol oynamaya hazır denince benim umudum tavan yaptı halatları sermekte bi iş yok hızlıca konuyor görüldüğü gibi temmuz sonuna kadar biritirip kaldırırlar bence sonrası bu işin nereye gideceğini gösterecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 23:52:40 ALBATROS ]

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı dropoon

eylül 20 banada tam anlamda olmasada hazır olur gibi gelmeye başladı. ancak sonuçta 40 bin kişinin can güvenliği konu burda.koltuk hiç olmasa diyelim, zemin bi şekilde yetişsse bile membran falan dışardan serilse. hangi tribün için kaç kapasite izni alınır yada hangi tribünler açık olur sadece. turnikeler vs. güvenlik şeysileri falan

Çevrimdışı warofpoet

Burda surekli yazildi lutfen melbourne stadini lze gecmis sayfalarda linki var. Serme hibrit cimde yapilabiliyor

açtım melbourne stadını bizim dessoda gördüğümüz şekilde yapılmamış ayrıca çimi üretmek 1 yıl sürdü diyor ...   30. dk dan sonrasında..melbourne tarzı olacağından şüpheliyim ben.. öyle ya da böyle zemin çok iyi olsun tek dileğim o. çok çektik zeminden çünkü.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı dropoon

stadta sıkıntı kalmadı ki abi iyi gidiyorlar çok valla 20 eylül hayal değil hele bursanın sahası çim serildikten 1 ay sonra futbol oynamaya hazır denince benim umudum tavan yaptı halatları sermekte bi iş yok hızlıca konuyor görüldüğü gibi temmuz sonuna kadar biritirip kaldırırlar bence sonrası bu işin nereye gideceğini gösterecek

efe şu bizim çim işi melbourne tarzında stada yakın bi arazide aynı iklimde ekilerek yapılsaydı serildikten 5 dakika sonra bile oynanabilir duruma gelirdi.

Çevrimdışı Efe

efe şu bizim çim işi melbourne tarzında stada yakın bi arazide aynı iklimde ekilerek yapılsaydı serildikten 5 dakika sonra bile oynanabilir duruma gelirdi.
belkide yapılmıştır o tarz bişey bilmiyoruz herşeyi sır biliyorsunuz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

mabet reyiz var mı yeni bişeyler daha seni kinse görmedi galiba ben sorayım :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı MHakan

[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 00:31:09 MHakan ]

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Factatum

Stad yıkılmaya başladığından beridir, hep o sprinti bekliyoruz.  :evillol:  Doping olmadan, o sprint sanki zor gibi.   :money:

Çevrimdışı sbrhrzmn

Artık çatının tam şekli ile ilgili bir görsel görmenin tam zamanı, bu güne kadar ne yapıldıysa üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyorduk ama çatı başlı başına bir kapalı kutu. Meraktan çıldırabilirim @bjk_mabet 

Çevrimdışı Sedat_BJK

belkide yapılmıştır o tarz bişey bilmiyoruz herşeyi sır biliyorsunuz :D
:money:
bir umuttu yaşatan insanı, aldım elime sazııııı... :bateri:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Aldık sanırım cevabımızı.

3 ay yazın çimlere. :))

Artık ne zaman başlanır o belirleyici olacak.

Çevrimdışı Sedat_BJK

madem tesislerde çalışmasına başlanılan zemin aynı olacaksa orada hazır hale gelen çimi Vodafone Arena'ya taşıma ihtimali nedir?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Anıl

Kamera gece moduna geçmemiş bugta kalmış :halay: