Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015133 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@FARUK anltmis dedigim :) dunku kolonlar di iste beyaz renkleri :) @Efe Abi :) bide butun halatlar gumrukte hepsi ordaymis gelir onlarda kisa zamanda
sağol kerem yeni bişeyler öğrenirsen yaz yine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

toplam 8 tane halat serilmiş ufak olarak bide bunlara ek uzun halat gelecek  heralde ortalarına :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bursa da çimler serilmeye baaşlandı 1 ay sonra maç oynanabilecek 4 ay önce tesislerde ekildi bu çimler ve şimdi nakil ediliyor bizde erken açmak istiyorsak kesinlikle serme hibrit çim kullanılmalı inşallah öyle yapılmıştır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

bursa da çimler serilmeye baaşlandı 1 ay sonra maç oynanabilecek 4 ay önce tesislerde ekildi bu çimler ve şimdi nakil ediliyor bizde erken açmak istiyorsak kesinlikle serme hibrit çim kullanılmalı inşallah öyle yapılmıştır :)
Çimlerin elle serilmesine ne diyorsun @Efe abi :D

Çevrimdışı Efe

kabaca şöyle serilim olacak halatlarda heralde :icool:
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 21:58:30 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Çimlerin elle serilmesine ne diyorsun @Efe abi :D
serilsinde bende gidip sererim sıkıntı yok bana versinler 50 tane dikdörtgen  kesim yavaş yavaş sererim onları :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

zaten baska turlu stad ilk yariya yetismezki

Çevrimdışı Efe

zaten baska turlu stad ilk yariya yetismezki
evt yetişmez serme olarak geleceği artık çok yüksek ihtimal bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

bu arada vodafone #besiktasadeger diye cok guzel bir reklam yapmis az once bjk tvde izledim bulursaniz  izleyin simdi yayinda

Çevrimdışı Aram

Yarına kamerayı halletsinler söyleyin.  :bandit:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı warofpoet

serme hibrit çim diye bişey var mı bilmiyorum ama hibrit çimin kökleri 20 cm derine 2 cm yüzeyde olacak şekilde bir çimden bahsediyoruz. 22 cm kalınlığında bir çimi halı gibi seremeyiz sanırım. zaten hibrit çim videolarında yapay çim köklerinin üzerine doğal çim ekimi ile oluyordu ben hiç serilerek yapıldığını görmedim... çim en önemli konulardan biri aceleye gelmemeli bence.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ZEKI

serme hibrit çim diye bişey var mı bilmiyorum ama hibrit çimin kökleri 20 cm derine 2 cm yüzeyde olacak şekilde bir çimden bahsediyoruz. 22 cm kalınlığında bir çimi halı gibi seremeyiz sanırım. zaten hibrit çim videolarında yapay çim köklerinin üzerine doğal çim ekimi ile oluyordu ben hiç serilerek yapıldığını görmedim... çim en önemli konulardan biri aceleye gelmemeli bence.
Burda surekli yazildi lutfen melbourne stadini lze gecmis sayfalarda linki var. Serme hibrit cimde yapilabiliyor

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

evt yetişmez serme olarak geleceği artık çok yüksek ihtimal bence

Ben sana diyeyim, serme çim falan olmayacak. O yüzden ocaktan önce de o stat açılmayacak. Söylemiştin dersin.

Yok eğer serme çim olacaksa, eylül sonu açılabilir dedikleri gbii ama ihtimal %0

Çevrimdışı Deniz

Ben sana diyeyim, serme çim falan olmayacak. O yüzden ocaktan önce de o stat açılmayacak. Söylemiştin dersin.

Yok eğer serme çim olacaksa, eylül sonu açılabilir dedikleri gbii ama ihtimal %0
Serme çim olacak ocakta açılacak  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Serme çim olacak ocakta açılacak  :icool:
şükürler olsun iki sene su gibi geçti altı ay göz açıp kapayana kadar geçer :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

ocakta açılsın ne olacak ki sonuçta açılacak mis gibi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

29 Ekim de açılır. hatta o kadar beklemezler Ekşm başı 15. falan. Serme çim olursa daha bile erken olabilir.

ocakta açılsın ne olacak ki sonuçta açılacak mis gibi  :D

O zaman 1 sene daha oynamayım, yarım sezonda hazır giremeyebiliriz, bence açmayalım, gelecek yaz bol bol hazırlık maçı yapalım o statta, turnuvalar falan. Sonuçta 1 sene sonrada olsun gireriz.

Çevrimdışı Deniz

şükürler olsun iki sene su gibi geçti altı ay göz açıp kapayana kadar geçer :evillol: :evillol:
Aynen abi inşallah kazasız belasız açalım da ocak a razıyım ben :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

O zaman 1 sene daha oynamayım, yarım sezonda hazır giremeyebiliriz, bence açmayalım, gelecek yaz bol bol hazırlık maçı yapalım o statta, turnuvalar falan. Sonuçta 1 sene sonrada olsun gireriz.
Niye ki günümüz teknolojisinde çimi serdikten 1 hafta sonra oynayabiliyorsun sereriz 1 hafta sonra da çıkar oynarız  :icool:

Çevrimdışı Erhan

toplam 8 tane halat serilmiş ufak olarak bide bunlara ek uzun halat gelecek  heralde ortalarına :)

Uzun halatlar da serilmiş galiba yere @Efe

Çevrimdışı Efe

aynen parada kazanırız ne güzel borçları kapatırız düşünsene real madrid barcelona bayern 4 lü turnavası temmuz 2016 vodafone arena açılış harika :kop: :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

aynen parada kazanırız ne güzel borçları kapatırız düşünsene real madrid barcelona bayern 4 lü turnavası temmuz 2016 vodafone arena açılış harika :kop: :kop: :kop:

:boxin: :steamed:

Çevrimdışı Efe

Uzun halatlar da serilmiş galiba yere @Efe

evt onlarında bir bölümü serildi ufak halatlar konarken onlarıda uç bölümlere koyacaklar ama ilk kelepçeler takılmalı ki halatlar onlara vidalansın
Şampiyon Beşiktaş JK