Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013444 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErmanS

onu yazmaya geldim sen yazmışsın.  :evillol: felaket kuramcıları nerdeler ?

@Aram burdayim. Buna olasi bi felaket senaryosu kuramadim ama icim rahat degil sessizce serilmelerini bekliyorum :)

Çevrimdışı igoor_pektemek

yav o değilde açılış maçı çok pahalı olmasa. İnönüde izleyemedim Vodafone Arenanın ilk maçını izleyim bari öğrenci adamız neticede.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

BU  halat surme işlemi ne  kadar sürer ortalama tüm stat.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yeni inönünün çektiği fotograflarda hala  tribün giriş cıkısları  cok büyük olmuş diyen varmıdır acaba :)

Çevrimdışı Aram

@Aram burdayim. Buna olasi bi felaket senaryosu kuramadim ama icim rahat degil sessizce serilmelerini bekliyorum :)
@ErmanS  kolon kirişler takılınca kuramcılık bitti  :evillol: dur bi çatı kalksın membran işine geçilsin eski açık en sona bırakılırsa seyret buraları  :evillol: :evillol: :evillol:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı FARUK

Yerde yatan beyaz kolon gibi olan şeyler nedir?

çatının iç kısmını oluşturacak olan parçalar şuan serilen 4lü halatın üzerinde konumlanacak

Çevrimdışı ErmanS

@ErmanS  kolon kirişler takılınca kuramcılık bitti  :evillol: dur bi çatı kalksın membran işine geçilsin eski açık en sona bırakılırsa seyret buraları  :evillol: :evillol: :evillol:

@Aram sona birakilicagina eminim. Hayatimizda rahat mac izlemedik ki insaat izleyelim :)

Çevrimdışı Aram

@Aram sona birakilicagina eminim. Hayatimizda rahat mac izlemedik ki insaat izleyelim :)
@ErmanS olm zaten dikkat et rahmi koçla süleyman seba hariç 75 yaşını geçen yok.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

@keremfrat1 fotograflar icin tesekurler, bugun kac halat serildi fotograflarda 4 tane gozukuyor

Çevrimdışı keremfrat1

Fotolar süper eline sağlık @keremfrat1

Saha ortasındaki beyaz kolon yahut kirişlerle ilgili bişi öğrenebildin mi ? Daha kaç tır böyle malzeme gelicek acaba?Daha halat gelicek galiba?
@FARUK anltmis dedigim :) dunku kolonlar di iste beyaz renkleri :) @Efe Abi :) bide butun halatlar gumrukte hepsi ordaymis gelir onlarda kisa zamanda

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

çatının iç kısmını oluşturacak olan parçalar şuan serilen 4lü halatın üzerinde konumlanacak

Sağol ama anlamadım. Zorlamaya da gerek yok, yapıldıklarında göreceğim artık.  :lol: :lol:

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 fotograflar icin tesekurler, bugun kac halat serildi fotograflarda 4 tane gozukuyor
ben 17.30 da ciktim stadan 4 tane abim @ZEKI yanliz halatlari izlemek betondan daha zevkli super bi haz duygu :) çok zor bi is ama

Çevrimdışı keremfrat1

Bu arada yeni acikta stand jack hazırlığı vardi on hazirlik diye biliriz   :D :icool:

Çevrimdışı Erhan

Bu arada yeni acikta stand jack hazırlığı vardi on hazirlik diye biliriz   :D :icool:

Onlar ne zaman gelcekmiş çok soru soruyoz :icool:

Kirişe mi monte edilcek acaba :alala:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı keremfrat1

Onlar ne zaman gelcekmiş çok soru soruyoz :icool:

Kirişe mi monte edilcek acaba :alala:
kirise ufak birseyler yapiyolar tabi ama soramadim cunku gec gordum :) sabahtan anlamadim aksam anca dustu jeton :)

Çevrimdışı Erhan

kirise ufak birseyler yapiyolar tabi ama soramadim cunku gec gordum :) sabahtan anlamadim aksam anca dustu jeton :)

Ok kirişe monte o zaman hızlı olur o iş

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

Çevrimdışı kadir137

Canlı yayın açılmıyor şu an elim ayağım titriyor her şey olabilir şu an stada atom bombası bile atmış olabilirler çk krkyrm

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı MHakan

Canlı yayın açılmıyor şu an elim ayağım titriyor her şey olabilir şu an stada atom bombası bile atmış olabilirler çk krkyrm

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yyın açlmyr. stdı gremyorz. yönetim istifasdfghjk

:upto: :upto: :upto: :upto:

ysariusta

• Ziyaretçi

Strand Jack = Kriko    terimini forumun oylamasına sunuyorum.  :evillol:

Kabul edenler.     Etmeyenler.

Kabul edilmiştir.  :claps:
İşte demokrat ülkem. Adam açmış oylamayı kapatmış. Buradan çok fena siyasi taşlama çıkarırım ben ah ah....  :kop: :kop:

Çevrimdışı Aram

Çevrimdışı Kartal1903

Yarın bi açıyoruz stat yok.  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

yarn bi açıyoruz çatı kalkmış membran işi bitmek üzere çim koltuk bitmiş  :biggrinking: :sevinc
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Aram

yarn bi açıyoruz çatı kalkmış membran işi bitmek üzere çim koltuk bitmiş  :biggrinking: :sevinc
asdhjashdjads kimse yok demez  :evillol: :evillol: