Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013596 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

kızlar merdivenden inemiyolar yüksek diye,hiç mi hayatınızda karşı cinse kötü maksatlı olmadan gülmediniz mi? hemen millete edep dersi vermeller falan,herşeyi fesatlıga cekmenin bi anlamı yok...
O zaman neye güldüğünü yaz insanlar farklı anlamasın. Edep dersi vermiyorum ben kim edep kim. O başka konu.

Çevrimdışı warofpoet

10 metre yatay kiriş için kısa (çatının biraz kısa kalması demek), kolon için uzun olur gibime geliyor. Şu an çok anlam karmaşası yaşıyorum  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

10 m kısa bencede ama birleştirilme ihtimali vardır belki.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Çevrimdışı kadir137

Strand jackler  kirişe mi bağlanıcak?
Strand jacklerle dikey halatların ve dikey halatlarla orta bilezikteki halatların birbirine bağlanması nasıl olucak bu dikey halatlar çok kısa değil mi?  Bilen abiler kardeşler bilgilendirebilir mi  :(
MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı ahmetx

Stad başlığı yavan gidiyor biraz ortalığı karıştırayım  :D Sizce eski açığa neden ahşap sergiler serilmiyor?   :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kartal1903

O zaman neye güldüğünü yaz insanlar farklı anlamasın. Edep dersi vermiyorum ben kim edep kim. O başka konu.
tamm uzatmayalım abi,özür dilerm...ok
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı MHakan

10 m kısa bencede ama birleştirilme ihtimali vardır belki.
Verilen ölçülerde bir tribün enine 42 metre. Birleştirilse bile ortaya 20 metrelik bir kiriş çıkıyor ve bu da kısa. Ahmet abinin attığı fotoğrafa bakarak konuşuyorum tabi.

Çevrimdışı ahmetx

Strand jackler  kirişe mi bağlanıcak?
Strand jacklerle dikey halatların ve dikey halatlarla orta bilezikteki halatların birbirine bağlanması nasıl olucak bu dikey halatlar çok kısa değil mi?  Bilen abiler kardeşler bilgilendirebilir mi  :(

1.Muhtemelen kirişlere bağlanacak
2.Bunlar dikey halatlar değil,v halatları
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Aram

Stad başlığı yavan gidiyor biraz ortalığı karıştırayım  :D Sizce eski açığa neden ahşap sergiler serilmiyor?   :bandit:
onu yazmaya geldim sen yazmışsın.  :evillol: felaket kuramcıları nerdeler ?
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı keremfrat1

2 halatida canli izledim :)
fotolar aksam görürunur gelen çatı halat kolonu yani maravanadki beyaz bayagi buyuk :)

Çevrimdışı CUBUKLU

Dikey halat seriliyor  :money:
halatlar tribünlere mi seriliyor arkadaslar canlı yayın izleyemiyorum ofiste
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı MHakan

Evet hocam  :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

evet fotolarda mı görünmüyor

Çevrimdışı Efe

diger islere yoneldiler ondandir zaten 1 gunluk is artik baska bisey olmaz heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

kızlar merdivenden inemiyolar yüksek diye,hiç mi hayatınızda karşı cinse kötü maksatlı olmadan gülmediniz mi? hemen millete edep dersi vermeller falan,herşeyi fesatlıga cekmenin bi anlamı yok...
:upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı warofpoet

Verilen ölçülerde bir tribün enine 42 metre. Birleştirilse bile ortaya 20 metrelik bir kiriş çıkıyor ve bu da kısa. Ahmet abinin attığı fotoğrafa bakarak konuşuyorum tabi.

42 metre kirişi neyle getirecekler abi çok uzun değil mi zaten. ayrıca yeni açık kısmı daha da uzun sanıyorum . bence birleştirilecek bi şekilde. zaman geçsin tabi daha iyi anlayacağız. :D  :D :D 
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı CUBUKLU

evet fotolarda mı görünmüyor
bugün başlanmış sanırım fotolarda dediğim gibi görünürde birşey yok. hava kararmadan eve gidip hava kararana kadar canlı yayın izliyorum zaten merak konusu oldu konusmalar üzerine. o yüzden sordum eyvallah  :)
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MHakan

42 metre kirişi neyle getirecekler abi çok uzun değil mi zaten. ayrıca yeni açık kısmı daha da uzun sanıyorum . bence birleştirilecek bi şekilde. zaman geçsin tabi daha iyi anlayacağız. :D  :D :D
Banada öyle geliyor   :lol:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Çevrimdışı kadir137

strand jacker halat yükseltici mi demek?
Evet

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı agonia perpertua

strand jack, vinçlerin yetersiz olduğu yerler ve ağırlıklarda kullanılan, halatlı kaldırma sistemidir. 1969 yılında icat edilmiştir ve dünyanın her yerinde köprüler, deniz yapıları, rafineriler, güç istasyonları, büyük binalar ve diğer yapıları kaldırmak için geleneksel vinçler kullanımından daha pratik ve ucuz bir yöntemdir.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 16:58:06 agonia perpertua ]