Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013382 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

bızım stattın bu tarz gorsellerı neden yokta burda fbı ajanı gıbı olemı bolemı solemı olcak dıee yrtınıyoruz bak urda ne guzle net degısıklık olursada  en azından bılırısın nerde nas olabılır dıe
@serti67 bu tarz görseller Türkiye de paylaşılmıyor sadece bizde değil diğer stadyumlarda öyle .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bızım stattın bu tarz gorsellerı neden yokta burda fbı ajanı gıbı olemı bolemı solemı olcak dıee yrtınıyoruz bak urda ne guzle net degısıklık olursada  en azından bılırısın nerde nas olabılır dıe
hee koyalım görselleri oturup ahmet gibi ölçüp biçip şurası 20 cm yüksek olmuş mühürleyelim desinler :D
proje yokken mühür yedik proje konsa millet kimbilir neler bulur ben tırstım bu işden hem her şey oturursa kafaya
ne konuşacağız o çatı bitene kadar burda kaç çatı projesi çizilir birde burdan alacağın bilgiyi bir düşün çatı bitene kadar biz
dünyadaki bütün asma germe çatıların teknolojisini öğreniriz :D

Çevrimdışı yavvuzz

hee koyalım görselleri oturup ahmet gibi ölçüp biçip şurası 20 cm yüksek olmuş mühürleyelim desinler :D
proje yokken mühür yedik proje konsa millet kimbilir neler bulur ben tırstım bu işden hem her şey oturursa kafaya
ne konuşacağız o çatı bitene kadar burda kaç çatı projesi çizilir birde burdan alacağın bilgiyi bir düşün çatı bitene kadar biz
doğru söze bir şey denmez  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı ahmetx

:kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

tamam abı tamam da daha guzel gorseller olabılırrrr dmı ama en azından ınce ısler ıcın abı sende bıraz gayret ett anla bızıı:))))))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

tamam abı tamam da daha guzel gorseller olabılırrrr dmı ama en azından ınce ısler ıcın abı sende bıraz gayret ett anla bızıı:))))))
resim bekliyorduk resim gelene kadar ürünün kendisi geldi :D

Çevrimdışı serti67

resim bekliyorduk resim gelene kadar ürünün kendisi geldi :D
turk ısı abı aslında once gorseller yanıtım ınce ılserı her yonuyleee 3d  vs bellı olur ama bızde bıtınce onunde hatıra fotosu cekılırr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

şimdi biz an an resimleri çekip burda arşivleyeceğiz ilerde stadı yapılan merak eden insanlar bakar gerçi :alala: bizim
kadar manyak bir taraftar topluluğu olacağını sanmıyorum :D

Çevrimdışı Sedat C

Malzemeler geldi ama bugün pek bir çalışma yok galiba

Çevrimdışı Factatum

Şimdi bizim taşıyıcı halatlarımızın sayısı 42 değil mi? O halde membranlar oldukça büyük olmayacak mı? Membran üstündeki bombe de geniş olacak sanırım!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Şimdi bizim taşıyıcı halatlarımızın sayısı 42 değil mi? O halde membranlar oldukça büyük olmayacak mı? Membran üstündeki bombe de geniş olacak sanırım!
evet , geniş daha güzel görünüyor ama.

Çevrimdışı Efe

evt genis olacak ama o kadarda degil normal bi genislik bu seklide yapilarak is yuku yariya inmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Kötü görünecek demedim zaten. Benim de fikrim daha güzel görüneceği yönünde.  :ok: Membran üzerindeki bombeleri merak ediyorum sadece.

Artısı işçilik daha az olacak. Taşıyıcı halat üzerine inşa edilecek yapı ve membran montajı daha kısa sürecek. Neredeyse yarı yarıya iş yükü azalıyor gibi. Çatı kaldırma video yağmurunda, ilk o dikkatimi çekti.  :biggrinking:

Çevrimdışı Aram

Şu an kelepçeler bekleniyor heralde. Bu boşlukta neden tahtalarla demir iskeleler kurulmuyor ki ?  :alala:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Efe

Yeni acilan uzun halatlar v seklinde takilacak kisa halatlara tutturulacak onlarin hazirligi var suan aciyorlar halatlari yerlerine ne zaman konacaklar bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat_

paletli numarali eski acik kosede halatmi seriyor bana mi ole geldi  :alala:

Çevrimdışı Aram

Dikey halatlara başlandı. Paletli iş başında.  :halay:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Timsah Arena'nın çimleri serilmeye başlanmış ama iş baya amatör gibi görünüyor. Makine kullanmadan, elle ve numaralandırmadan döşüyorlar gibi

.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Paletli dikey halatlara dogru uzandi bakalim ne yapacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı klassblok

Çevrimdışı MHakan

Çevrimdışı triasix