Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016010 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Tribünlere ne zaman serilecek halatlar? her tahtaya 1 halat mı olacak?

altlı üstlü 2 halat olacak gibi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yanliz halatlar o kadar buyuk ki :) ask yasadim halatlarla :)
Biz bu girdiyi görmemiş olalım  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

Abi bişey merak ediyorum.
Renderlarda hem altta hem üstte yatay halatlar var. Onların arasına direkler falan inşa edilmiş. Şimdi nasıl olacak bizim çatı bi daha mı serilcek bu halatlar kaldırılıp anlamadım ben :alala: :alala:

ilk halinde görünüyor ama onlar çok eskide kaldı
prensip olarak aynı ama şuan oldukça farklı ilk haline göre yeni görüntülerde çelikle halledilecek gibi ama net bilgi olmadığından yanılabiliriz

Çevrimdışı warofpoet

Sanırım bu orta kısımdan bahsediliyor :

bu kolonlar 10 m var mıdır bana daha az gibi geldi. kiriş olmasın o.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ilk halinde görünüyor ama onlar çok eskide kaldı
prensip olarak aynı ama şuan oldukça farklı ilk haline göre yeni görüntülerde çelikle halledilecek gibi ama net bilgi olmadığından yanılabiliriz

Eyvallah :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bunlar sanırım, 10 metre gibi gelmemişti hiç :)
onlar 10 metre olamaz yaa kerem bidaha sor boylarini
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Halka ile dikey halatları birleştirecek ek parçasını kolay takmak için takoz ayarladılar galiba :alala:
evt onlar yeni takilmis ilginc ilser var aslinda stadta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Muthis bir bilgi insallah bu hafta 10 metrelik cati orta alani kolonlari geliyormus iz insaat muhendislerinden aldigim bilgi :) 2 temmuzda bu cati havada olur sonu gibi :)
güzel 10 m yi kopardık @keremfrat1
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serdart

Sanırım bu orta kısımdan bahsediliyor :

skorboard tabelaları bu şekilde mi yapılacaktı yoksa kale arkalarındaki çatıya mı monte edilecek.

Çevrimdışı Efe

@keremfrat1 orta bolum kolonlarinin boyumu 10 metreymis cok fazla geldi bana onu bi sorup yazsana bi ara hos gelince boylari gorunurde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

2 temmuzda yazmis bide sonu yazmis hangisi kerem :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

bence şeffaf kısmın genişliğinden bahsediyor @keremfrat1

[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 17:27:32 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Muthis bir bilgi insallah bu hafta 10 metrelik cati orta alani kolonlari geliyormus iz insaat muhendislerinden aldigim bilgi :) 2 temmuzda bu cati havada olur sonu gibi :)

@keremfrat1 Eminmisin kardesim 2 temmuz oldugundan.. bi baktimda 1 hafta var... insallah olur  :D

Çevrimdışı ahmetx

@keremfrat1 Eminmisin kardesim 2 temmuz oldugundan.. bi baktimda 1 hafta var... insallah olur  :D
2 temmuz değil temmuz sonu diyor. :lol:

Çevrimdışı ErsinA.

Yanliz halatlar o kadar buyuk ki :) ask yasadim halatlarla :)

tövbe de mübarek günde  :D

Çevrimdışı Erhan

evt onlar yeni takilmis ilginc ilser var aslinda stadta

Aynen beklemedeyiz bakalım o takozlar yapıldı,kalaslara jelatin kaplandı,10 mlik kiriş çıktı bi de

Çevrimdışı Abu Ali Imran

2 temmuz değil temmuz sonu diyor. :lol:

:lol: :lol: :lol: yanlis okumusum ozaman..

@keremfrat1 oyle bi yazmissinki .. yanlis okumamak elde degil  :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

Aynen beklemedeyiz bakalım o takozlar yapıldı,kalaslara jelatin kaplandı,10 mlik kiriş çıktı bi de

o 10 metrelik kolon bu şeffaf bolumler ilgili olabilir ek takilacaj celikler olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Ya kusura bakmayin 2 ye basmisim heycandan stada cok stajyer var oyuzden kafam karisti temmuz sonu gibi olabilir dedi

Çevrimdışı keremfrat1

Yani 10 metre duydum bidaha odasina gittigimde yoktu :) bu hafta gelince ogreniriz insallah :)

Çevrimdışı ahmetx

Yani 10 metre duydum bidaha odasina gittigimde yoktu :) bu hafta gelince ogreniriz insallah :)
10 m dediğin şeyi bir tarif etsene @keremfrat1  :D

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

@Efe senin 15 temmuz yatti ozaman  :by2: :by2:
aynen ama ay sonuda iyi temmuzda kalkmaya baslayacak bu guzel bi gelisme 10 gun rotar olsun sıkıntı yok
Şampiyon Beşiktaş JK