Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016800 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

İlk kirişin koyulduğu gün  ve feleğin çemberinin tamamlandığı gün :)   :sevinc

6 Mart - 22 Haziran arası genel değişim

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetx

renk uyumu aslında hep aynı renklerin kullanılması demek değildir :D
farklı renklerin birbirine yakıştırılmasına renk uyumu denir şimdi heryeri beyaz yapsak renk uyumunu yakalamış olmayız
tek renk yapmış oluruz :D
evet özellikle giyimde aynı ton renkler renk uyumsuzluğuna neden olur , ama iç kısımda çatıda halatların üzerine monte edilecek beyaz çeliklerle dışta da küfekilerle nasıl duracak bekleyip göreceğiz @Necmi abi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar bende 13 yılını mühendisliğe vermiş bir birey olarak gece çalışması ve vardiya düzeni hakkında kişisel fikirlerimi belirteyim.
Dediğim gibi 13 yıldır aynı şirkette ve ağır sanayii-şantiye ortamında çalışmakta ve yöneticilik yapmaktayım. Hem de öyle inşaat şantiyesi falan değil tersane ortamında. Bilirsiniz 4-5 sene öncesine kadar yani, yeni isg kanunları etkinleşene kadar her ay tersane facialarını izlerdiniz tv den. Reel kazalar tabiki çok daha fazlaydı. Sebep neydi , birileri milyon dolarlarından zarar etmesin ve işleri zamanında yetiştirsin diye bulduğu vasıfsız adamı tersaneye sokan , 24 saat bilinçsizce çalıştıran zihniyet tabiki. ,ancak son isg kanunlarından sonra çok fazla duymadınız bu kazaları. Çünkü devlet inanılmaz bir denetleme içine girdi ve çalıştırılan personellerin konusunda eğitimi şart koştu. Ayrıca gece çalışmaları konusunda ciddi derecede kurallar getirildi. Sonuç fena değil. Sonuç olarak uygun ortam ve şartlar sağlandığında gece çalışması yapılmayacak bir iş değil. Tahminimce içeri kısımlarda zaten yapılıyor. Ancak işin ekonomi-verim dengelerini bir kenara bırakırsak gece vardiyası çok ciddi sorumluluk isteyen bir konu. Gece vardiyası diyen arkadaşlar kendilerini inşaattaki sorumlu mühendis ve yöneticilerin yerine koysunlar. En iyi şartlarda bile şantiyede risk hiçbir zaman sıfır olamaz. Bir çalışanın başına bir kaza geldiğinde bırakın birkaç ay stadın mühürlenmesini , sorumlu orada bulunan isg mühendisi,sorumlu mühendis ve yöneticilerdir ve sorumsuzluğun cezası min 6 ay hapisten ve kötü bir sicilden başlar. Çevremde bu durumla karşılaşan çok insan var, oradan biliyorum. Siz oradaki mühendis olsanız kendinizi atarmısınız riske. Onun dışında 2-3 vardiya çalışabilecek sayıda kalifiye personeli nereden bulacaksınız? Varmı çatı işinde yada çim işinde uzmanlaşmış Türk firmaları ve kaç çalışanı var ? Yabancılara zaten gece çalışma yaptıramazsınız. Bu nedenle gece vardiyası koşulları tabiki sağlanabilir ancak  koşullar %100 temin edilse dahi birkaç ay geç açılması birkaç yıl geç açılmasından daha mantıklıdır. Tersane sahiplerinin bir kısmı m.vekili , bakan çocuğu v.b olduğu için oralardaki sıkıntılar çok görünmez ama arenada birinin kafasına çivi düşse ve çizilse kimse kurtaramaz. 
evet aylardır yazıyorum bunları ama daha birkaç arkadaşımız ısrarla anlamak istemiyor ofisde gece çalıştırmak bile iş veren için risktir. adam çalışırken kalp krizi geçirse sorumlusun bundan ve öyle bildiğiniz gibi sorumluluk değil bu işden büyük denebilecek firmalar batar. Seni hallaç pamuğu gibi atarlar. işin içinde adalet sistemi vardır. hani Belediye mührüne benzetmeyin diye söylüyorum. Belediye mühürler bir ayda çözersin ama mahkeme mühürlerse yıllarca unut stadı arkadaşlar şaka değil bu işler

Çevrimdışı Strand Jack

İlk kirişin koyulduğu gün  ve feleğin çemberinin tamamlandığı gün :)   :sevinc

6 Mart - 22 Haziran arası genel değişim

O kule vinçleri görünce bayılacak gibi oldum  :lol:

Çevrimdışı mehmetthedum

Yönetim için oynanacak stadı ayarlamadan yıktılar diyenler haksızlık ediyor.

Hepimiz biliyoruz, oradaydık..

Havanın güzel olduğu dönemler lig ve ayrıca avrupa maçları için olimpiyat, diğer zamanlar için kasımpaşa stadı ayarlanmıştı (hem de pahalı olmasına rağmen).

Ancak çeşitli yönetim dışı nedenlerle kasımpaşadan çıktık ve başımıza belayı aldık.. bunda şartların ve iki tarafın yöneticilerinden daha fazla taraftar gruplarının payı var. Kimse birbirini suçlamasın. Olması gereken oldu , yaşandı ve bitti.

Muhalefet olucaz diye gerçeklerden kopmayınız.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar eleştiri elbette olacak burası taraftar forumu herkes fikrini söyler
ama dikkatimi çeken bir konu var bir kaç arkadaş buraya sırf eleştirmek için yazı yazıyor
bu yönetim hiçmi iyi şey yapmıyor ama nedense bu arkadaşlar o zaman suspus oluyor
toplumda var olan bir kanıda eleştiri doğru bile olsa art niyetli bir şekilde yapılırsa
hoş karşılanmaz ve tepki verilir. o nedenle bu arkadaşlara diyorumki eleştirdiğiniz gibi arada birde doğruları
alkışlayınki eleştirilerinizde kimse art niyet aramasın. şimdi soruyorum eleştirileri eleştirildiğinde tepki
gösteren arkadaşlara ben @Yunus  @Efe  @ZEKI ve burda yönetimin yaptıklarını taktir eden bir çok insan
çıksa yönetimi herhangi bir şekilde eleştirse acaba sizin gördüğünüz gibi tepki görürlermi bence önce bunu oturup bir
düşünün nedenlerini sorgulayın belki eleştiri yaptığınız için değildirde genel üslubunuz nedeniyle tepki görüyorsunuzdur.

üslup önemli aynen bende elestiriyorum futbol basliginda bazi olaylari daha biride donup demedi sen neden boyle diyorsun uslup olarak duzgun konusmak lazim ona kimse bisey demez zaten  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Tesislerdeki saha yenileme çalışmalarından haber alabiliyor musunuz ?
su anlik bir bilgim yok malesef

Çevrimdışı yavvuzz

Beyler stat bitsinde afedersin ilk devre maç yapamayalım . Napalım yani adamların kıçına motor takamayız . Bu saatten sonra ben zannetmiyorum ki yöneticiler geciktirsin açılışı.

Çevrimdışı Efe

Beyler stat bitsinde afedersin ilk devre maç yapamayalım . Napalım yani adamların kıçına motor takamayız . Bu saatten sonra ben zannetmiyorum ki yöneticiler geciktirsin açılışı.
parasal konular is plani vs bunlar onemli artik beşiktas paradal konuda uzerine duseni yaparsa cati ve diger islerde ayni sekilde plan dahilinde biter ama gecikmeler olursa onlarda gecikir cok dogaldir bu saatten sonra en hizli nasil yapulabiliniyorsa o sekilde yapilacaktir catinin belli basli isleri var tecrubesiz eleman calisamaz zaten cok riskli bir is yapiliyor milim hata kabul etmez yavas olsun ama sorunsuz olsun sonra basimiza bela acilmasin en onemlisi bu kolono kirisi kirip tekrardan yaparsin ama orda 1 tane halat kopsun o zaman basina belayi aldin demektir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

evet aylardır yazıyorum bunları ama daha birkaç arkadaşımız ısrarla anlamak istemiyor ofisde gece çalıştırmak bile iş veren için risktir. adam çalışırken kalp krizi geçirse sorumlusun bundan ve öyle bildiğiniz gibi sorumluluk değil bu işden büyük denebilecek firmalar batar. Seni hallaç pamuğu gibi atarlar. işin içinde adalet sistemi vardır. hani Belediye mührüne benzetmeyin diye söylüyorum. Belediye mühürler bir ayda çözersin ama mahkeme mühürlerse yıllarca unut stadı arkadaşlar şaka değil bu işler
Abi bu kadar abartmayın lütfen. Türkiye'nin en büyük Holding'lerinden birisinde binlerce işçinin ağır sanayide çalıştığı bir firmada çalışıyorum 11 senedir. 5 tane devasa fabrikası var, 2 veya 3 vardiya sistemiyle çalışan.  Gece bir sürü iş kazası da oldu ama bir kere gelip fabrikayı mühürlemediler. Yasal elbet bir takım yaptırımları davaları oluyor ama sen bu işin güvenliğini sağladıktan sonra ve gereken yerlerden onayı aldıktan sonra, iş güvenliği uzmanı bulundurduktan sonra bal gibi işçi çalıştırabilirsin. İşin ekonomik ve gereklilik tarafı ayrı bir şeydir ama yok bu risktir belediye mühürler yıllarca unut stadı gibi yorumlar gerçeklikten uzak şeyler. Her iş kazası olduğunda fabrika kapatsalar bu ülke ekonomisi batar. İnsan hayatı önemlidir ama Türkiye'deki iş kazalarının büyük çoğunluğu(istatistiksel olarak) işçilerin hatalarından kaynaklanmaktadır. Davalarda karar verirken bu gibi şeyler özenle incelenir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Strand jackleri acaba kirislerimi takacaklar yoksa teibunde biyeremi konacak oda merak konusu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Kirişlerin konulması 3 ay 14 gün sürmüş.  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Strand jackleri acaba kirislerimi takacaklar yoksa teibunde biyeremi konacak oda merak konusu
Bence kirişlere takacaklar @Efe.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MHakan

üslup önemli aynen bende elestiriyorum futbol basliginda bazi olaylari daha biride donup demedi sen neden boyle diyorsun uslup olarak duzgun konusmak lazim ona kimse bisey demez zaten  :)
  :claps: :claps: :claps: :claps:
Aynen öyle. Birde burada olan tartışmaları kişiselleştirmemek gerekiyor.
Herkes Beşiktaş için burada ve bu doğrultuda yorum yapmalı.
Tartışma ve fikir görüşleri tabi ki olacaktır. Ancak biz tartıştığımızda bu stad daha hızlı bir hale gelmeyecek. O yüzden keyifini çıkartmaya bakalım :)

Çevrimdışı sbrhrzmn

Küçük makaranın başına toplaştılar. Dikey kablo takılıyo olabilir

Çevrimdışı Erdinç

Kamera acilmiyor canli yayinda bir sorun yok dimi ?

Kamera acilmiyor canli yayinda bir sorun yok dimi ?

şu an bende açılıyor bir problem yok isterseniz bir de buradan deneyin http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-canli-yayin
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Serdar

Abi bu kadar abartmayın lütfen. Türkiye'nin en büyük Holding'lerinden birisinde binlerce işçinin ağır sanayide çalıştığı bir firmada çalışıyorum 11 senedir. 5 tane devasa fabrikası var, 2 veya 3 vardiya sistemiyle çalışan.  Gece bir sürü iş kazası da oldu ama bir kere gelip fabrikayı mühürlemediler. Yasal elbet bir takım yaptırımları davaları oluyor ama sen bu işin güvenliğini sağladıktan sonra ve gereken yerlerden onayı aldıktan sonra, iş güvenliği uzmanı bulundurduktan sonra bal gibi işçi çalıştırabilirsin. İşin ekonomik ve gereklilik tarafı ayrı bir şeydir ama yok bu risktir belediye mühürler yıllarca unut stadı gibi yorumlar gerçeklikten uzak şeyler. Her iş kazası olduğunda fabrika kapatsalar bu ülke ekonomisi batar. İnsan hayatı önemlidir ama Türkiye'deki iş kazalarının büyük çoğunluğu(istatistiksel olarak) işçilerin hatalarından kaynaklanmaktadır. Davalarda karar verirken bu gibi şeyler özenle incelenir.
Serhat Bey, tabiki gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra gece çalışması yapılabilir, kimsenin buna itirazı yok. İş kazası da illaki o kadar fabrikada oluyordur. Her iş kazasında fabrika kapatılır diye de bir şey denilmedi. Ancak 40 cm mevzusundan anlayacağın üzere maalesef bize o büyük holdinglerle aynı şekilde bakmıyorlar. Az önce dedim , birkaç kişinin öldüğü iş kazası olan tersaneye soruşturma bile açılmadığını da biliyorum ,  bir işçinin kolu kırıldı diye 8 ay kapalı kalan ve sorumlu mühendisin 3 ay hapishanede kaldığı tersaneyi de biliyorum , bir tersanenin 8 ay kapalı kalması demek oranın iflası demektir. Sonuçta benim anladığım risk alınmak istenmiyor o kadar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Serhat Bey, tabiki gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra gece çalışması yapılabilir, kimsenin buna itirazı yok. İş kazası da illaki o kadar fabrikada oluyordur. Her iş kazasında fabrika kapatılır diye de bir şey denilmedi. Ancak 40 cm mevzusundan anlayacağın üzere maalesef bize o büyük holdinglerle aynı şekilde bakmıyorlar. Az önce dedim , birkaç kişinin öldüğü iş kazası olan tersaneye soruşturma bile açılmadığını da biliyorum ,  bir işçinin kolu kırıldı diye 8 ay kapalı kalan ve sorumlu mühendisin 3 ay hapishanede kaldığı tersaneyi de biliyorum , bir tersanenin 8 ay kapalı kalması demek oranın iflası demektir. Sonuçta benim anladığım risk alınmak istenmiyor o kadar.
@Necmi abinin demek istediği olay tamda bu !!
Biz Beşiktaşız , Baştakiler en ufak hatamızı bekliyorlar , Yakaladıkları an bu fırsatı kaçırmazlar :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yedic

Saka maka farkettirmeden numaraliyi isik hiziyla yaptilar. Darisi catiya

Çevrimdışı Efe

Bence kirişlere takacaklar @Efe.
evt bende oyle dusunuyorum ama bazi projelerde tribunede koymuslar oda olabilir diye dusundum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir yıl kapatılır kısmına takıldım zaten ben. Yoksa elbet bazı yaptırımlarla karşı karşıya kalırız ama İstanbul'un göbeğindeki bir stadın inşaatının yıllarca durmasını en kötü düşmanın bile istemez. Bazı kısıtlamalar gereği çok açık yazamıyorum ama belli noktaları mesajla iletmek isterim.
Korku akıl katilidir.

Twitterdan @iykibesiktasvar hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı ahmetx

evt bende oyle dusunuyorum ama bazi projelerde tribunede koymuslar oda olabilir diye dusundum
bizim kirişler jackler için uygun ,uygun olmayan stadyumlarda tribüne koyuyorlar.