Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018643 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

İşçiler yeni açık numaralı tarafındaki kirişlerde çalışıyordu ufak ayarlamalar yapıyorlar sanırım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Karabay

paletli sabahtan beri kapalı tribünde ne yapıyor bilen varmı

Çevrimdışı GD8

Eyvallah kardeşim. Tanıyor musun yayın yapanı ?
Yok abi tanımıyorum
Yayını yapan Iğdır Beşiktaş

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kadir137

Antalya Stadı'nın çatısı full güneş enerjisiyle donatılmış. Bizim çatı için böyle bir şey yapılamayacağına göre biz de elektrik üretimi olmayacak diyebilir miyiz?
Bir Beşiktaş haber sitesinde okumuştum. Stadın elektrik üreteceğini ve hatta bunun klube maddi açıdan büyük katkısı olacağını yazmışlardı. Ne kadar doğru bilmiyorum ama.

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı CanEmre

Merdiven taşıyor...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı FARUK

bugün alacalı kullanıyordur onu basamak işi felan için

Çevrimdışı Oğuzhan

Bu hafta bayağı aksiyon olmuştu. Şimdi kirişler bitti halatlar da şimdilik bu kadar. Tekrar can sıkıntısı.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Strand Jack

koltuk tasarımı bitmedimi hala  :bandit:

Belki de hiç başlamamıştır bile 51.bölgedeyiz malum her şey sır  :tabe:

Çevrimdışı riza calli

Ne koltukmus beeee

Çevrimdışı Efe

Bu hafta bayağı aksiyon olmuştu. Şimdi kirişler bitti halatlar da şimdilik bu kadar. Tekrar can sıkıntısı.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yarin tekrardan halatlarla ilgili isler baslar zaten az kaldi artik catinin havaya kalkmasina
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

yarin tekrardan halatlarla ilgili isler baslar zaten az kaldi artik catinin havaya kalkmasina
nerden bakarsan en az 1 ay var. Daha dikey halatlar serilecek. Sonra strandjack lar monte edilecek.

Çevrimdışı serti67

sankı FBI bınası yapıyoruzz gızem dolu soyunma odaları korıdorlar gırısler cıkıslar luounge kısımlarıyla ve bılımum ıc tasarımla ılgılı cızımler resmler yokmu yavv nerdeyse cım serılecek :())
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı kadir137

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

ysariusta

• Ziyaretçi

nerden bakarsan en az 1 ay var. Daha dikey halatlar serilecek. Sonra strandjack lar monte edilecek.
abi şimdi gene bana inanmayacan ama 5 Temmuz diyorum. 4 Temmuzda kutlamalar var sonra başlarlar gerdirmeye  :lol: :lol:

Çevrimdışı warofpoet

Bu nedir yahu?  :alala: :alala:

çarşaf olmayacağına göre  :D :D  vincin sallanan ucu olabilir. yakında olduğundan büyük duruyor.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimiçi Necmi

emin ol 51 bölge bu kadar riskli değildir
koltuk tasarımı ne olacak dimi ama koltuklar belli olduğunda insanlar saymaya başlar
belki sayılması istenmiyordur. Belkide biri çıkar vay biz size 42000 izin verdik burda
42001 koltuk var diyip stadı mühürlerse olmama garantisi varmı ondan sonra 2 ayda bir koltuğun iznini almak için mühürlü bekleriz.
daha hala ne olduğunun farkında değilsiniz bu çatı olayı stad başladığından beri başımıza gelen ilk olaymı sanıyorsunuz
diğerleri gizli tutulduğu için olay büyümeden çözüme ulaştı bu basına yansıdı bir ay uğraştık
ama diğer olaylarda kimsenin ruhu bile duymadı. Bazen gizli tutmak iyidir.
burası Vodafone arena Beşiktaşın stadı 51. bölge neymiş :D

Çevrimdışı ZEKI

abi şimdi gene bana inanmayacan ama 5 Temmuz diyorum. 4 Temmuzda kutlamalar var sonra başlarlar gerdirmeye  :lol: :lol:
4 temmuz mu amerikadakiler kutlasin, bana ne
 ama dersen 1 temmuz kabotaj bayramini kutlayacagiz  sonra catiyi havaya kaldiracagiz ok derim

ysariusta

• Ziyaretçi

ama dersen 1 temmuz kabotaj bayramini kutlayacagiz  sonra catiyi havaya kaldiracagiz ok derim
yok abi bizim biladerin doğum günü bana ne abd den  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

baskan 5 temmuz dedi o gunu bekliyorum bu hafta bakalim ne yapacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı adnan

içeriden de foto hiç gelmez oldu en azından böyle durgun günlerde içeriden fotolar gelse de biraz neşemiz yerine gelse yok mu hiç ihtimal?
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Alparslan

Bu hafta kritik. Çalışmalar geçen haftaki hızıyla devam ederse Temmuz ortasına çatı yetişebilir. Umarım dikey halatlar hemen başlar ve beklediğimizden hızlı takılır. Tabi bu arada çatının diğer parçalarıda gelmiştir umarım. Bir de malzeme gelmesi beklenirse o zaman yetişme ihtimali kalmaz. Sahanın içi zaten dolu olduğu için getirmiyor olabilirler. Umarım böyledir.

Çevrimdışı riza calli

emin ol 51 bölge bu kadar riskli değildir
koltuk tasarımı ne olacak dimi ama koltuklar belli olduğunda insanlar saymaya başlar
belki sayılması istenmiyordur. Belkide biri çıkar vay biz size 42000 izin verdik burda
42001 koltuk var diyip stadı mühürlerse olmama garantisi varmı ondan sonra 2 ayda bir koltuğun iznini almak için mühürlü bekleriz.
daha hala ne olduğunun farkında değilsiniz bu çatı olayı stad başladığından beri başımıza gelen ilk olaymı sanıyorsunuz
diğerleri gizli tutulduğu için olay büyümeden çözüme ulaştı bu basına yansıdı bir ay uğraştık
ama diğer olaylarda kimsenin ruhu bile duymadı. Bazen gizli tutmak iyidir.
burası Vodafone arena Beşiktaşın stadı 51. bölge neymiş :D
Abi biz sadece koltuk tasarimini merak ediyoruz.neresi siyah neresi beyaz.

Çevrimdışı denilanz

Bence koltuk tasarımı ya tanıtım videosundaki gibi damalı olacak ya da ilk maketteki piksel geçişli gibi. Pikselliyi tercih ederim ama çok da fark etmiyor açıkçası.

Çevrimdışı Alparslan

Stad bir an önce bitsinde varsın koltuk tasarımını görmeyelim. Yeterki şu çatı zamanında yetişsin.  :)