Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021133 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlar, halatlar bitmiş, hiç söylemiyorsunuz
Halatları birleştirmeye başladılar mı?

Çevrimdışı ebabil

videoda ileriki halatlar gözükmüyor 4 sıra tamamen bitti mi? sadece dikey halatlar mı kaldı?

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 20 Haziran 2015 (18:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Ekrem  ve  @tunceryawuz   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı FARUK

günde kaç dikey halat takılır  :money:

bir serilmeye başlansın ona göre yorum yapılabilir belki :)

Arkadaşlar, halatlar bitmiş, hiç söylemiyorsunuz
Halatları birleştirmeye başladılar mı?

evet abi son 3 tanesi de serildi bugün
birleştirme için herhangi bir işlem yapılmadı

Çevrimdışı tunceryawuz

Çevrimdışı Efe

O is artık bitti 😊
bayragida asmislar harika bir goruntu var stad iyice kendini buldu siradaki is halatlari gerdirmek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

günde kaç dikey halat takılır  :money:
3 yada 4 tane takarlarsa 5 temmuza hazir olur baskanin kaldirma tarihi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

Sökülen kirişte eski açığınmış demek ki indirildiği yerde yok  :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fotolardan sonra anladım.

Çim biter, koltuk biter, membran biter, ulan stat biter; Küfeki bitmez :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı umit

Arkadaşlar bu dikey halatlar tek vinçle takılacaksa iş uzar. Eğer makaraları açan sisteme örneğin iki tane halat halkası konulabilirse iş hızlanabilir.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 19:33:08 umit ]

Çevrimdışı yigitcan1903

@Yunus abi senin laf anlatma mücadeleni görünce bu müfettiş geliyo aklıma  :evillol:

Çevrimdışı Fr1xsivE

Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Ali Aba

işin aslına bakarsanız havada pek işimiz kalmadı gibi şimdilik tribünlere akşam bile serile bilir dikey halatlar benimkisi sadece temenni :tabe: :tabe: :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Sedat C

:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

şimdi yeniinönü'den üstten çekim güzel bir fotoğrafla pekiştirmek lazım bugünü

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus abi senin laf anlatma mücadeleni görünce bu müfettiş geliyo aklıma  :evillol:

Bende sizin anlayışsızlığınıza şu fotoğrafı eklemek isterdim ama telefonda yok

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Arkadaşlar bayrağı nereye asmışlar , fotosu var mı ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı umit

Şimdi Çatı kolonlarını dik tutan kırmızı dmir parçalar sökülür.

Çevrimdışı megiddo

dikey halatlar daha hafiftir ortadakine göre bence cengaver de takabilir, ik tane daha cengaver gelse her biri bir tribünü bir hafta da sererler yani bütün stadı bir haftada sererler ay sonuna kadar bitirilir bence dikeyler, beni en çok strand jack ler endişelendiriyor, daha kendilerinin gelip gelmediğini bile duymadık.

Çevrimdışı kadir137

Her gün saatlerce yayın izleyip tüm gelişmeleri çok yakından takip etmeye çalışıyorum. Sayenizde stadın inşaatı ile ilgili çok fazla şey öğrendim. Neresi kolon neresi kiriş nerde halat nerde kalas hepsini öğrendim. Ama şu KÜFEKİ nedir nerededir bir türlü kavrayamadım. Açıklayabilicek olan var mı bana :(((
MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bende sizin anlayışsızlığınıza şu fotoğrafı eklemek isterdim ama telefonda yok
O değil de niye bu kadar yavaş bu inşaat  :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Her gün saatlerce yayın izleyip tüm gelişmeleri çok yakından takip etmeye çalışıyorum. Sayenizde stadın inşaatı ile ilgili çok fazla şey öğrendim. Neresi kolon neresi kiriş nerde halat nerde kalas hepsini öğrendim. Ama şu KÜFEKİ nedir nerededir bir türlü kavrayamadım. Açıklayabilicek olan var mı bana :(((
Dış kolonlara kaplanan taş. Küfenki. Beton kolonlara

Çevrimdışı Efe

4 yatay halat ve dikey halatlar kaldirildiktan sonra bu çelik cati uzerine insaa edilecek galiba :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

küefeki dış beton yüzeye kaplanan taşlar :) Toki arenadaki gibi beton erme durmucak stadımız :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK