Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021151 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

demekki neymiş çalışınca bitiyomuşşşşşşş.uyarmasak akşama kadar yatacaklardı  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimiçi Necmi

Son kirişinde yerine konmasıyla beraber bende üye oldum   :icool:

168 ziyaretçi sizde gelsenize su çok güzel  :D
Hoşgeldin :)

Çevrimiçi Necmi

demekki neymiş çalışınca bitiyomuşşşşşşş.uyarmasak akşama kadar yatacaklardı  :evillol:
evet uyarını dinlediler :D

Çevrimdışı FurkanZB

vah yazık bizim taraftarlığımız zor işte. sanrılar içinde kalmış. yok sanmak falan artık. kiriş kolon lafı bitti.
Güneşli günler yakındır ozaman  :)
BeşiktAŞK.

Çevrimdışı erknl1903

Localarda son durum nedir ? Dışarısı zaten yavaş gidiyor, ince işçilikte son durum nedir ? bilgisi olan var mı...

Çevrimdışı tunceryawuz

Suan hala havada bir sorun var onu gidermeye çalışıyorlar sanırım. Bitmiş halinin resmini atıp öyle gideceğim burdan

evet uyarını dinlediler :D

uyarılacak nereleri kaldı söyleyinde söyleyim onlara.benden çekinirler bana abi derler  :D :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Localarda son durum nedir ? Dışarısı zaten yavaş gidiyor, ince işçilikte son durum nedir ? bilgisi olan var mı...
bende hastayım sizin hız anlayışınıza... bir günde 3 halat 4 kiriş. yok size ince işçilik falan, ıslak zeminler muşamba döşenecek o kadar.  :evillol: biter oda

son yazdığıma eklenti yapıyorum ve haklarını veriyorum bugün iyi çalıştılar ellerine sağlık hergün böyle bir performans bekliyoruz.ma aile olarak  :ok:

Çevrimdışı tunceryawuz

ysariusta

• Ziyaretçi

uyarılacak nereleri kaldı söyleyinde söyleyim onlara.benden çekinirler bana abi derler  :D :evillol:
uyarılar bi tek onlarda işe yaramamış

Çevrimdışı MHakan

bende hastayım sizin hız anlayışınıza... bir günde 3 halat 4 kiriş. yok size ince işçilik falan, ıslak zeminler muşamba döşenecek o kadar.  :evillol: biter oda

Alıştık sıkıntıya :D bünye kaldıramıyor hocam  :evillol:

bide konu dışı hep modaratör onayımı alacam ben belli bi süresimi var ne zaman kalkacak yada kalkacak mı?

Çevrimdışı serti67

kiriş bitiyor tarihi an var
 sen tarihi duvar diyosun  :evillol:
arsızlık ıste napcan 😀😀Gözüme takıldı kirişlere  bakarken
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Taylan Kutlu

son kiriş tam oturmadı heralde havada kaldı. bir de bu çimler için niye 1-1,5 ay bekleyeceğiz yok mu bunun gdo lusu bir hafta da büyüyeni sonuçta yemeyeceğiz bassınlar suni gübreyi, hormonu .

Çevrimdışı erknl1903

Koskoca 24 saatte 4 kiriş takmak ne kadar büyük bir hızdır, umarım siz haklısınızdır..

Çevrimdışı tunceryawuz

Telefon bir garip o Yüzden öyle oldu 😄

[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 19:02:46 desclube ]

Çevrimdışı MHakan

Koskoca 24 saatte 4 kiriş takmak ne kadar büyük bir hızdır, umarım siz haklısınızdır..
Tek bir vidanın dahi takılmadigi bölgeyi tamamladılar.  Bu 24 saat içerisinde serilen halatları söylemiyorum bile.

Çevrimdışı Batu K.çetin

kirişlere bayrağı asarak bitişini ilan etti kiriş montajcıları eee nede olsa inşaatlarda böyle güzel bir adet var...

Çevrimdışı ALBATROS