Natural Grass bir cok stadin isini almis ozellikle 2016 avrupa sampiyonasindaki stadlari
Yok abi ne Natural Grass'ı ya. Bi Desso bilirim ben birde klonopkaya.. yok Konoplanyaka... Kolopanya.... aaa her neyse işte.
Gerçekten anlamıyorum. Ya arkadaş bu dünyada bir tek çim yapılan stat bizim ki mi? Bir tek şirket mi yapıyor bu işi. Çim denen şey bir tek yerde mi yetişiyor. Nüfus müdürlüğünde miyiz arkadaş herşeyi ihaleyle yapıcaz. Davetle yaparız. Olmadı direk siz yapın deriz. Dünyanın her hangi bir yerindeki bir şirkete. Onlarda dünyanın herhangi bir yerinde çim yetiştiren bir yerden alır çimi, yükler gemiye en uzun 60 günde gelir. Art niyet mi arayalım, bilemedim. Bizzat kendi isteddiği oyuncu, istediği hoca, istediği çim şirketi olmayınca "sallayamazsın" arkadaş. Bak diğer bazı konularda eleştirilmelidir yönetim ama stadın yapım kalitesi için laf söyleme taş olursun mazallah. Aziz mübarek gün. Hangi stadın zemininde yalıtım için strafor var acaba. TOKI lerde var mıdır? Olimpiyat stadında bildiğin "yalağa" işiyorsun nerdeyse her yere tuvalet yapılacak ve oradayken hem işeyip hem maç izleyeceksin. Yapılmamış iş için yönetime sallayamazsın. En azından sallama. Çim serilirken burada olucaz. o gün ne demeyi planlıyorsun? Hybrit olmayacağı üzerine plan yapmak için ya art niyetlisindir ya da hayatında hiç derdin yoktur, bari böyle böyle dert bulayım kendine diye kurgularsın kafanda.
@Serhat Akkaya