Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018278 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Natural Grass bir cok stadin isini almis ozellikle 2016 avrupa sampiyonasindaki stadlari

Yok abi ne Natural Grass'ı ya. Bi Desso bilirim ben birde klonopkaya.. yok Konoplanyaka... Kolopanya.... aaa her neyse işte.  :evillol:
Gerçekten anlamıyorum. Ya arkadaş bu dünyada bir tek çim yapılan stat bizim ki mi? Bir tek şirket mi yapıyor bu işi. Çim denen şey bir tek yerde mi yetişiyor. Nüfus müdürlüğünde miyiz arkadaş herşeyi ihaleyle yapıcaz. Davetle yaparız. Olmadı direk siz yapın deriz. Dünyanın her hangi bir yerindeki bir şirkete. Onlarda dünyanın herhangi bir yerinde çim yetiştiren bir yerden alır çimi, yükler gemiye en uzun 60 günde gelir. Art niyet mi arayalım, bilemedim. Bizzat kendi isteddiği oyuncu, istediği hoca, istediği çim şirketi olmayınca "sallayamazsın" arkadaş. Bak diğer bazı konularda eleştirilmelidir yönetim ama stadın yapım kalitesi için laf söyleme taş olursun mazallah. Aziz mübarek gün. Hangi stadın zemininde yalıtım için strafor var acaba. TOKI lerde var mıdır? Olimpiyat stadında bildiğin "yalağa" işiyorsun nerdeyse her yere tuvalet yapılacak ve oradayken hem işeyip hem maç izleyeceksin. Yapılmamış  iş için yönetime sallayamazsın. En azından sallama. Çim serilirken burada olucaz. o gün ne demeyi planlıyorsun? Hybrit olmayacağı üzerine plan yapmak için ya art niyetlisindir ya da hayatında hiç derdin yoktur, bari böyle böyle dert bulayım kendine diye kurgularsın kafanda. @Serhat Akkaya

Çevrimdışı Oktay

@Geovani İnönün Çimi fena değildi illa hibrit olsun diyormusun sende :icool:

Çevrimdışı Geovani

@Oktay dostum çok uzun sürecekse önümüzdeki seneye ertelensin hibritte oynamayı hakeden kaç toplumuz varki ser çimi gitsin :lol:
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

@Oktay dostum çok uzun sürecekse önümüzdeki seneye ertelensin hibritte oynamayı hakeden kaç toplumuz varki ser çimi gitsin :lol:
çatıya koltuğada gerek yok olimpiyatta alıştık ıslanmaya zaten iki senedir koltuk yüzü görmedim olmasada olurmuş :D
ama artık maça gitmek için 4,5 saat araba sürmek istemiyorum :bandit:

Çevrimdışı Efe

Şu fotoğrafı görünce stadın bu kadar yol alması mucize gibi geliyor insana :)
aynen o şekilde büyük iş yapıldı  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

çatıya koltuğada gerek yok olimpiyatta alıştık ıslanmaya zaten iki senedir koltuk yüzü görmedim olmasada olurmuş :D

17 eylüldeki  avrupa ligi maçı içeride olursa 4,5 saate hazırlan abi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat_

hibrit cim arastirirken buna denk geldim adamlar full buranin paylastigi fotolari paylasiyomus nereler nereler takip ediyo allah blir burayi http://stadiumdb.com/constructions/tur/bjk_inonu_stadi :D :biggrinking: bakalim daha neler gorecez arastirmaya devam belki cimi yapan firmayi buluruz  :ebebe:

Çevrimdışı Geovani

Ama abi iyi sürüyorsun kuş gibi gidip geliyorduk  :lol: :lol:
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Sedat_BJK

o desso gelecek çimi serecek. lamı çimi yok.. başkan inşaatın açılış tarihi ile ilgili beyaz yalanlar söylemiş olabilir çünkü tarih verip heyecanı en yüksek seviyede tutmak istiyor. ancak çim konusu çok önceden bir çok defa açıklandı. belki direk desso denmedi ama defalarca hybrid çim olacak dendi, emiratesi yapan şirket yapacak haberleri çıktı.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

Ama abi iyi sürüyorsun kuş gibi gidip geliyorduk  :lol: :lol:
bütün kestirme yolları denedik hatta bir gün @rubi_tobin in peşine takıldık karadeniz sahilinden çıktık
pek kestirme olmadı ama karadeniz havası aldık :D  @Efe nin sayemizde istanbulda öğrenmediği yer kalmadı
tabi bizimde :bandit:

Çevrimiçi Necmi

hibrit cim arastirirken buna denk geldim adamlar full buranin paylastigi fotolari paylasiyomus nereler nereler takip ediyo allah blir burayi http://stadiumdb.com/constructions/tur/bjk_inonu_stadi :D :biggrinking: bakalim daha neler gorecez arastirmaya devam belki cimi yapan firmayi buluruz  :ebebe:
evet geçenlerde araştırırken @Altuğ  da bulmuştu burayı bana gösteriyordu :D

Çevrimiçi Necmi

bir bilsen bakanlıklar türkiye büyük elçilikleri cumhurbaşkanlığı konutu genelkurmay :D
kimler kimler var

Çevrimdışı Efe

bütün kestirme yolları denedik hatta bir gün @rubi_tobin in peşine takıldık karadeniz sahilinden çıktık
pek kestirme olmadı ama karadeniz havası aldık :D  @Efe nin sayemizde istanbulda öğrenmediği yer kalmadı
tabi bizimde :bandit:
:lol: güzeldi ama 3.köprünün bağlantı yollarını bile görmüştük :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

17 eylüldeki  avrupa ligi maçı içeride olursa 4,5 saate hazırlan abi :D
kim bilir belki kendi stadımızda yaparız bellimi olur :naughty:
şimdilik son ana kadar böyle hayal etmek istiyorum tadımı kaçırma @Efe

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı kadir137

Abi Olimpiyata ilk gittiğimde stadın 3 kilometre çabında yaşam belirtisi bulamadım ben >:D

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Efe

kim bilir belki kendi stadımızda yaparız bellimi olur :naughty:
şimdilik son ana kadar böyle hayal etmek istiyorum tadımı kaçırma @Efe
keşke ama %1 bence yinede tadını kaçırmıyim abi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Abi Olimpiyata ilk gittiğimde stadın 3 kilometre çabında yaşam belirtisi bulamadım ben >:D

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
biz buruj maçında arabayı dışarı koyduk sonra nerde olduklarını kaybettik tahmini sıcaklık 0 dere altıydı donma eylemi başlamıştı bizde :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alpersa

Fotoları kullanmışlar, saygıda göstermişler, site ve kullanıcı isimlerini bile belirtilmiş sitede  :claps:
▒▓█▀▄▀▄ BJK ▄▀▄▀█▓▒                                              Hakkımızla, Şerefimizle...

Çevrimdışı can1903

Pusudayız gün ağardığı gibi stadın canlı yayınını açıyoruz :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Pusudayız gün ağardığı gibi stadın canlı yayınını açıyoruz :)
siz nöbete devam edin ben size iyi sabahlar dileyeyim :by2:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Aram

Günaydın ahali. Küfeki işi durdu mu ? Bitemedi bi.  :alala:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı ALI RIZA