Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021094 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

bugün 1 kiriş daha gelip hafta sonu bu kirişleri bitirirler mi ne dersiniz ?
Haftasonu kesin biter de bugün de 1 tane daha gelebilir :)

Çevrimdışı toedeyou

Birazdan halat serimine baslayacaklar gibi bugun de guzel calismalar oluyor.

Çevrimdışı FARUK

ben bugün yapmazlar diyordum da halata başlayacaklar galiba

kiriş içinse vincin hareket etmesi gerekir tahminen yarına kalabilir devamı

Çevrimdışı ensdndr

Pazartesi gününe kiriş işi bitmiş olur. Artık tamamen halat serimi ve çatı kaldırma işlemine odaklanacağız. ancak bundan sonra çatı tamamen kalkana kadar artık stadın görünen kısmında bir değişiklik olmayacak. Statik bir görüntü olacak. Biraz moral bozucu ve sabır zorlayıcı günler geliyor.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Aram

Stat çok yavaş ilerliyor yazılarına hazır olun 4 kiriş sonra.  :evillol:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı kadir137

Halat sericekler sanırım çok heycanlandım

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Aram

Çevrimdışı Murat Gültekin

DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlar, Nevzat Demir'in çimlerini hangi firmanın yaptığını öğrenebilen var mı?

Çevrimdışı Efe

Biraz sonra halat serilimi baslayacak 5 tanede kiris kaldi goruntuye gore yagmurda geliyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Biraz sonra halat serilimi baslayacak 5 tanede kiris kaldi goruntuye gore yagmurda geliyor :icool:

@Efe 5 kiriş almaz o alan , emin misin 5 kirişe ?

Çevrimdışı Efe

Pazartesi gunu 8 halat ve tum kirisler bitecek sonrasi dahada fuzel olacak insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

4 Kalmış olması lazım @Efe abi
Bugün 3 tane takıldı şuana kadar :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı darkfather

bir an bütün kirişler bitti sandım. ama dört tane kalmış. o da güzel. hızımız iyi gidiyor kesilmesin bu hız ne olur...  :ebebe:

Çevrimdışı ensdndr

Pazaartesi den sonra artık çatı kalksın diye bekleyeceğiz. Şaka bir yana yüzüldü ve kuyruğuna gelindi artık bu işin.  :eyes

Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Strand Jack

Arkadaşlar, Nevzat Demir'in çimlerini hangi firmanın yaptığını öğrenebilen var mı?

Stadı yapacak olanla aynı @sozkul abi  fakat onuda bilmiyoruz Desso olacak diye konuşuluyor ama bakalım  :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Alt halatlardan kaldi 3 pazartesi bitecek insallah ust halatlarida hafta ici sermeye baslayacaklardir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı UU1903

Bu halatlari nasil birlestirecekler su an ayri duruyorlar. Heralde farkli bir aparat var yoksa kac tonluk halati cekemezler tekrar
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı ahmetx

Stadı yapacak olanla aynı @sozkul abi  fakat onuda bilmiyoruz Desso olacak diye konuşuluyor ama bakalım  :biggrinking:
desso olmayacak resmi twitter hesabına sormuştum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Aram

1 kiriş daha taksalardı bgn iyiydi. Yarın bitirirlerdi komple