Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6022019 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Daha takamadılar mı , Yoksa 2.ci kirişmi havada :alala:

dün takılamayıp geri indirilmişti şuan uğraşılan
ama şimdi uydu sanırım monte ediliyor
bu kadar kısa sürede çözüldüyse dün yanlış kirişi denemiş olabilirler :)

Çevrimdışı fore_kazık

merhaba forum ahalisi,

farkındamısınız son birkaç gündür işler sorunsuz ilerliyor. biz beşiktaş taraftarı olarak bu duruma pek alışkın değiliz. yokmu şöyle işleri zora sokacak bir durum?  :evillol: :evillol:

stad inşaatı stressiz hiç çekilmiyor. sorunlar birer birer aşılıyor yeni sinir olunacak sorunlu işler lazım takip etmek için  :ranting2: :2talk: :steamed: :steamed:

şaka bir yana Maşallah diyelim nazar değmesin  :construction: :pes

Çevrimdışı KLEBERR

Ali Sami Yen'deyken de gs icin aynisini soyleniyordu... Yeni stadin daha cok uzakta ve ulasim sorununun cok buyuk olmasina ragmen full dolduruyorlar... Bursa bir de kale arkalarini 200TL yapti...

gs full dolduruyor derken
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı MHakan

merhaba forum ahalisi,

farkındamısınız son birkaç gündür işler sorunsuz ilerliyor. biz beşiktaş taraftarı olarak bu duruma pek alışkın değiliz. yokmu şöyle işleri zora sokacak bir durum?  :evillol: :evillol:

stad inşaatı stressiz hiç çekilmiyor. sorunlar birer birer aşılıyor yeni sinir olunacak sorunlu işler lazım takip etmek için  :ranting2: :2talk: :steamed: :steamed:

şaka bir yana Maşallah diyelim nazar değmesin  :construction: :pes
Kaşınıyoruz ama hocam  :lol:
MAŞALLAH

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

dün takılamayıp geri indirilmişti şuan uğraşılan
ama şimdi uydu sanırım monte ediliyor
bu kadar kısa sürede çözüldüyse dün yanlış kirişi denemiş olabilirler :)
:ok: :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bizim maçlar gündüz olmuyor ki zaten ayrıca mangal sezonu ile ligler 2-3 ay çakışıyor.

Abi nedenlerden biri de bu. Gece maç oynatıyolar resmen.

Zaten tribünlerde aile için ortam mı var? Ancak yeni statlarda olursa olabilir. O ortamı sağlamadan insanları çekemezsiniz.

Onu diyorum abi. Adam alır ailesini pikniğe götürür niye maça götürsün? Kışın zaten evinde oturur.
Sen orda festival havası yaratcaksın ki adamda gelsin. Eğlensin. Para harcasın. Geçirdiği vakitten zevk alsın.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bi kere artık yeni statta küfür, holiganlık, kavga, gürültü, alkolle birlikte taşkınlık gibi şeyler olmaması lazım. Bakın hep aile aile diyorum.

Öyle bir ortam olmalı ki artık tribünlerimizde, rahat rahat kız arkadaşımızı, eşimizi, çocuğumuzu da alıp maça gidebilmeliyiz.

Ne biliyoruz belki bir sürü insan küfür var diye, kavga, gürültü var diye gelmek istemiyor? Çıkıyor tek kişi geliyor.

Onun yerine statlar aynı zamanda bir Avm olmalı. İnsanlar gezecek, tozacak, alışveriş yapacak, çıkacak tribünde eğlenecek, "düzgün" tezahüratlara eşlik edecek, goool diye bağıracak, evine gittiğinde memnun dönecek, bir sonraki maça koşa koşa gelecek. :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Abi nedenlerden biri de bu. Gece maç oynatıyolar resmen.

Zaten tribünlerde aile için ortam mı var? Ancak yeni statlarda olursa olabilir. O ortamı sağlamadan insanları çekemezsiniz.

Onu diyorum abi. Adam alır ailesini pikniğe götürür niye maça götürsün? Kışın zaten evinde oturur.
Sen orda festival havası yaratcaksın ki adamda gelsin. Eğlensin. Para harcasın. Geçirdiği vakitten zevk alsın.

şimdi oldu  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetemre

Bi kere artık yeni statta küfür, holiganlık, kavga, gürültü, alkolle birlikte taşkınlık gibi şeyler olmaması lazım. Bakın hep aile aile diyorum.

Öyle bir ortam olmalı ki artık tribünlerimizde, rahat rahat kız arkadaşımızı, eşimizi, çocuğumuzu da alıp maça gidebilmeliyiz.

Ne biliyoruz belki bir sürü insan küfür var diye, kavga, gürültü var diye gelmek istemiyor? Çıkıyor tek kişi geliyor.

Onun yerine statlar aynı zamanda bir Avm olmalı. İnsanlar gezecek, tozacak, alışveriş yapacak, çıkacak tribünde eğlenecek, "düzgün" tezahüratlara eşlik edecek, goool diye bağıracak, evine gittiğinde memnun dönecek, bir sonraki maça koşa koşa gelecek. :ok:
:o_o:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı yekuaj

Hayırlı cumalar arkadaş. Birşey sorucam fakat sorulmuş ve cevaplanmışsa şimdiden kusura bakmayın. Otopark kısmındaki duvara bir kapı açtılar ve arkasına toprak döktüler. O kapı hala duruyor. Ne kapısı olduğunu bilen var mı ?
Orası tövbe kapısı. Bugüne kadar Beşiktaş'ın hakkını yemiş ne kadar hakem,cimbomlu yönetici,fenerasyon üyesi varsa orada diz çöktürüp tövbe ettirecez, yakındır  :iwantattention:
Korkutmaz bizleri küfeki taşı, ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı ...

Çevrimdışı KLEBERR

bu yorum bizim taraftarımız için geçerli değil tabi ki  :) dünyanın en modern ve çağdaş taraftar gruplarından biriyiz....

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bu yorum bizim taraftarımız için geçerli değil tabi ki  :) dünyanın en modern ve çağdaş taraftar gruplarından biriyiz....

Abi açık konuşmak lazım bizim taraftar sorunlu bi kere. Brugge maçında olanları hepimiz biliyoruz.

Maç öncesi canlı yayın veriyolar Olimpiyatta toplanan taraftarlar arasından. Bi bakıyım dedim abartısız 1 saat küfürlü tezahürat yapıldı.

İçkinin falan haddi hesabı yok zaten. O kafadaki, o zihniyetteki adam o sinirle sahaya da dalar, kendi futbolcusunu da tekmeler.

Çevrimdışı dropoon

öğlen arası sanırım emekçiler gitti eski açık üstten

Çevrimdışı Gokhan_1903

halat serilmeye başlandımı ekran görüntüsü atabilecek varmı ??

Çevrimdışı kadir137

halat serilmeye başlandımı ekran görüntüsü atabilecek varmı ??
malesef henüz başlamadılar halat sermeye. kiriş takıldı ve sanırım merdivenlerde çalışmalar var.
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı kadir137

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı YunusEmre

Halat takılamamasının sebebi zemin diye düşünüyorum... o bölgede sanki bir kısımda zemine taş dökülmemişti ve bugün yağış olduğundan sıkıntılı onu halletmeye çalışıyor olabilirler...

Çevrimdışı Efe

Paletli iskeleleri deniyor agirlikla galiba sonrasinda halat serilecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KLEBERR

Abi açık konuşmak lazım bizim taraftar sorunlu bi kere. Brugge maçında olanları hepimiz biliyoruz.

Maç öncesi canlı yayın veriyolar Olimpiyatta toplanan taraftarlar arasından. Bi bakıyım dedim abartısız 1 saat küfürlü tezahürat yapıldı.

İçkinin falan haddi hesabı yok zaten. O kafadaki, o zihniyetteki adam o sinirle sahaya da dalar, kendi futbolcusunu da tekmeler.
Bizim taraftarımız sorunlu değil sadece biraz başarıya aç kaldık o kadar...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.