Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027714 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Eğer basıma bir sey gelmeyecekse söylüyorum :D En azından çatı ve cim başkanın verdigi tarihte tamamlanır diye düşünüyorum.
Çatı ve çimin tamamlanması=Açılış zaten :D
Çatı bitebilir ama çim bitmez :)

Çevrimdışı sallapati

[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 23:31:36 kcptl ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Başkanın söylediği tarihte muhtemelen membran işi devam ediyor olur

Çevrimdışı Anıl

Başkanın söylediği tarihte muhtemelen membran işi devam ediyor olur
Aynen ama bitmeye yakın olabilir

Çevrimdışı MHakan

Çatı ve çimin tamamlanması=Açılış zaten :D
Çatı bitebilir ama çim bitmez :)
Ince isleri düşünürsek evet  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

bugün bir arkadaşımızın paylaştığı iç halkayı oluşturan dört  halatı ve radyal halatları  bir arada tutacak parçanın büyük hali
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 19:30:43 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Bjk_kosova

Bence Fikret Ormanin 20 Eylul israri Kombine satislarini artirmak icindir yoksa o tarihte bitmesi biraz zor

Akıl alacak bir durum yok zaten imkansız :D
Bir gün değil hergün Beşiktaş

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı ugurkartalizma

Başkanın aklında kesin bir amaç vardır diye düşünüyorum.Yoksa o da biliyodur milletin bu tarihi yemeyeceğini

Çevrimdışı FARUK

@ahmetx abi şimdi şöyle özetleyelim o zaman

soldaki parça sağda kırmızı yuvarlak içindeki parça
sağda yeşil ile işaretlenen uzun çelik parçalar  solda yeşil okla gösterilen yere binecek
yine sağda mavi ile işaretlenen ve her parçayı sağlı sollu çapraz olarak yanlardaki diğer parçaların üstköşelerine bağlayan çelik halatlar gelecek ve solda mavi ile işaretlenen delikli ksmına tutunacak
sağda siyah ile işaretlenen çelik halat ise dışardaki çatı kirişlerinden uzanacak ve solda siyah ile işaretlenen yere tutunacak

Çevrimdışı igoor_pektemek

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkanın aklında kesin bir amaç vardır diye düşünüyorum.Yoksa o da biliyodur milletin bu tarihi yemeyeceğini

Loca sahiplerine ve sponsorlara verilmiş sözler olduğunu düşünüyorum bu işin altında. Kombine sahipleri nasıl olsa bir şekilde bekler ama milyon dolar veren loca sahiplerine ne diyecekler?

Korku akıl katilidir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Loca sahiplerine ve sponsorlara verilmiş sözler olduğunu düşünüyorum bu işin altında. Kombine sahipleri nasıl olsa bir şekilde bekler ama milyon dolar veren loca sahiplerine ne diyecekler?

Şimdi bu durumda mecbur bitirecekler diyorsun o zaman.  :alala: Bir yıldır ne diyorlarsa onu diyecekler

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sponsorlar stad açılmadan ödeme yapmazlar. Loca sahiplerine gelince , merak etme onlar senin benim kadar heyecanla beklemiyorlardır bu stadı  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şimdi bu durumda mecbur bitirecekler diyorsun o zaman.  :alala: Bir yıldır ne diyorlarsa onu diyecekler
Başkan yakın zamanda yaptığı bir açıklamada stat tarihi verirken loca sahiplerine ve çeşitli kesimlere verilmiş sözlerimiz ve yükümlülüklerimiz var. Bunların bir şekilde çözülmesi gerekiyor şeklinde söylemde bulunmuştu. Buna istinaden yazdım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sponsorlar stad açılmadan ödeme yapmazlar. Loca sahiplerine gelince , merak etme onlar senin benim kadar heyecanla beklemiyorlardır bu stadı  :)
Keşke o kadar kolay olsa. Sadece maç izlemek için almadılar o locaları sahipleri. Aynı zamanda ofis olarak kullanmak için aldılar. Bunuda düşünmek lazım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı igoor_pektemek

Valla abi nerden çekeceğimi bilemedim zaten yabancıyım bide stadın yanında kaldırım yok arabalar üstüne üstüne geliyor bunlar oldu:)

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı serti67

@Necmi abı selamlar sen ıcerılerden sızıntılar yapıyordun artık acılısı ııce yaklastı cogu yapı netlesmıstır gorsel olarak yokmu bıseler be abımmm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abı selamlar sen ıcerılerden sızıntılar yapıyordun artık acılısı ııce yaklastı cogu yapı netlesmıstır gorsel olarak yokmu bıseler be abımmm
:dontknow:
olsa saklarmıyım zaten bilgilik bir şeyde yok her şey netleşti
bundan sonraki süreç sadece yapılan işlerin ne zaman biteceğine yönelir
önümüzdeki 3 aylık süreçte arka arkaya işler bitecektir daha öncede dediğim
gibi durağan döneme geldik işler rutin ilerliyor her gün aynı resimleri yayınlıyormuş gibi oluyorsun
aslında farklı yerler çekiliyor ama birbirinin aynısı olduğu için farkta belli olmuyor.
finalde birden hızlanmış havası verecek @serti67

Çevrimdışı serti67

:dontknow:
olsa saklarmıyım zaten bilgilik bir şeyde yok her şey netleşti
bundan sonraki süreç sadece yapılan işlerin ne zaman biteceğine yönelir
önümüzdeki 3 aylık süreçte arka arkaya işler bitecektir daha öncede dediğim
gibi durağan döneme geldik işler rutin ilerliyor her gün aynı resimleri yayınlıyormuş gibi oluyorsun
aslında farklı yerler çekiliyor ama birbirinin aynısı olduğu için farkta belli olmuyor.
finalde birden hızlanmış havası verecek @serti67
hanı sole gorsel bıseler paylasıyodun bole olucak odalar vs soyunma odaları ınce ıscılık gorsellerı  vardır dıe soledım abıı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Bugunde guzel gecti diyebiliriz bu tempoda hergun devam etmek gerek artik catinin havaya kalktigi gun stadla ilgili bir cok dusunce son bulmus olacak ondan sonrasi drenaj ve cim isi onlar acilisi belirleyecej
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."