Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027750 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erhan

Halatların konulduğu alt iskelelerde ve iskele başında kelebek şeklinde demirlerin işlevini bilen var mı ?

Çatı halatı serilirken ordan kaydırılarak serilecek diye düşünüyorum ben

Tabi güvenlik teli de oraya bağlı onun için de olabilir
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 17:20:38 epoolture ]

Çevrimdışı megiddo

halat bitti galiba platform aşağı iniyor.

Çevrimdışı Erhan

Günde bi yarım halka halat serilecek belli oldu 6 gün sürecek demektir diğer halatlara geçiş

Çevrimdışı FARUK

halat bitti galiba platform aşağı iniyor.

diğerine başlayamazlar hocam hava kararır bitmeden
hemen halatı koyupta başlayamıyorlar zaten hazırlık süreside var

hazırlığını şimdi yaparlarsa yarın erken başlayabilir ama

Fikret Orman Vodafone Arena Hakkında Soruları Cevapladı

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 17 Haziran 2015 çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

Merhaba kardeşlerim 1 haftadır bende forumu takip ediyorum üye olmak yeni nasip oldu. Buraya yazmamın sebebi sizler gibi bende vodafone arenayla yatıp kalkıyorum
hoşgeldin kardeşim

Çevrimiçi Necmi

Bari sen böyle deme Emre. Görmedin mi stadın büyüklüğünü
yunus emreleri karıştırdın :D

Çevrimdışı rubi_tobin

Bugün yapılan halat işlemlerinden kısa bir edit.
İzleyemeyenlere gelsin.

[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 17:43:49 FARUK ]
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İzleyemeyenlere gelsin.

Ellerin dert görmesin  :claps: :claps: :claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İzleyemeyenlere gelsin.

Eline sağlık @rubi_tobin abi :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı megiddo

diğerine başlayamazlar hocam hava kararır bitmeden
hemen halatı koyupta başlayamıyorlar zaten hazırlık süreside var

hazırlığını şimdi yaparlarsa yarın erken başlayabilir ama
sabah erkenden başlarlarsa günde 2 halat serebilirler, haftasonuna bitirlemeyecek bişey değil, pazara kadar iç halka halatları ve tüm çatı kirişleri biterse süper olur, yeni haftaya sadece dikey halatlarla devam edecez.

Çevrimiçi Necmi

İzleyemeyenlere gelsin.

eline sağlık bu gün kameraya bakamamıştım @rubi_tobin

Çevrimdışı FARUK

sabah erkenden başlarlarsa günde 2 halat serebilirler, haftasonuna bitirlemeyecek bişey değil, pazara kadar iç halka halatları ve tüm çatı kirişleri biterse süper olur, yeni haftaya sadece dikey halatlarla devam edecez.

dikey halatlar daha gelmedi bence 2. partide onlar olur sanırım bugünlerde gelir inş.

Çevrimdışı MHakan

Merhaba kardeşlerim 1 haftadır bende forumu takip ediyorum üye olmak yeni nasip oldu. Buraya yazmamın sebebi sizler gibi bende vodafone arenayla yatıp kalkıyorum
:hosgeldin iz

Çevrimdışı Aram

siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı FARUK

halat uçlarını denk getirememişler  :bandit:

:) bilerek yanyana getirmezler çok kalın olur bağlantı noktaları nedeniyle
sırayla biri ilerde biri geride şeklinde devam eder

Çevrimdışı mehmetthedum

Selam, halatların ek yerlerinin hep aynı yere denk gelmesi ile, o noktalar zayıf olmaz mı? Bindirmeli  ve kademeli  yapılamıyor mu?

Saygılar.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı megiddo

halat uçlarını denk getirememişler  :bandit:
halatlar dışa doğru uzuyor sanırım halatların boyu aynı olmayacak bi ayar çekilir ona.

Çevrimdışı kadir137

Başkan Fikret Orman, 20 Eylül'ün üzerine basa basa söylüyor dikkat ettim de. Aramızdan bu işleri az buçuk bilen bi çok kişi ise -ben de dahil- imkansız gibi görüyor 20 Eylül'ü. Başkan niye bu kadar ısrarla bunu söylüyor olabilir hiç aklım almadı  :alala:
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Başkan Fikret Orman, 20 Eylül'ün üzerine basa basa söylüyor dikkat ettim de. Aramızdan bu işleri az buçuk bilen bi çok kişi ise -ben de dahil- imkansız gibi görüyor 20 Eylül'ü. Başkan niye bu kadar ısrarla bunu söylüyor olabilir hiç aklım almadı  :alala:

Bence imkansız değil. Şu 5 kolon takılmayalı aylar oldu ama anladık ki gecikmeye sebep vermemiş yani zaten halatlar beklenmiş, halatlar beklenirken iskeleler yapılmış. Her zaman verdiğim örnek gibi eve gelen temizlikçi işini öğlene kadar bitirebilecekken ağırdan almış ve işi tüm güne yaymış. Çatıcılar garanti  vermese Başkan da bu tarihi vermezdi diye düşünüyorum. Diğer yandan diyelim ki stad ikinci yarıya yetişecek , Başkan bunu söylerse ilk 3-4 maçı deplasmanda oynamamıza izin vermezler aynı bu seneki gibi olur. Sonuç; vardır Başkanımızın bir bildiği deyip bekleyeceğiz  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Anıl

Akıl alacak bir durum yok zaten imkansız :D

Çevrimdışı MHakan

Eğer basıma bir sey gelmeyecekse söylüyorum :D En azından çatı ve cim başkanın verdigi tarihte tamamlanır diye düşünüyorum.