Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029156 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

ocaga kalmadan acarlarda be zaman o belli degil cime bagli
Başkan çatı kalktıktan sonra 3 ay sayın demişti. Eylül sonu dendi ama Ocak ayı bile iyimser bir tahmin gibi geliyor bana. Neyse Allah kaza bela vermesin de...
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Orman:vodafone arena dünyada bir kulübün kendi yaptığı en büyük yatırım.
Öyle demedi abi :) Stadını kendi yapmak bir kulüp için en büyük yatırım dedi :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Orman:Kulübün stada gelmesiyle kira gelirleri ve çalışan sayısı azalmasıyla yıllık 1 milyon tl tasarrufumuz olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

Şuan 600 ün üzerind eçalışan var. Bu rakam daha da artacak.

20 Eylül diyor başkan inatla  :D

Çevrimdışı Çağrı

Öyle demedi abi :) Stadını kendi yapmak bir kulüp için en büyük yatırım dedi :tabe:

Tam abartı diyecektim evet doğrusu bu :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Levent BAL

F.Orman: Temmuz başı çatıyı kaldırmaya başlarız.

Çevrimdışı Efe

Artik 1 tane daha paletli gerekecek diger isler icin heralde yakinda gelir 2 paletli bu isi halleder
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MHakan

Orman:Kulübün stada gelmesiyle kira gelirleri ve çalışan sayısı azalmasıyla yıllık 1 milyon tl tasarrufumuz olacak.
Sahi bu durumda kulüp binası ne olacak ?

Çevrimdışı ahmetx

Orman: Kongre üyeliğini kolaylaştırmamız  insan seviyesini düşürdü.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Sahi bu durumda kulüp binası ne olacak ?
Kulüp stada taşınacakmış. Akaretler kiraya verilecekmiş. Yılda 1 milyon dolar tasarruf bekliyoruz dedi :)

Çevrimdışı YunusEmre

İçimizdeki ugandalılar her zaman bize engel olmuştur ve olmaya da devam edecektir. onların ayrıştırılması lazım...

Çevrimdışı MHakan

Kulüp stada taşınacakmış. Akaretler kiraya verilecekmiş. Yılda 1 milyon dolar tasarruf bekliyoruz dedi :)
Bence sadece müze olarak kalması daha iyi olur gibime geliyor. Zaten bir çok yer kiraya verilecek stadta. Belki kulüp için stad küçük kalabilir diye düşünüyordum. Bunların mutlaka planı yapılmıştır, bekleyip göreceğiz.
edit : imla :)
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 15:26:57 MHakan ]

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı YunusEmre

Orman: Seçimlerden beslenen adamlar var ,adayı adaya vurduranlar var.

işte abi onlar hep bu ugandalılar...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biraz da özeleştiri bekliyoruz Fikret Orman'dan. Hep birilerine yüklenerek olmaz. Samimiyet önemli o makam için..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Anıl

Orman:Eylül Ekim gibi seçim olabilir.
Stad açılışından sonra yani, kesin kaybeder(!) Fikret Orman :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu iş Stalin-Molotov tarzı propagandayla olmaz
İyi şeylerin hepsi bizden
Ne ters ne kötü gidiyorsa onlar Troçkiden
Özeleştiri öldürmez

Çevrimdışı ensdndr

Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı MHakan

Çevrimdışı ahmetx

Orman:Ahmet Nur Çebiye 2 sene evvel bu stad bitmeye yakın senle benim aramda çok dedikodu çıkaracaklar demiştim.Adaylar çıkacak demiştim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başarısızlığı kongrede konuşan iki üç atarlı gence yüklenerek sırtınızdan atamazsınız. Klasik Türk tipi yönetici modelinden bıktık artık. O kongrede kendisi aleyhine konuşanlar kadar Yıldırım Demirören için konuşmuş mudur acaba? Derken aşağıdaki cümleyi kurdu.
"Biz kulüp olarak Beşiktaş Kulüp başkanlığı yapmış birisinin Federasyon Başkanlığına devam etmesini isteriz"
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Fikret orman ne derse dogrudur diye bisey yok elestiri yapan bircok arkadas var ancak sunu bi turlu anlatamadi adam stadi bir cok seye engel hala parayi vakumluyor o yuzden sunu dusunerek konusmak daha mantiklu olur ben sat basladigindan beri soyluyorum fikret baskan stadi bi bitirsin ondan sonra cok daha net elestiriler yapabiliriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı muhalefet

2 yildir kesin bir tarih veremiyorsun baskan. Allah nasip ederse ile yurumez bu is

Çevrimdışı selçukaras

Beşiktaş başkanına nasıl hitap edileceğini bilmeden kulübe üye olunması, kulüpteki seviyesizlik aldı yürüdü
ağaç yaşken eğilir derler. kulübe üye olamadan daha forum sitelerinde paralı haber sitelerin
seviyesizlik var maalesef. yapılan yorumlardan belli.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Orman: Kendim 2-3 defa Konoyu canlı izlemeye gittim , isimleri basına sizler sızdırdığınız için fiyat yükseliyor.
İsimleri basına sizler sızdırdığınız dediği kişi bir basın çalışanı  :D
Korku akıl katilidir.