Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6030187 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdemm

Sanki başkan Fikret Orman  veya Ahmet Nur Çebi ikisi aralarında karar veriyor
ya da sadece biri karar veriyor alınıyor gibi bir sunuş olmuş..

Transfer ile ilgili bir heyetin olmadığı veya sadece basında çıkanlar üzerine
yorum yapılmış gibi geldi..

Yönetimin Beşiktaş için en iyisini isteyip yapmaya çalıştığına bir şüphe yok bence..

Biraz üst perdeden olmuş yorumlar.. bu işler o kadar basit değil..

Transfer dönemi ile ilgili yazım.

http://haber.besiktasarena.com/yonetime-transfer-istiyoruz.html

Çevrimdışı Çağrı

onu satalım bunu alalım şunu kiralayalım şu bedava
ya ciddden bu işlerin bukadar kolay basit olduğunu sanıyormusunuz ??

Yönetimin Beşiktaş için en iyisini isteyip yapmaya çalıştığına bir şüphe yok bence..

Futbol kısmına buyrun seve seve tartışalım arkadaşlar farklı fikirleri dinlemekten memnun oluruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Kiris yerlesti ama cok uzun surdu yerlestirmek bugun 2 tane anca yerlesir gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

İlk serilenin yanına serilecek galiba diğer tarafın kalaslar hazır deil bi de öle bi pozisyon aldılar

Çevrimdışı Aram

siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı ahmett.67

Kiris yerlesti ama cok uzun surdu yerlestirmek bugun 2 tane anca yerlesir gibi gorunuyor
Yerleşsin de günde 2 tane yerleşsin yeter ki.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

En iyisini istemek ayrı bir şey yapmak apayrı bir şey. Ben de her gün Beşiktaş için o kadar iyi şeyler istiyorum ki hiçbirisi gerçekleşmiyor. O yüzden elma ile armutu karıştırmayalım. İyi niyetle bu işler olsaydı Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuştuk.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yldrmaydn

bu serilen halat üzerinde çatıdan gelecek halatların bağlanacağı yerler işaretli mi? takılacağı yerleri hesaplamak öbür türlü çok sıkıntılı olabilir.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ErsinA.

Bunlar nedir?

strand jack dedikleri aparatları mı?

edit: Tahtaymış ya la  :evillol:

Çevrimdışı igoor_pektemek

Bu videoya gore konusursak kacinci etapta cim ve koltuklar basliyo arkadaslar?  https://t.co/VVbjBt1poE
Yahu aylardır üye olmadan takip ediyordum forumu da gözüm korktu videoyu izleyince bir sorayım dedim üye oldum bu kadar işi var mı bizim çatının?

Çevrimdışı FARUK

Bunlar nedir?

strand jack dedikleri aparatları mı?

edit: Tahtaymış ya la  :evillol:

:) halat altı kalasları eksik oranın

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı can1903

Şu an kiriş ve halatlar aynı anda yapılıyor heralde dimi ?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı FARUK

Yahu aylardır üye olmadan takip ediyordum forumu da gözüm korktu videoyu izleyince bir sorayım dedim üye oldum bu kadar işi var mı bizim çatının?

hoşgeldiniz hocam
birebir aynı değil tabiki ama çok benzer sadece halat üstü çelik işleri bizde bu kadar ağır olmaz diye düşünüyorum

Çevrimdışı ErsinA.

Beşiktaş formalı cigaralı abi sahnede yine.

Çevrimdışı FARUK

izleyemeyen arkadaşlar için
yaklaşık 200m lik olan 8 halattan 2.sinin serim işlemine başlandı

Çevrimdışı igoor_pektemek

hoşgeldiniz hocam
birebir aynı değil tabiki ama çok benzer sadece halat üstü çelik işleri bizde bu kadar ağır olmaz diye düşünüyorum
teşekkür ederim hocam hoşbulduk. Ocak iyi gibi sanki tahmin olarak. Bu arada 15.00 te röportaj mı vardı?

Çevrimdışı FARUK

teşekkür ederim hocam hoşbulduk. Ocak iyi gibi sanki tahmin olarak. Bu arada 15.00 te röportaj mı vardı?

evet öyle dedi dün fırat günayer
trt sporda saatbaşı haberi var şuan henüz başlamadı

Çevrimdışı ahmetx

fırat soru sormayı bilmiyor ki çevir kazı yanmasın olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı MHakan

Gunaydin , kosovadan herkese selamlar forumu bi aradir takip ediyorum herkesin eline saglik verdiginiz bilgiler muhtesem . Cim konusunda bilgisi olan varmi hangi sirketle anlasma yapilmis?
  :hosgeldin iz hocam

Çevrimdışı ahmetx

Orman:vodafone arena dünyada bir kulübün kendi yaptığı en büyük yatırım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Başkan çatı kalktıktan sonra 3 ay sayın demişti. Eylül sonu dendi ama Ocak ayı bile iyimser bir tahmin gibi geliyor bana. Neyse Allah kaza bela vermesin de...
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Jojo.Jack

herkezin emeğine sağlık.gerçekten güzel bir forum...
Olursa Olur Olmazsa Rakı İçeriz...

Çevrimdışı ahmetx

Orman:Stad konusundaki sıkıntıların büyük çoğunluğu kendi camiamızın içinden kaynaklanıyor