Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029030 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Arkadaki vinc galiba kirisleri yanina cekiyor bi kactane yanina alip takacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

İnce işçilikte hızlanmak şart ama ince işçilik direk parayla endeksli.Ne kadar işçi o kadar iş.Yani ne kadar para o kadar iş...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Necmi

Gunaydin , kosovadan herkese selamlar forumu bi aradir takip ediyorum herkesin eline saglik verdiginiz bilgiler muhtesem . Cim konusunda bilgisi olan varmi hangi sirketle anlasma yapilmis?
hoş geldin kardeşim Kosovaya selam @Bjk_kosova

Çevrimdışı ErmanS

Bu videoya gore konusursak kacinci etapta cim ve koltuklar basliyo arkadaslar?  https://t.co/VVbjBt1poE

Çevrimdışı mehmetcan1903

koltuk dizaynı için armalı model olsun diyen arkadaşları anlamıyorum fotoğraftaki açıdan ve eski açıktan güzel gözükebilir ama maç izlerken, numaralıda oturanlara ve kapalıda oturanlara, televizyondan izleyenlerede anlamsız görükecektir. o yüzden bütün tribünleri katletmeye gerek yok en iyisi siyah-beyaz  :super: alt kat full siyah üst kat full beyaz muhteşem olur sadelik her zaman iyidir  :tabe:

ysariusta

• Ziyaretçi

koltuk dizaynı için armalı model olsun diyen arkadaşları anlamıyorum fotoğraftaki açıdan ve eski açıktan güzel gözükebilir ama maç izlerken, numaralıda oturanlara ve kapalıda oturanlara, televizyondan izleyenlerede anlamsız görükecektir. o yüzden bütün tribünleri katletmeye gerek yok en iyisi siyah-beyaz  :super: alt kat full siyah üst kat full beyaz muhteşem olur sadelik her zaman iyidir  :tabe:
Ona bakarsan koltuklarda oturulmayacak bile. 

Çevrimdışı Burak Akay

Bu videoya gore konusursak kacinci etapta cim ve koltuklar basliyo arkadaslar?  https://t.co/VVbjBt1poE
çatı havaya kalktıktan sonra koltuk başlar tahtalar ortadan kalkar iskeleler dahil ama çim membran bitmeden zor
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ErmanS

çatı havaya kalktıktan sonra koltuk başlar tahtalar ortadan kalkar iskeleler dahil ama çim membran bitmeden zor

Ben de boyle dusunuyordum. Gercekten ocaga hazirlamamiz lazim sanirim kendimizi

Çevrimdışı sozkul

Bütün tribünler biraz açık siyah olsun. Stad tam dolmadığı zamanlar boşluklar kötü görünmez, birazda korkutucu olsun.
membranlar zaten beyaz değil mi?

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Biraz sonrada halat serme baslar son rutuslar yapiliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı ihlamur

bu görsele bakılırsa 4 sıra halat olacak..

Çevrimdışı Özgür K.

Dün serilen halat nereye kadar ilerledi bilen var mı?
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kaanzor

Dün serilen halat nereye kadar ilerledi bilen var mı?

yarım tur attı numaralının ortasından kapalının ortasına kadar
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Özgür K.

yarım tur attı numaralının ortasından kapalının ortasına kadar

toplam 4 tur mu olacak ?
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı ayayhan

Transfer dönemi ile ilgili yazım.

http://haber.besiktasarena.com/yonetime-transfer-istiyoruz.html

onu satalım bunu alalım şunu kiralayalım şu bedava
ya ciddden bu işlerin bukadar kolay basit olduğunu sanıyormusunuz ??