Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029056 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ozan E.

15:00'da baskanimiz Fikret Orman ozel yayinla trtsporda

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı pascal26

15:00'da baskanimiz Fikret Orman ozel yayinla trtsporda

demiş ki; @firatgunayer   
Bugün 15.00'da Başkan Fikret Orman'la Vodafone Arena'da röportajım olacak.. Sorularınız varsa, alayım..

Çevrimdışı Zoro

eski açıkta cengaver gözüktü hadi hayırlısı

Çevrimdışı ahmetx

demiş ki; @firatgunayer   
Bugün 15.00'da Başkan Fikret Orman'la Vodafone Arena'da röportajım olacak.. Sorularınız varsa, alayım..

koltuk dizaynını  çok merak ediyoruz
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

halatcılar atlı karıncanın orda toplandılar.

Çevrimdışı Berk

bir halka halat daha geliyor sanırım 1 haftada 4 turu bitirirler

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı yigitcan1903

koltuk dizaynını  çok merak ediyoruz
Bunu fıratın anlayıp sorabilmesi bi mesele
Başkanın bilmesi daha ayrı bi mesele :D

Çevrimdışı ahmetx

Bunu fıratın anlayıp sorabilmesi bi mesele
Başkanın bilmesi daha ayrı bi mesele :D
Başkanın vereceği cevabı az buçuk tahmin ediyorum. '' Koltuk dizaynı şu an için umrumda değil stadımızın bir an önce açılmasını istiyorum''

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ErsinA.

Başkanın vereceği cevabı az buçuk tahmin ediyorum. '' Koltuk dizaynı şu an için umrumda değil stadımızın bir an önce açılmasını istiyorum''

"Koltuk dizaynı haftaya netleşecek" te diyebilir  :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Birisi şu armalı dizaynı ulastirsin fırat a. Sorsun bakalım olabilir mi

Çevrimdışı yigitcan1903

Belli olmuştur dizayn
Zaten armalı olanı da 5 ayda bitiremezler :D

Çevrimdışı ErsinA.

tamam abi ulaştırayım  :D

Çevrimdışı ALBATROS

tribün dizaynını logoyu yapanlar yapmıyordur umarım

Çevrimdışı İsmail Özyurt

İkinci bir makara mı hazırlanıyor sahanın orta kesiminde ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Sutlas

Bence başkan koltuk dizaynı için şöyle cevap verebilir;

"Dizayn yapmak dünyanın en kolay işi, sırf dizayn yapmak için dizayn yapmayacağız, bütçemize uygun ve Beşiktaş'a faydası olacağına inandığımız bir dizayn olursa yapabiliriz"  :lol:

Çevrimdışı yldrmaydn

şu şantiyede bir küçük enişte bir de bu paletli vincin çektiğini kimse çekmedi herhalde. çatıcılar 1 vinç daha getirse de 2si birden serse ne güzel olur.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Altuğ

Gunaydin , kosovadan herkese selamlar forumu bi aradir takip ediyorum herkesin eline saglik verdiginiz bilgiler muhtesem . Cim konusunda bilgisi olan varmi hangi sirketle anlasma yapilmis?

Kosova'ya selamlar hoşgeldin.

Güzel bir gün olsun arkadaşlar.

Çevrimdışı Efe

Ufoya 2.halat takilmis ogleden sonra serme islemi baslar heralde bakalim bugun kiris takilacakmi arkada vinc goreneler var heralde takarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Evt simdi arkada vinc gorundu numarali eski acik birlesiminde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Artik bugun kac kiris takarlarsa saat 8 e kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdinç

Stadda  sessizlik hakim koca reis dinlenmekte ne zaman calismaya baslar acaba dunku halat serme isini kacirdim bunu izleyeyim bari :)

Çevrimdışı Efe

Stadda  sessizlik hakim koca reis dinlenmekte ne zaman calismaya baslar acaba dunku halat serme isini kacirdim bunu izleyeyim bari :)
ögeleden sonra sermisti yine oyle olacak
Şampiyon Beşiktaş JK