Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029249 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

bizim çatıya en çok benzeyen çatı yapısal olarak fonte nova onda da üstte halat var
ama bizim bildiğim kadarıyla yukarı çıkıntımız yok :alala:

Çevrimdışı Efe

Problem çözüldü @Necmi abi çatımız için neredeyse birebir örnek Estadio Nacional de Brasilia
zaten yeni acik arka tarafta ondan kopya cekilmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

yukarı derken neresi ? @Necmi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

evt yok bizdeki iceride olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

zaten yeni acik arka tarafta ondan kopya cekilmis
nerdeysa bizim mimar intihalden içeri atılacak  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Şuanda iç halkayı oluşturacak 8 tane halat sahada hazır. 1 tanesi serildi bitti. Her bir halat yarım tur dönüyor. 2. parti gelecek halatlar kirişlerden orta yuvarlağa bağlanacak olanlardır muhtemelen :)

Çevrimdışı Mehmet92

Foruma hareket geldi 2 gündür be.Eskiye döndük bütün komplo senaryoları sona erdi

Çevrimdışı ahmetx

demek istediğini anladım @Necmi abi ,senin yanıltan şey Estadio Nacional de Brasilia da çatının hem altı hem de üstü hemde ikisinin arasındaki sahaya bakan kısım membranla kaplanması

Çevrimdışı Deniz

bekliyorum.
Arsivde 3000 den fazla resim var tam aradigim görseli bulamadim ama bunu buldum abi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anil

Çevrimiçi Necmi

@ahmetx @FARUK estadio nacionaldeki gibi yapılırsa çime 1 ay daha geç başlanır.paletli vinçler lazım oluyor onları koymak için
@Deniz zaten halat seriminden sonra en az 20 günde semer montajı var. artık ne demekse bu
yani halatı kaldırdık iş bitmiyor. bize kolon olayı 45 güne maal oldu bu gün halat işininde bitmiş olması gerekiyordu.
şu an bitim süresi gecikmeyi koyunca ekim 15 gibi oluyor daha öne çekilecek bir çalışma olmazsa 29 ekim tarihi gerçek gibi görünüyor.

Çevrimdışı Efe

Arsivde 3000 den fazla resim var tam aradigim görseli bulamadim ama bunu buldum abi
bizden bi farki daha cati uzadikca alta dogru lacaliyor bizde tamtersi sahaya dogru bizim cati yukari dogru yukselmeye basliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

@Deniz zaten halat seriminden sonra en az 20 günde semer montajı var. artık ne demekse bu
yani halatı kaldırdık iş bitmiyor. bize kolon olayı 45 güne maal oldu bu gün halat işininde bitmiş olması gerekiyordu.
şu an bitim süresi gecikmeyi koyunca ekim 15 gibi oluyor daha öne çekilecek bir çalışma olmazsa 29 ekim tarihi gerçek gibi görünüyor.
Aynen abi 45 gunumuzu yediler bildigin..
Caticilar bu istahla calisirsa telafi edebilir bence.baskan cekmis kulaklarini cok iyi calisiyorlar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kadir137

Estadio Nacional de Brasilia stadının videosunu izledim içim karardı resmen. Bu kadar iş olduğunu bilmiyodum  :duman: :duman: :duman:
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimiçi Necmi

Kaç maç dışarıda oynarız ?
4 veya 5 maçı dışarda oynarız tabiki milli maç aralarına iç sahamı dış sahamı denk gelir
bu sayıyı azaltabilir

Çevrimdışı Efe

atki yay abi onlar mebranin kavisli sekilde serilmesini ve yagmurun konrol edilmesini sagliyor bu tarz tum catilarda meccuttur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

bizden bi farki daha cati uzadikca alta dogru lacaliyor bizde tamtersi sahaya dogru bizim cati yukari dogru yukselmeye basliyor
Bizimki daha guzel,ic halka ust karsilikli tribunlerin birbirini gormesini engellemeyecek.ust tribunler rahatca karsilikli tezahurat yapabilecek

Çevrimdışı FARUK

nerdeysa bizim mimar intihalden içeri atılacak  :lol:

öndeki şeffaf kısmı taşıyacak bölgenin tasarımı bile çok benzer

Çevrimdışı Efe

Caticilar bu istahla calisirsa telafi edebilir bence.baskan cekmis kulaklarini cok iyi calisiyorlar..
izin alindi o yuzden bide bitirmeleri gereken bi tarih var ne yapip yapip o tarihe yerirmek istiyeceklerdir diger cati isleri icin bizi gosterip ihale alacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anil

4 veya 5 maçı dışarda oynarız tabiki milli maç aralarına iç sahamı dış sahamı denk gelir
bu sayıyı azaltabilir
Kombinelilere ne olacak ozaman ?

Çevrimiçi Necmi

45 gün telafisi imkansız zaten çatı germe işi 45 gün sürüyor 45 günde 45 günü nasıl telafi etsinler
mümkün değil iyi bir çalışmayla ağustos ortası işi membrana bırakabilecek duruma getirirlerse iyi çalışmış olurlar.
mantıklı tahmin devre arası olur

Çevrimdışı ahmetx

eyvallah @Deniz

Çevrimdışı ahmetx

öndeki şeffaf kısmı taşıyacak bölgenin tasarımı bile çok benzer
@FARUK onu bilmemde sen  Brasilia National Stadium un fotosunu atmasan çözemeyecektik işi  :ok:

Çevrimiçi Necmi

atki yay abi onlar mebranin kavisli sekilde serilmesini ve yagmurun konrol edilmesini sagliyor bu tarz tum catilarda meccuttur
zaten ismi öyle olduğunu söylüyorda birde şeffaf bölümü bağlayacak L şeklinde aparatların montajı var onlar ne zaman
yapılacak belli değil :alala:

Çevrimdışı Deniz

45 gün telafisi imkansız zaten çatı germe işi 45 gün sürüyor 45 günde 45 günü nasıl telafi etsinler
mümkün değil iyi bir çalışmayla ağustos ortası işi membrana bırakabilecek duruma getirirlerse iyi çalışmış olurlar.
mantıklı tahmin devre arası olur
Devre arasi bence de mantikli abi.ikinci yari stadimizda oynarsak bu kadar engellemeye ragmen buyuk basari olur..