Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029093 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

@ahmetx @FARUK

Proje hala böyle mi olacak alt ve üst de halat mı yani ?

sanmıyorum deniz sadece altta olacak bence yeni görsellerde öyle

Çevrimdışı kadir137

Halatlar serilmeye başlamış Beşiktaşımıza hayırlı uğurlu olur inşallah.  Şimdi şu şekilde kaç defa dolaşıcaklar stadı bilen var mı?

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx @FARUK

Proje hala böyle mi olacak alt ve üst de halat mı yani ?
sadece altta var ancak üst kısım nasıl havaya kalkacak onu düşünüyorum 1 sıra halat olabilir üstte havaya kaldırmak için
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı warofpoet

işler hızlanır mı bilmiyorum ya da bu plan değişti mi... çünkü buna göre halat serimi çelik serimi mebran derken stadın açılışı aralık ayı içinde gibi görünüyor. halat ve çelik serimi 2.5 ay görünüyor.. mebran ve çim de 3 ay. bu hesapla 5.5 ay var açılışa. Halat serimi için verilen 2 aylık süre bana fazla gibi geldi ne dersiniz ??
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı kaanzor

Noldu yav halatmı dolandı makaramı takıldı neden durdular
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Deniz

sanmıyorum deniz sadece altta olacak bence yeni görsellerde öyle

sadece altta var ancak üst kısım nasıl havaya kalkacak onu düşünüyorum 1 sıra halat olabilir üstte havaya kaldırmak için
tensile testleri hangisine göre yapıldı acaba.önemli bir konu o kadar halatın yerini tek bir halat alabilir mi ki
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

işler hızlanır mı bilmiyorum ya da bu plan değişti mi... çünkü buna göre halat serimi çelik serimi mebran derken stadın açılışı aralık ayı içinde gibi görünüyor. halat ve çelik serimi 2.5 ay görünüyor.. mebran ve çim de 3 ay. bu hesapla 5.5 ay var açılışa. Halat serimi için verilen 2 aylık süre bana fazla gibi geldi ne dersiniz ??
hocam o plan tahmini bir plandı gerçeği öyle değil
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı zatoichi1903

hızlansalar iyi olacak, 1 saate kadar, oglenkinden biraz daha uzun surecek bir yagış geçişi olacak
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Deniz

Ben böyle olacağını düşünüyorum bu pcmde Autocad yok paint terk çizdim ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

16 halat gerekir o zaman deniz fatzer 8 diyor
ilk bunlar serileceği içinde ilk partide hepsini göndermişler sanırım

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tin tin gidiyolar ama bisey olmasin :D

Köşede yavaşladılar abi doğal olarak özen isteyen ve tehlikeli bişey :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

üstte tek sıra halat görünüyor @Deniz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dünya Kupası Statları belgeselindeki makara dik konumdaydı. Bizde neden yatay kullanılıyo fikri olan?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı Efe

üstte tek sıra halat görünüyor @Deniz
ustte halat olmadan olmaz o is kesin olacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Efe

boyle daha basittir belki ayni is sonucta
Dünya Kupası Statları belgeselindeki makara dik konumdaydı. Bizde neden yatay kullanılıyo fikri olan?
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

ustte halat olmadan olmaz o is kesin olacaktir
evet mecbur yoksa nasıl gerdircekler üst tarafı

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK