Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028758 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İsmail Özyurt

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ensdndr

Neredeyse 1/4 ü bitti gibi ilk halatın. 1 saat içerisinde demekki durmaksızın çalışılırsa 1 halat 4-5 saat içinde biter Bu da demek oluyor ki önümüzdeki hafta sonu halat sarım işlemi bitmiş olacak. O vakte kadar kiriş işleri de bitmiş olacaktır rahatlıkla.

Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Transfer başlığına takıldık burayı boşladık.

VER GAZI MÜLAYİM, VER!  :halay:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rabbim kazadan beladan korusun bu arada :) Tehlikeli iş..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

buna bakarsak ustune koyulacak ondan sonra yine ustune bi sira daha halat koyacaklar
Altına tahta koyunca acaba farklı bir bağlantı mı olacak dedim.Alttan da tutabilir belki bizim tutaçlar farklıdır..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ayayhan

bizimki biraz farklı olacak gibi  ebat olarak küçük duruyor o stad tan
o paylaştığım görüntü bizim projeye ait

çatı ile ilgili detaylar alttaki konumuzda
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-catisi-hakkinda-her-sey/

ozaman mabet dediği 4 vinç üst tarafın montajı için girecek sahaya ve çatı havaya kalkasa bile hemen çıkmaz

Çevrimdışı ahmetemre

ora size emanet yaptınız mı transfer :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı rubi_tobin

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 16:57:54 Deniz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Altına tahta koyunca acaba farklı bir bağlantı mı olacak dedim.Alttan da tutabilir belki bizim tutaçlar farklıdır..

Zaten uzun sürmez yakinda ortaya cikar  :biggrinking:

Çevrimdışı ErsinA.

Kolondan, kirişten, halattan daha büyük transfer mi var.  :naughty:

Çevrimdışı quentine83

Peki bu 4 sira halattan sonra ne olacak.sonra kirislere mi baglanacak bunlarin baglantilari
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ONUR KOLCU

BU Çatı işi sanki uzun surmeyecek hemen biteecek gibi geliyor bana  bu kolonlar bittiya kuş gibi oldum vallaha :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ora size emanet yaptınız mı transfer :evillol:

Konoplyanka hazır kıta :evillol: :evillol:

Kolondan, kirişten, halattan daha büyük transfer mi var.  :naughty:

He valla :D

Çevrimdışı sozkul

@sozkul abi kesinlikle orası öyle ama bu kadar düşük kârla bu işleri yürütmek gerçekten zor. çağrı da kartalyuvası ürünlerin 100de 15-20 kar getirdiğini söyledi. Bana göre üzerinde Beşiktaş yazan bir eşyayı marketten bile alsam Beşiktaş'ın 100de 10-20 kâr yapmasını beklerim ki söz konusu kartalyuvası ise en az 100de 40-50 kar olması lazım diye düşünüyordum. Destek olsun diye 100 lira veriyorum sadece 10 lirası kasaya kalıyorsa çok kötü bir durum bu. Yani Beşiktaş'ın yüksek kar yaptığı ürünler neler acaba bunları bilsem onlara yönelirim mesela BJK Dergisi mi daha yüksek oranda kar kazandırır vb bunu merak ediyorum. Zaten çağrının söylediğine göre formadan elde edilen kar yüzdesi kartalyuvasında satılan diğer ürünlerden daha fazla...Bu durumda diğer ürünlerdense forma almak daha mantıklı oluyor. Bilinçlenmek için soruyorum yoksa insanlar artık forma almasın kar etmiyormuşuz demek için dememiştim almazsak zarar edeceğimiz belli abi :)

Kulübün karını artırmanın bir yoluda direk kulübe bağlı Kartal yuvasından alışveriş yapmak, ben öyle yapıyorum. o zaman sanırım kar yüzde 40 a yaklaşıyor. Perakendeci karıda ekleniyor çünkü.

Çevrimdışı ugurkartalizma

Halat serme işi çok kısa sürecek gerçekten  :claps:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Factatum

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı ErsinA.

halat hızlı seriliyor diye diye nazar değdi  :bandit:  takıldı kaldı aynı yerde

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Merak ettiğim şey; Bu fransız mühendisler, vinç operatörü, işçiler vs nasıl anlaşıyo? :alala: :D

Çevrimdışı sozkul

Kirişlerden haber var mı? kiriş halkasının tamamlandığını görmek halatlardan daha büyük keyif verecek bana.. doyumsuzum sanıyorum. Azla yetinmeyi bilmiyorum. :icool:

Çevrimdışı UU1903

Nazar degdirdik valla problem var galiba ekstra vinc geldi

Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı Deniz

@ahmetx @FARUK

Proje hala böyle mi olacak alt ve üst de halat mı yani ?