Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028579 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Az once stadin yanindan gectim eski aciktaki 5 kolon takilmamis yayindaki montaj arkadaslar inanmayin. Taraftari susturmak icin yapilan bu oyuna gelmeyelim. ( Muhalefet edecek bir sey kalmadi :D )

kimseyi inandıramazsın canlı izleyen binlerce kişi var bide kamera şovla beraber :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Kolonlar takıldı mı la. Transferin ikincisini de bitirmişiz hayırlı olsun. :super:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı warofpoet

Küfekilerin hız durumu nedir tahmini olarak ne kadarını tamamladık işin?

öyle sanıyorum ki küfeki işi çatı iskeleleri tamamen sökülmeden bitmez. sütunların üst kısımları kapatılmamıştı zaten sadece eski açıkta bi örnek yapıldı..çatı kalkıp iskeleleri sökülünce kalan kısımlar tamamlanır diye bekliyorum hızlı bi şekilde. onun dışında çatı zaten bitmeden sütunların üst kısım hariç kaplaması bitecektir. çatısı çimi olsun da küfekisi kolay :)

Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Efe

Kolonlar takıldı mı la. Transferin ikincisini de bitirmişiz hayırlı olsun. :super:
yıkıldı ortalık bügün kolon halat vs işler bi anda düzlüğe çıktı şimdi önümüzdeki 30 güne bakacağız çatı için
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

öyle sanıyorum ki küfeki işi çatı iskeleleri tamamen sökülmeden bitmez. sütunların üst kısımları kapatılmamıştı zaten sadece eski açıkta bi örnek yapıldı..çatı kalkıp iskeleleri sökülünce kalan kısımlar tamamlanır diye bekliyorum hızlı bi şekilde. onun dışında çatı zaten bitmeden sütunların üst kısım hariç kaplaması bitecektir. çatısı çimi olsun da küfekisi kolay :)

çatı işi mebran hariç bitmeden küfeki bitmez
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Bu çatı havaya kalktıktan sonra içeride membran takmak için bir vinç kalacak sanırım...Bu yüzden de çim işleri o vincin çıkmasını bekleyecek...Diyorum ki o vinç dışarıdan yapabileceği işleri sona bıraksa...Numaralıyı tamamen bitirip diğer bölümlerin de içte kalan kısımlarını takıp dışarı alınsa, kalan işleri dışarıdan halletse çim işi bi 10-15 gün erken başlamaz mı?Şimdi...
Soru:1 Vinç membran takarken iş yapacak mı?
Soru:2 Vinç bu işin eski açık yeni açık ve kapalının kenarlarda kalan taraflarına dışarıdan yetişebilir mi?
Soru:3 Velevki bu dediğim durumda 10-15 gün kazanılıyor bunu rampa ve hafriyat işlerindeki planlama hatası yaparak haftalarca gecikmeye sebep olan değerli planlayıcılar hesaplamış olabilir mi?

Çevrimdışı İhsan

Tüh ya kolonların hepsi takıldı. Bir tane yedekte kalsaydı. Bir gün onu kak edecek renkli birine lazım olacaktır. :bandit: :money:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı kadir137

Sizce bugün ne kadar ilerler çalışmalar?

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimiçi Necmi

Telefon eski Necmi abi bi sayfayi acana kadar neler cekiyom bi bilsen k bkmayin.Sayfa eskiden opera minide mobil daha hizliydi guncelleme yaptiniz sanirim siteye.
yok güncelleme yapmadık ama bu aralar forum trafiği çok yoğun
mobilde bir yavaşlama olabilir bilmiyorum ben mobili pek kullanmıyorum
test ederiz ama

Çevrimiçi Necmi

Küfeki işi bu stadda bitecek en son işdir biz içerde maç seyrederiz daha yapılıyor olur
ben bu sene bitmesine pek ihtimal vermiyorum daha 1/3 ü anca yapılmıştır

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Haziran 2015, 01:16:37
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
şimdiki süreç nasıl olacak arkadaşlar bilgisi olan var mı ? hadi  hafta sonuna kadar kiriş falan takılsın da ya sonra ???

Çevrimiçi Necmi

şimdiki süreç nasıl olacak arkadaşlar bilgisi olan var mı ? hadi  hafta sonuna kadar kiriş falan takılsın da ya sonra ???
bu hızla yarın kirişleri bitirirlerse şaşırmam

Çevrimdışı talha

Ramazan'ın sonuna çatıyı dikeriz gibi geliyor. Sonra da mebranlama başlar. Ondan sonrası bence keyif zamanı bizim için.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Çevrimdışı Deniz

Kiriş işi biraz daha uğraştırıcı yarın tamamı bitmese de 3 tane takarlar diye düşünüyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı megiddo

Küfeki işi bu stadda bitecek en son işdir biz içerde maç seyrederiz daha yapılıyor olur
ben bu sene bitmesine pek ihtimal vermiyorum daha 1/3 ü anca yapılmıştır
abi ne yaptın bu sene bitmez falan! küfekilerde sadece üst bilezik kalmadı mı (şu an numaralıyı da dönüp eski açığa ulaştığını varsayarsak) orası da aynı veya daha fazla ekiple hızlı bi şekilde yapılır, benim endişe etmediğin nadir konulardan biri de küfekilerdi, yanılıyor muyum yoksa üst bilezik dışında başka küfekilenecek yer varmı? bide birkaç kolon var aralarda.

Çevrimdışı Serdar

Ya arkadaşlar bi durun ya neyin kafasını yaşıyonuz. Altı üstü 5 kolon takılmış, birkaç metre halat serilmiş. Noldu yani stat mı bitti, yarın maç mı yapıyoz? Daha kirişler yok, çatı yok, hepsini geçtik memranın ne olduğu belli değil, çim hibrit mi normal mi belli değil, ekme mi serme mi belli değil, ortada ne koltuk var ne dizayn var, küfekiler gelecek yüzyıl anca biter. Neyin bayramı bu ya? Nasıl bir forum nasıl bir gün bu ya? Necmi Abi bile kimseye çakmamış bugün? Neyse halaya devam  :ishock: :halay: :ishock: :halay:

Çevrimiçi Necmi

abi ne yaptın bu sene bitmez falan! küfekilerde sadece üst bilezik kalmadı mı (şu an numaralıyı da dönüp eski açığa ulaştığını varsayarsak) orası da aynı veya daha fazla ekiple hızlı bi şekilde yapılır, benim endişe etmediğin nadir konulardan biri de küfekilerdi, yanılıyor muyum yoksa üst bilezik dışında başka küfekilenecek yer varmı? bide birkaç kolon var aralarda.
üst bilezikte bittiğinde yarısı bitmiş olmuyor işin daha altta kolonlar içerde kolonlar düz duvarlar var
ben yavaş ilerliyor derken şaka yapmıyordum heleki şu son iki ay kağnı hızıyla gidiyor taş işi ama genede biten sonlanıyor onu takip eden bir iş yok o iş final işi
bitmese bile önem arzeden yerler bitecektir. stad açıldığında bile devam eder o işler

Çevrimiçi Necmi

Ya arkadaşlar bi durun ya neyin kafasını yaşıyonuz. Altı üstü 5 kolon takılmış, birkaç metre halat serilmiş. Noldu yani stat mı bitti, yarın maç mı yapıyoz? Daha kirişler yok, çatı yok, hepsini geçtik memranın ne olduğu belli değil, çim hibrit mi normal mi belli değil, ekme mi serme mi belli değil, ortada ne koltuk var ne dizayn var, küfekiler gelecek yüzyıl anca biter. Neyin bayramı bu ya? Nasıl bir forum nasıl bir gün bu ya? Necmi Abi bile kimseye çakmamış bugün? Neyse halaya devam  :ishock: :halay: :ishock: :halay:
stadın ne zaman biteceğinin artık bir önemi yok bu stadın başında çok büyük bir bela savuşturuldu
herkes panikteydi ama işin ciddiyetinin farkında değildi. Bu gün 5 kolonla aslında stad bitti. Gerisi teferruat.
yapılır varsın devre arası açılsın zerre umurumda değil eninde sonunda açılacak Beşiktaş kulübü o 5 kolonla kaostan kurtuldu.

Çevrimdışı Serdar

stadın ne zaman biteceğinin artık bir önemi yok bu stadın başında çok büyük bir bela savuşturuldu
herkes panikteydi ama işin ciddiyetinin farkında değildi. Bu gün 5 kolonla aslında stad bitti. Gerisi teferruat.
yapılır varsın devre arası açılsın zerre umurumda değil eninde sonunda açılacak Beşiktaş kulübü o 5 kolonla kaostan kurtuldu.

Abi takılıyorum tabiki. Dediğin gibi o 5 kolonu sadece demir parçası olarak görmemek lazım kesinlikle. Bugün dikilen sadece o 5 kolon
değildi aslında bugün Beşiktaş ımızın geleceği dikildi. Çatıda biter, koltukta biter , çimde biter. Ama o 5 kolon Beşiktaşın asla bitmeyeceğini ve bitirilemeyeceğini gösterdi. Bak bu arada aklıma bi fikir düştü. Independent Day diye 5 kolonlu bir tsirt bassınlar, hemen gidip 10 tane alayım.  :D

Çevrimiçi Necmi

Abi takılıyorum tabiki. Dediğin gibi o 5 kolonu sadece demir parçası olarak görmemek lazım kesinlikle. Bugün dikilen sadece o 5 kolon
değildi aslında bugün Beşiktaş ımızın geleceği dikildi. Çatıda biter, koltukta biter , çimde biter. Ama o 5 kolon Beşiktaşın asla bitmeyeceğini ve bitirilemeyeceğini gösterdi. Bak bu arada aklıma bi fikir düştü. Independent Day diye 5 kolonlu bir tsirt bassınlar, hemen gidip 10 tane alayım.  :D
fena fikir değil :D

Çevrimdışı megiddo

üst bilezikte bittiğinde yarısı bitmiş olmuyor işin daha altta kolonlar içerde kolonlar düz duvarlar var
ben yavaş ilerliyor derken şaka yapmıyordum heleki şu son iki ay kağnı hızıyla gidiyor taş işi ama genede biten sonlanıyor onu takip eden bir iş yok o iş final işi
bitmese bile önem arzeden yerler bitecektir. stad açıldığında bile devam eder o işler
içerdeki duvarlar! ben sadece dış sütunlar küfeki kaplanacak diye biliyordum şimdiye kadar, dediğine göre baya var daha  :o_o: ama dış sütunlar bitsin görüntü dışardan tamamlansın da iç tarafların acelesi yok dediğin gibi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Herkese günaydın süper bi gün eski açık tüm kolonlar takılmış 30 temmuzda çatı havaya kalkar artık :)

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı ebabil