Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029240 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ofcbjk

Kolonlar bitti he?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Cati iskelesinden tahminmce 20 tane lazim sahada 10 var suan
Efe abi eğer her 2 kolon arasına 1 iskele koyarlarsa 20 tane lazım ama eğer her 2 aradan 1 tanesine koyarlarsa 10 tane yetiyor :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vodafone Arena'da Son Durum (15.06.2015)

Ntv spor tam belgesellik müziğide koymuş

Çevrimdışı ALDENYX

alo başkanım kolonlar bitti halatlara geçiyoz :)

Formasıyla çalışan güzel insan....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı İbrahim

Çevrimdışı Efe

Efe abi eğer her 2 kolon arasına 1 iskele koyarlarsa 20 tane lazım ama eğer her 2 aradan 1 tanesine koyarlarsa 10 tane yetiyor :)
her kolon arasina 1 tane konacak oncekilerdeki gibi bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers_an

Sonunda. Çok şükür. Şimdi onlar düşünsün. Geliyoruz.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Küfekilerin hız durumu nedir tahmini olarak ne kadarını tamamladık işin?
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Samet

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

eee kolonlar da bitti. Neye takacağız la şimdi kafayı? kirişler çekici gelmiyor bana, başka birşey bulmam lazım başkaa birşeyyyy  :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

eee kolonlar da bitti. Neye takacağız la şimdi kafayı? kirişler çekici gelmiyor bana, başka birşey bulmam lazım başkaa birşeyyyy  :alala:

merdivenler niye takılmıyor  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

uzun vadeli bir şey olsun
koltuklar olabilir mesela :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

o kadar gevşemeyin illaki yeni sorunlar çıkartacaklardır
istim üzerinde durmak iyidir :bandit:

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

o kadar gevşemeyin illaki yeni sorunlar çıkartacaklardır
istim üzerinde durmak iyidir :bandit:

Necmi abi haklısın ama istim üstünde durmaktan belimiz büküldü artık bi rahatlıyalım  :tabe: :tabe:
Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

uzun vadeli bir şey olsun
koltuklar olabilir mesela :D

evet.
Koca stat bitti, hala koltukların şekli şemali belli değil. Kime çizdiriyorlar bunu?

Hayret birşey ya..  :akuma:

Çevrimdışı kyiv

İç kısımlardaki kartal yuvası, restoranlar vb. kısımların dekorasyonuna ne zaman başlanır?

Çevrimdışı Efe

İç kısımlardaki kartal yuvası, restoranlar vb. kısımların dekorasyonuna ne zaman başlanır?
heralde ağustos ayında başlar oralarda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

türk çıktı :)

Bu nasıl Türk ya.

Ama görüntü pek iyi değildi, ben ondan yanıldım herhalde. Yoksa yanılmam.

Çevrimdışı Efe

merdivenler niye takılmıyor  :evillol:
takılıyor şuan yerlerine kondu bir çoğu çatıyı beklemediler koydular yerlerine bayaz vinç hergün çalışıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Bu nasıl Türk ya.

Ama görüntü pek iyi değildi, ben ondan yanıldım herhalde. Yoksa yanılmam.

şaşırdım bende gün içinde çekilen foto varmı diye bakarken gördüm :)

ysariusta

• Ziyaretçi

bende diyorum kimi unuttum. la napcanız bu sene müzeyi mağazayı. Çatı gerilsin çim bitsin. Geçelim stada. Tutarız 2 nakliyeci taşırız. Küfenkidir carttır curttur geçin kardeşim. Mesele aşağıda işler ne zaman biter. O kadar. Gerisi teferruat. Koltuk dediğin şeyi on kere söker takarlar. beğenmezsin bi daha takarlar.

Bugün periscope dan izlediğim kadarıyla 2 ayda içeride muazzam iş yapılmış. Standart iş. Bir tane bitirdin mi gerisi çorap söküğü gibi geliyor. karartmayın enseyi. bitti bu iş. evet bi iki sıkıntı daha çıkarırlar ancak hiçbiri artık süreden çalamaz gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Efe

bende diyorum kimi unuttum. la napcanız bu sene müzeyi mağazayı. Çatı gerilsin çim bitsin. Geçelim stada. Tutarız 2 nakliyeci taşırız. Küfenkidir carttır curttur geçin kardeşim. Mesele aşağıda işler ne zaman biter. O kadar. Gerisi teferruat. Koltuk dediğin şeyi on kere söker takarlar. beğenmezsin bi daha takarlar.

Bugün periscope dan izlediğim kadarıyla 2 ayda içeride muazzam iş yapılmış. Standart iş. Bir tane bitirdin mi gerisi çorap söküğü gibi geliyor. karartmayın enseyi. bitti bu iş. evet bi iki sıkıntı daha çıkarırlar ancak hiçbiri artık süreden çalamaz gibi geliyor bana.
daha sıkıntı çıkmaz zaten çatı kalkınca herşey içeride orayada kimse karışamaz :)
Şampiyon Beşiktaş JK