Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028994 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu kadar şey oldu @Yunus Emre Dökmeci polemik olacak tek kelime etmedi. bugün gerçekten güzel şeyler oldu.  :evillol: :evillol: :evillol:
:bandit: :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı keremfrat1

Benim icin abi :) muhendusimizi gösterirmisin ama kiz olani merak ettim :) belki taniyorumdur :halay:@rubi_tobin

Çevrimdışı Efe

Herkese hayirli olsun sira kirislerde ve halatlarda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Yalnız şu kamera işini kim hallettiyse Allah razı olsun yüzümüz hep güldü  bugün  :)
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

ysariusta

• Ziyaretçi

@rubi_tobin eline sağlık, kamerayla denişik denişik mesajlar verdin bugün

Çevrimiçi Necmi

bu kadar şey oldu @Yunus Emre Dökmeci polemik olacak tek kelime etmedi. bugün gerçekten güzel şeyler oldu.  :evillol: :evillol: :evillol:
seninde ellerine sağlık :D  @rubi_tobin
@Yunus Emre Dökmeci  şoktadır şimdi onun kalbi Beşiktaş sevgisiyle atıyor
şimdi heyecandan durmuştur gecenin ilerleyen saatlerinde atmaya başlar tekrar :D

Çevrimdışı ahmetx

Benim icin abi :) muhendusimizi gösterirmisin ama kiz olani merak ettim :) belki taniyorumdur :halay:@rubi_tobin
staddaki dişi sinek bile senden sorulur @keremfrat1  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

staddaki dişi sinek bile senden sorulur @keremfrat1  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

hadi len git işine stada sokmayacaklar seni bu gidişle :D

Çevrimdışı rubi_tobin

@Necmi o kadar takip eden var bi güzellik olsun, herkes sağolsun var olsun.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Sarp

Çevrimiçi Necmi

:D  sende sağ ol var ol bilmez taraftar arkada ne emekler yatıyor @rubi_tobin

Çevrimdışı aa.aslan

Bugün tarihi bir gün. Mabet gereken mesajı vermiş. Bu 5 kolonda ne acı vermiştir.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı A_Aydin

Bari çatı kaplamasına eski açıktan başlasalar.Ne oluuuur ne olmaz.

Çevrimdışı ALDENYX

oleyyyy beeeeee kolonlar takılmış.. 3 saat de mi taktılar...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

ysariusta

• Ziyaretçi

@Armağan Bozkurt kardeşim ne dediysen ne dilediysen oldu bugün. Hangi camidensin hocam sen

Çevrimdışı Efe

yok artik o kadarda degil bu is bitti artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

sagol rubi tobin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı megiddo

çatı kaplaması en son, belki de çim ve koltuktan sonra bile bitebilir, halatları germeleri yeterli zaten her türlü membran konur ona :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Acil Disari cikmam gerekiyordu tam cikacam Necmi abi mujdeli haberi verdi takılacak dedi. sag olsun ilk kolonun takilmasina sahit olup onun mutluluguyla disari ciktim :).

Bu haberi patlatip binlerce kisinin bu ana şahit olmasini saglayan @Necmi abiye ,kamerayla show yapan @rubi_tobin abiye ,izinlerin alinmasini saglayan yönetime ve tabii ki o kolonlari takan emekcilerimize teşekkür ediyorum.en kotu gunumuz boyle olsun :biggrinking:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

kayıt yapan var mı? Tekrarını ne zaman izleyebiliriz. Ben ilk 4 ü göremedim.  :biggrinking:

Çevrimdışı cagdas44

Uzun süredir dersler ve seyahatler sebebiyle foruma giremiyordum bu sabah girdim @kcptl abinin ağzından bal damlıyordu :) akşama bir daha girdim ki 25 sayfa olmuş yok artık dedim :)

Umarım kolonlar sahiplerine uygun açıyla monte olmuştur :)

Taaa ne zamandan beri emekleri geçen @bjk_mabet @rubi_tobin @Necmi @kcptl ve arada unuttuklarım olmasın diyerek mentionlayamadığım tüm abi ve kardeşlerime hayırlı olsun :) çok teşekkürler :)