Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031487 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı FARUK

paletlinin taşıdığı parça geçen bahsettiğim iç halatların tutunacağı çelik parça olabilir

Çevrimdışı YunusEmre

paletlinin taşıdığı parça geçen bahsettiğim iç halatların tutunacağı çelik parça olabilir

valla Faruk sen diyorsan olabiliri aşıyo artık kesin odur...

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2015, 14:32:46 FARUK ]

Çevrimdışı Yankee

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı YunusEmre

Vinçin ağırlığı zoomlandı  evet dönüyor dönüyor ve yere serilenlere zoomladı şimdi de  :evillol:

Çevrimdışı kaanzor

Kamerayla rubi tobinmi mabetmi oynuyo bilmiyorumda kim oynuyosa onu çok seviyorum eline sağlık :))
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı FARUK

sadece ağırlıkmış sanırım iskelelerimi test ediyorlar :)

Çevrimdışı warofpoet

Kameraya bişeyler oldu  :D :D

baya iyi olmuş kamera sanırım elle kontrol ediyor birisi, zoom yapıyor halatlara ya da kritik yerlere , inşallah böyle devam eder hep.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ramazana kadar, yani perşembe akşamına kadar kolon ve kirişler bitseydi bari ya.

Gerisini ecnebi kardeşlerimiz hallederdi.  :lol:

Çevrimdışı agonia perpertua

bizi seven birileri, canlı yayın kamerasını ele geçirdi. acayip şeyler oluyor stat da, hadi hayırlısı...

Çevrimdışı Efe

Kolonlarin orda calisma var kamera yine sov yapiyor sag olsunlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2015, 14:43:55 FARUK ]

Evet kolonlar gelecek gibi. Bir hareketlenme oldu orada.  :ebebe:

Sahada ki ablanın gözündeki lense kadar zoomladılar. lensin markasını okuyacaktım az kalsın.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı VOLKİ3358

zoom yapa yapa gitti içerde olan bir ablayı zoom yaptı  :lol:
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı TØLGA

O Fransız mıydı  o??
bencede ecnebiler bunlar bir bayan 3 erkek mühendis olacak deniyordu galiba  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı esguel

kolonlar bugün takılmayacak galiba mabet yayında bir kaç imzaya ihtiyaç olduğunu söyledi