Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031931 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Spor Dünyası ‏@sporistacom  16 sn.17 saniye önce
SON DAKİKA !! GSGM, Galatasaray Kulübü'nün borçlarını ödememesi gerekçesiyle Türk Telekom Arena'ya el koydu.

:kop: :kop:
Valla de şimdi onlar düşünsün bakalım umarım doğrudur bu haberler

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat_

Sesini daha önce duymuş olman lazım . Vodafone reklamlarını tekrar izle.
izleyelimde hangi sahnede mabet konusuyordu onu bilmiyoruzki  :alala: :ebebe:

Çevrimdışı Hakan Gülcan

izleyelimde hangi sahnede mabet konusuyordu onu bilmiyoruzki  :alala: :ebebe:

ben buldum  :D :D ayıp ya hiç de söylemediler ha :D
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

ysariusta

• Ziyaretçi

Alooo işiniz gücünüz yok mu sizin

Çevrimdışı ebabil

ince işçilik yapılır bi şekilde. bitmese bile o haliyle de idare edilir maç günleri. gidip ottoman empire stadında oynamaktan iyidir her haliyle.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ben nisan ayında girmiştim. Ince işler çok ilerlemiş onu fark ettim daha yapılacak çok iş var ama ilerleme süper

Çevrimdışı Erhan

Paletli reiz sandık gibi bişeyi sabahtan beri dolaştırıyor bir yer bulamadı ona halat seriminin başlayacağı yer olabilir o sandığın konduğu yer

Çevrimdışı Efe

Farkettiyseniz kapalıda da kalas serimi bitmiş tek yeni açık kaldı
eski acik kaldi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

periscopu kaçırdık.

yokmu kaydeden, atsın ortamlara :)

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 15 Haziran 2015 (12:00) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Necmi

Valla de şimdi onlar düşünsün bakalım umarım doğrudur bu haberler

alır onlardan stadın çimin bakımını yapar geri verir :bandit:

Çevrimdışı Efe

Kolon takılacak  :halay:
takilsada kurtulsak gına geldi su kolonlardan cengaver yanasmis artik takarlar heralde :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Vodafone Arena 15 Haziran 2015 (12:00) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

teşekkürler @Necmi abi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

periscope u geçtim, özet geçin bari gelişmeler nelermiş.

Çevrimdışı fore_kazık

periscope u geçtim, özet geçin bari gelişmeler nelermiş.

durum çok kötü stad yetişmiyor eylül sonuna. ocakta anca açılacakmış. başkan senin için yeni bir tarih vermiş ocak 20 de açıcaz demiş. eski açık onay alınamamış kolonlar iptal eski açık açık olacakmış.

okuda için kararsın olumsuz yorumlarınla bize neler yaşattıklarını anla  :evillol: :evillol:

durum çok kötü stad yetişmiyor eylül sonuna. ocakta anca açılacakmış. başkan senin için yeni bir tarih vermiş ocak 20 de açıcaz demiş. eski açık onay alınamamış kolonlar iptal eski açık açık olacakmış.

okuda için kararsın olumsuz yorumlarınla bize neler yaşattıklarını anla  :evillol: :evillol:

Valla benden daha pozitif düşünüyormuş mabet.  :lol: :lol:

Çevrimdışı kadir

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

ilk gelen ve V şeklindeki olduğunu tahmin ettiğim kısa halatlar açılmaya ve yere serilmeye devam ediyor

Çevrimdışı YunusEmre

Eski açık kısmında kalas serimi kameraya girdi :D

Çevrimdışı Efe

Kalaslar cok iyi ilerledi halatlarin serlimi icin hic bir engel kalmadi yeni acik kapali ve numaralida artik serlim baslayabilir 30 gun veriyorum halatlar icin 15 temmuzda bitmesi gerekiyor bakalim bitirebileceklermi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fore_kazık

Kalaslar cok iyi ilerledi halatlarin serlimi icin hic bir engel kalmadi yeni acik kapali ve numaralida artik serlim baslayabilir 30 gun veriyorum halatlar icin 15 temmuzda bitmesi gerekiyor bakalim bitirebileceklermi

sermesimi bitecek 15 temmuza çatıyı kaldırma işlemimi?  :alala:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

sarı cengaver vinç hazırlanıyor bakalım eski açık önünde
ucuna yerdeki aparatını takıp kolon mu yerleştirecek yada kalas mı taşıyacak bekleyelim :)