Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6033358 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erhan

çatı krişlerinden biri neden burda

Sökülen hatalı kiriş die biliyorum

Bugün çok güzel işler olmuş her dksını yaşıoruz stadın her olayda heyecanlanıyoruz ne güzel bi duygu bu :super:

Çevrimdışı FARUK

kaldirma 10 gun surer en fazla faruk bursa 10 gunxe kaldirdi biz 1 haftada kaldiririz yuksek bizim iskelelr
On celik parcalar felan var ust halat bir miktar gerip onlari monte ederler diye düşünüyorum

Çevrimdışı Erhan

ayrıca bu stadı gezen halat yani canlı yayında sağ tarafta kalan halatlar bu şekilde denendiğine göre iç halkayı oluşturacak olan halatlar ve iç halka boyunca en az 4tur dönüyorlar bizde kaç tur döneceğini henüz bilmiyoruz
bu foto krasnodardan
1 ile işaretli olan çelik parçaya iç halatın çeliği seriliyor
görüldüğü gibi bu parçanın üzerinde halatın gireceği çentikler var ve halat kamyonla gezdirilerek vinç yardımıyla serilmiş
bizde iskele yüksek olduğu için bu gezdirme işlemini sanırım vinç yapacak

daha sonra bu çelik parçalara kalaslar üzerine serilecek olan transvers halatlar bağlanarak gerilme işlemi başlayacak

ekleme: 2. fotoda daha yakından görülüyor parçalar
krasnodarda çelik halat iç kısmı 8 kez dolanmış görüldüğü gibi

Bilgiler için saol @FARUK

Bizimde 8 tane dolanıcak galiba iç kısmı 8 adet var sahanın ortasında

42 tane de gergi halatı olması lazım yanlış saymadıysam iskeleleri

Bi de hangi siteden takip ediosun krasnodar stadını?
Edit.Buldum google translate saolsun
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2015, 19:15:59 epoolture ]

Çevrimdışı dorukkaymak

Biraz okumaya calistim geriye dogru ama gozume carpmadi.

bir sorum olacak..

Mabed 15 inde cati kaldirilmaya baslanicak demis yani 3 gun icinde...

bu 3 gun icinde eski aciktaki kolonlar ve kirisler takilacak anlamina mi geliyor?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

bir sorum olacak..

bu 3 gun icinde eski aciktaki kolonlar ve kirisler takilacak anlamina mi geliyor?

Serilmeye başlanacak dedi, kaldırmaya daha 1 ay var minimum.

Çevrimdışı dorukkaymak

Serilmeye başlanacak dedi, kaldırmaya daha 1 ay var minimum.

Anladim o zmaan kolonlari beklemeye devam malesef. Onlar takilmadan kirislerle beraber bana rahat yok

Çevrimdışı Erhan

bir sorum olacak..

15 inde halatlar serilmeye başlıcak yazmış bence yarın başlanabilir de cumartesi olduğu için 15i demiş

Kolon ve kiriş inşallah pazartesi takılmaya başlanır :)

Çevrimdışı TØLGA

Merhaba beyler kombine almayı düşünüyorum da anca 7 veya 8.kategoriden alabileceğim acaba alt kattan mı yoksa üst kattan mı almalıyım ?

@aziz1903 öncelikle yükseklik korkunuz var ise üst kattan almamanızı tavsiye ederim
eski açık üst kattan alırsanız yeni açığın muhteşemliğini izleyebilirsiniz eski açık altta forumdan bir sürü kişi var
121.bloktu yanılmıyorsam size kalmış birşey diklik sorun olmaz ise yeni açık üstten almanızı tavsiye ederim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı dorukkaymak

15 inde halatlar serilmeye başlıcak yazmış bence yarın başlanabilir de cumartesi olduğu için 15i demiş

Kolon ve kiriş inşallah pazartesi takılmaya başlanır :)

hani transferde islak imzayi gormeden veya kap bildirimi olmadan inanma derler ya.. bu kolonlar takilmaya baslanmadan onlari vincin ustunde gormeden inanmiyorum artik

Çevrimdışı ers1903

Sizce skorbordun ortada olma ihtimali varmi ? :)

Çevrimdışı aziz1903

@aziz1903 öncelikle yükseklik korkunuz var ise üst kattan almamanızı tavsiye ederim
eski açık üst kattan alırsanız yeni açığın muhteşemliğini izleyebilirsiniz eski açık altta forumdan bir sürü kişi var
121.bloktu yanılmıyorsam size kalmış birşey diklik sorun olmaz ise yeni açık üstten almanızı tavsiye ederim  :biggrinking:

Yükseklik korkusu önemli değil önemli olan en iyi atmosferi nerede yaşayabilirim tavsiyen için çok teşekkürler kardeşim yeni açık üstten alabilirim  :ishock:

Çevrimdışı TØLGA

Yükseklik korkusu önemli değil önemli olan en iyi atmosferi nerede yaşayabilirim tavsiyen için çok teşekkürler kardeşim yeni açık üstten alabilirim  :ishock:
siz kendiniz karar verin genede en iyi atmosferin orada olucağını düşünüyorum ben
eski açık yaşlı tayfa hepsi burdan sesleri çıkmaz onların  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı aziz1903

siz kendiniz karar verin genede en iyi atmosferin orada olucağını düşünüyorum ben

Ahahaha eyvallah kardeşim sağolasın yeni açıktan alacağım heralde  :biggrinking:

Çevrimdışı altan0348

ALT KAT TRİBÜNLERE TAHTA KALASLAR KOYULACAK MI?

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı muhalefet

Bugun stadta ne oldu ozet gecebilir misiniz

Çevrimdışı Erhan

Krasnodar stadı 7.5 ayda bu değişimi yaşamış biz 4 ayda yapıcaz diyoruz bakalım nasıl olacak

Diğer fotolar için http://new-krasnodar.ru/diaries/362

Çevrimdışı Necmi

yeni açık maç izlemek için en kötü tribün bence laylaylom cu kitle orda
çoluk çocuk hepsi maçla ilgileri yok insanı fıtık ederler. Biraz daha büyüyelim eski açık bizim olur zaten :D

Çevrimdışı Efe

halatlar basladi paletli halat makarisini dolastirip halatlari serecek yine kalaslar ve iskeleler de calismalar surdu
Bugun stadta ne oldu ozet gecebilir misiniz

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat_

Iyi bari bu saatte caticilar hala calisiyor memur gibi 5 te birakmiyolar isi

Çevrimdışı Efe

yarın ve pazartesi aksiyon olacak stadta bu halatlar baya heyecanlı olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

yarın ve pazartesi aksiyon olacak stadta bu halatlar baya heyecanlı olacak

Aynen @Efe en heyecanlı kısmı bu halat olayı olacak gibi paletli reis 4 döncek sahayı  :super:

Çevrimdışı Efe

paletlinin heykeli yapılsın eski açığa konsun  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Son mesajını yazan bir arkadaş 3 - 4 güne takılır diyor kolon ve kirişler  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Son mesajını yazan bir arkadaş 3 - 4 güne takılır diyor kolon ve kirişler  :icool:
inşallah artık takılmaması abesst zaten bu kadar para harcanıp bu halatları buraya getirdiysen o kolonlarııda kirişleride takacan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK