Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031941 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Onaylatilsa ne olur onaylanmasa ne olur arkadaş. Ahmet Ümit in hangi kitabı unuttum şimdi adam delleniyor Istanbul'da yapılan tarih kaliyamina dalıyor millette. Bu stat o bölgeyi guzellestirdi

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

Onaylatilsa ne olur onaylanmasa ne olur arkadaş. Ahmet Ümit in hangi kitabı unuttum şimdi adam delleniyor Istanbul'da yapılan tarih kaliyamina dalıyor millette. Bu stat o bölgeyi guzellestirdi

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyoğlunun en güzel abisiydi galiba  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı faith

Çevrimdışı ErsinA.

İlk resim 1.proje: eski açık komple açık bırakılmış.

İkinci resim 2.proje: tüm tribünlerin üstü kapalı ancak eski açığın üstü şeffaf membran kaplı olacak şekilde planlanmış.

Son projeyi herkes biliyor zaten.

Sıkıntı şu, bu projeler değiştirilirken alınan izinler de revize edildi mi edilmedi mi?

Çevrimdışı FARUK

sarı cengaver vinç dışarı çıktı kiriş içindir umarım

Çevrimdışı ahmetx

kolon isi cozuldu bir kac gune takilir

herkese selamatle sanada hakkim helal degil bilip bilmeden olayi kisilestiren sahis o kendini biliyor

bu iste cozuldugune gore bu son mesajim olsun... bu sefer hakketen son cunku cozuldu )))
@kasimpasali bir çözülmesin seni bulurum ondan sonrasını sen düşün :akuma: eğer dediğin doğruysa  bu şoför gerçekden etkili birisi :biggrinking:

[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2015, 11:04:48 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İlk resim 1.proje: eski açık komple açık bırakılmış.

İkinci resim 2.proje: tüm tribünlerin üstü kapalı ancak eski açığın üstü şeffaf membran kaplı olacak şekilde planlanmış.

Son projeyi herkes biliyor zaten.

Sıkıntı şu, bu projeler değiştirilirken alınan izinler de revize edildi mi edilmedi mi?
Evet revize edilen projeler Anıtlar kuruluna ve İbb ye onaylatılmış fakat Malum kişinin bundan haberi yokmuş yada ona yanlış bilgi verilmiş sorun buradan kaynaklı yüksek ihtimal :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Saha halat dolmus kolonlari kirisleri taktiklari an cati isi bitmistir artik benim gozumde halat serilimi guzel olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

bir tane örnek halat serselerde görsek ne kadar zaman alan bir iş olduğunu.

Çevrimdışı ahmetx

Saha halat dolmus kolonlari kirisleri taktiklari an cati isi bitmistir artik benim gozumde halat serilimi guzel olacak
inşallah @Efe 1 aydır ayarımız bozuldu

Çevrimdışı Efe

inşallah @Efe 1 aydır ayarımız bozuldu
dun stadta baya calisma vardi moralim duzeldi diyebilirim kolonlar takilsin isler hizlica yapilacak cati sirketi artik olaya hakim tek tek ilerleyip bitirecek zaten halat serlimi kaldi ve strand jackler takilacak baska bi is yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

dün gelen halatlar bugün gelenlerin yanında biraz küçük kaldılar.

Nasıl bi uygulama olacak merakla bekliyorum.

Çevrimdışı FARUK

dün gelen halatlar bugün gelenlerin yanında biraz küçük kaldılar.

Nasıl bi uygulama olacak merakla bekliyorum.

ayrıca sağa indirilenlerle sol tarafa indirilenlerde farklı

Çevrimdışı Factatum

dun stadta baya calisma vardi moralim duzeldi diyebilirim kolonlar takilsin isler hizlica yapilacak cati sirketi artik olaya hakim tek tek ilerleyip bitirecek zaten halat serlimi kaldi ve strand jackler takilacak baska bi is yok

Strand Jackler montajı ne kadar sürer? Sanırım 42 adet monte edilecek.

Çevrimdışı faith

http://en.wikipedia.org/wiki/Desso_GrassMaster burada en üst sırada görüleceği üzere Sheffield United F.C. sahasının da zemin yenileme işlemi şuan Desso tarafından yapılmakta. Peki nasıl oluyor bu işlem diye merak edenler için gelsin.

Uygulamaya 4 hafta önce başlanmış,

Birinci hafta:
İkinci hafta:
Üçüncü hafta:
Dördüncü hafta:

Dördüncü hafta videosu 4 gün önce yüklenmiş. Bu videoları takip ederek bizim saha zemini işleminin ne kadar süreceğini ve hangi aşamalardan geçeceğini tahmin edebiliriz.
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2015, 12:17:28 kcptl ]

Çevrimdışı Efe

Strand Jackler montajı ne kadar sürer? Sanırım 42 adet monte edilecek.
halatlar celirken onlarda gelir bide orta yuvarlak montaji var oda zaman alacak bi baslasada nasil bisey olacagini az cok anlariz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı faith

Cengaver Vinç nerede? Nasıl dışarıda olduğunu gördünüz? Bakıyorum bakıyorum yok!

Çevrimdışı FARUK

Cengaver Vinç nerede? Nasıl dışarıda olduğunu gördünüz? Bakıyorum bakıyorum yok!

canlı izlerken dışarı çıkışını gördüm :)

Çevrimdışı ErsinA.

düz mantık. içeride yoksa dışarıdadır diye düşündüm ben şahsen  :evillol:

Çevrimdışı baro19

Günaydın, GÜNEŞ PANELLERİ işi ne oldu? Stadyumda hangi bölgeye koyulacak?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Günaydın, GÜNEŞ PANELLERİ işi ne oldu? Stadyumda hangi bölgeye koyulacak?

Ben şuan stadın bitmesine razıyım ne güneş paneli ne başka  bişey umrumda değil vallaha :)

Çevrimdışı muratkoc

ayrıca sağa indirilenlerle sol tarafa indirilenlerde farklı

Daha kalın olan halatlar iç halka için olabilir

Çevrimdışı ErsinA.

Daha kalın olan halatlar iç halka için olabilir

iç halka halat mı olacak? çelik konstrüksiyon olmayacak mı?  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

http://en.wikipedia.org/wiki/Desso_GrassMaster burada en üst sırada görüleceği üzere Sheffield United F.C. sahasının da zemin yenileme işlemi şuan Desso tarafından yapılmakta. Peki nasıl oluyor bu işlem diye merak edenler için gelsin.

Uygulamaya 4 hafta önce başlanmış,

Birinci hafta:
İkinci hafta:
Üçüncü hafta:
Dördüncü hafta:

Dördüncü hafta videosu 4 gün önce yüklenmiş. Bu videoları takip ederek bizim saha zemini işleminin ne kadar süreceğini ve hangi aşamalardan geçeceğini tahmin edebiliriz.
teşekkürler @faith 4 haftadır çim ekimine geçemediler ,haydi hayırlısı