Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6033866 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sozkul

bana bu aralar biraz bilgi saklanıyor gibi geliyor açıkcası, ben bu yüzden bu site kurulduğundan beri her gün girip bakıyorum yoksa ne işim var herhangi bir foruma girerim aynı şey olur. ama ilk kurulduğu sıralarda daha fazla bilgi aktarılıyrdu bu kesin

Demekki birşeyler bilenler gerçekten varsa, ya bu bilgiler henüz gerçekten olumsuz ya da süregiden ikna süreçlerine zarar vermemek için bilgi vermemeleri gerekiyor. Mesela sana off the record kaydıyla bir bilgi verseler hgelip burada paylaşabilir misin?

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

bana bu aralar biraz bilgi saklanıyor gibi geliyor açıkcası, ben bu yüzden bu site kurulduğundan beri her gün girip bakıyorum yoksa ne işim var herhangi bir foruma girerim aynı şey olur. ama ilk kurulduğu sıralarda daha fazla bilgi aktarılıyrdu bu kesin

kürek gibi siyaset dönüyor şimdilik kim ne dese boş her an bir terslik de olabilir gecikme de olabilir veya bir anda hızlanmaya başlayabilir

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu yeter..

Ya dikilsin şu kolonlar, takılsın kirişler.

Yada net bir bilgi verin. olacak olmayacak, şu güne kadar olur olmaz vs. Yeter YETHERRRRRRRRRR HattA

Çevrimdışı faith

Çevrimdışı yigitcan1903

Yahu yeter..

Ya dikilsin şu kolonlar, takılsın kirişler.

Yada net bir bilgi verin. olacak olmayacak, şu güne kadar olur olmaz vs. Yeter YETHERRRRRRRRRR HattA
Olmayacak

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Arkadaşlar herkes 5 kolonu ve kirişleri konuşuyor işlerin yerinde gittiğini görmek için . Ama bir şeyi unutuyorsunuz. O 5 kolon ve kirişler her halükarda takılacak. Sorun eski açığın üzerine membran kaplanıp kaplanılmaması.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yldrmaydn

firma ismini inatla söylememek neden acaba? söyleyin de bilelim desso mu airfibr mi nedir yani?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı mert_

hocam saklanacak bir durum yok zaten her şey istanbul'un göbeğinde ve canlı yayın vasıtası ile gözler önünde. eski açıkta sorun olduğu ve devam ettiği kesin yoksa zevk için o kolonlar ve kirişler hazırda bekletilmez. bunu anlamak için illa birinin çıkıp bilgi vermesine gerek yok diye düşünüyorum. başkanın sorun çözüldü gibi ifadeler kullanmasının sebebi uzlaşma yoluyla çözme yönündeki kararlılığı. düşünsenize iş şu noktaya kadar geldikten sonra 40 cm bahane edilerek stadın tamamlanmasının engellendiğini, bunda ısrar edildiğini ve yapacak bir şey kalmadığını söylese orası savaş alanına döner. şu an için, türlü sıkıntılara rağmen stadı bu noktalara kadar getiren insanlara güvenmekten ve beklemekten başka bir çaremiz yok gibi görünüyor.

Çevrimdışı yigitcan1903

İş tıkanırsa belki de savaş alanına dönmesi daha iyi olur

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yahu bu özelliklerin hepsi Desso'nun söylediği şeyler :alala:

Twitter'dan maalesef falan dedi adamlar :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Yahu bu özelliklerin hepsi Desso'nun söylediği şeyler :alala:

Twitter'dan maalesef falan dedi adamlar :alala:
sadece desso yapmıyordur heralde  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Saat 2 de gaziler bufedeyim gelmek isteyenler buyursun :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

3 ay icince antreman sahaları ve stadımızı bitircez inş diyor başkan:)

Çevrimdışı TØLGA

3 ay icince antreman sahaları ve stadımızı bitircez inş diyor başkan:)
:kop: :kop:
 saha belkide diğeri ıhhhhh  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ErsinA.

Çimleri İBB Peyzaj A.Ş. yapacakmış.  :D

Kadir Abi çim ihalesini bize verin sorun çıkartmayız demiş.  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Resmi bir bilgi almak için sürekli giriyorum ama bu aralar sadece goygoy muhabbeti dönüyor nedense. @Necmi veya @bjk_mabet sessizliğe gömüldü sanırım, bilgi karmaşası yaratmadan ve plan program hakkında detaylı bir yazı bekliyorum. saygılar.
yok tamamen karanlığa gömülmedim arada bir bakıp fırça atıyorum :D
burası resmi site olmadığı için verilen hiç bir bilgide resmi değildir. Yanlış anlaşılma olmasın.
burda toplanan her bilgi bir çok arkadaşımızın emeğiyle sağlanıyor.  Hiç bir zaman
doğruluğunu garanti edemeyiz birde burası taraftar forumu goy goy dediğiniz Beşiktaşımız
hakkında sohbetler taraftarların kendi aralarında şakalaşmasıdır. Yani bir forumda olması gereken şeylerde
bunlardır.
Aksi durumda bu kadar emek harcamaz Sosyal medya hesabı açar ordan bilgi verirdik.
unutulmaması gerekende herkesin bilgi verme resim çekme işini gönüllü yaptığı ve kimseyide bu konuda zorlama hakkımız olmadığı
ancak işlerinden arta kalan zamanda fırsat bulduklarında ve kendilerine ayırmaları gereken zamandan feragat ederek
burda bilgi veriyor bir çok arkadaş.
üslubunuz hiç şık olmadı. @heartbroker

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Başkan 20 Eylül dedi bitirme hedefi olarak.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı TØLGA

20 eylüle değil ekim sonuna yetişsin ayakta alkışlarım :claps:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

20 Eylul iş planı diyor.. İlk 3 saha macını dışarda oynamak istiyoruz dedi yada başakşehirde oynarız diyor.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy