Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6034180 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı pascal_21

Herkese günaydın.. Kapalıdaki locaların bir bölümü ve eski açığın numaralıya bakan kısmındaki loca kısımlarına yapılan gecekondu bozması yerler ne zaman normal loca haline getirilecek bilgisi olan var mı ? çatıydı halattı bunları konuşuyoruz ama orada hala bir değişiklik yok

Çevrimdışı mert_

ister izinli ister izinsin, bu saatten sonra o kolonlar oraya takılacak arkadaş :akuma:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ErsinA.

edit: geç kalmışım. kaldırayım resmi.  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

ister izinli ister izinsin, bu saatten sonra o kolonlar oraya takılacak arkadaş :akuma:
:hiho:
 :steamed:
Hücum!

Çevrimdışı sozkul

Bu kalitedeki Beşiktaş forumunda 1903. üye olmak güzel bir duygu  :icool:

:hosgeldin @bugr. Tesadüf mü oldu pusuya mı yatmıştın?  :)

Çevrimdışı sozkul

Bugün kadir abinin yukarıdan alacağı emir ile mühür işinin halledilip kolonların takılacağı hissiyatı var bende :) enerjik başladım önce şenol hoca sonra formalar transferler ve kolon ile mükemmel şekilde gitsin bu sene. Çok bekledik sıkıntılar çektik Allahım güldür artık yüzümüzü

Sorun şu ki: Kadir abinin telefonlarını yukardan kimse açmıyor olabilir. Herkesin başka dedi var artık. İnsiyatif kullanması lazım..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sozkul

ortadaki mavi yuvarlak niye tam ortada değil arakadaşlar?

Çevrimdışı TØLGA

abi halatların detaylı fotosunu bekliyoruz @Efe 
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

numaralının arkasında küfeki işi nasıl gidiyor sayi gözükmüyor diye yorum yapamıyoz küfekiciler hakkında
içerde işlere başlamışta olabilirler gerçi yoksa kolonların bitmesi lazımdı şimdiye kadar hızlı gidiyorlardı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

edit: geç kalmışım. kaldırayım resmi.  :)

Kemal Sunal'nı çakmak çakma sahnesi geldi aklıma çakmağı cebine sokturdu adam  :lol:

Çevrimdışı ayayhan

mabet ortalıkta gözükmüyor p.tesi tekrar başlıycak resim bilgi aktarımına demişti ?

Resmi bir bilgi almak için sürekli giriyorum ama bu aralar sadece goygoy muhabbeti dönüyor nedense. @Necmi veya @bjk_mabet sessizliğe gömüldü sanırım, bilgi karmaşası yaratmadan ve plan program hakkında detaylı bir yazı bekliyorum. saygılar.

Çevrimdışı mert_

Resmi bir bilgi almak için sürekli giriyorum ama bu aralar sadece goygoy muhabbeti dönüyor nedense. @Necmi veya @bjk_mabet sessizliğe gömüldü sanırım, bilgi karmaşası yaratmadan ve plan program hakkında detaylı bir yazı bekliyorum. saygılar.
kulübün resmi sitesi değil de taraftar forumu olduğu için olmasın @heartbroker :)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

yeni gelişmeler 5 dkda buraya yazıyorlar geriye kalanlar bu gelişmeler üzerinden yapılan muhabbetler kimse kimseden bilgi saklamıyor gelişme olursa yazılır merak etme :)

Çevrimdışı Tolga

Eski acık kolon ve kirişlerini takıldı varsaysak,

Halatların serilmesi ve havaya kaldırılacak seviyeye gelmesi ne kadar süre alır acaba?

Tabi herşey ok olunca ne kadar sürede havaya kalkar bilgisi olan varmı acaba

kulübün resmi sitesi değil de taraftar forumu olduğu için olmasın @heartbroker :)

Bunu farkındayım tabi ki de ama forumdaki iki kişi zaten yetkililer bu konuda, bu yüzden bilgi istiyorum. resmi bir site demedim zaten.

Çevrimdışı sozkul

Bir goygoy muhabbetide benden.
Koalisyon kurulmadan mührün söküleceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar konuyu dağıtmak istemiyorum ama zaman zaman @heartbroker arkadaşımızınkine benzer yorumlar görüyorum. :)

Burası resmi site değil taraftar forumu burada zaman zaman muhabbette edilecek zaman zaman bilgilerde verilecek forum denen şey bu yüzden var zaten.

Bilgi olduğu zaman zaten paylaşılıyor ama burayı sadece bilgi veren bir site gibi görmemek gerekir :ok:

yeni gelişmeler 5 dkda buraya yazıyorlar geriye kalanlar bu gelişmeler üzerinden yapılan muhabbetler kimse kimseden bilgi saklamıyor gelişme olursa yazılır merak etme :)
bana bu aralar biraz bilgi saklanıyor gibi geliyor açıkcası, ben bu yüzden bu site kurulduğundan beri her gün girip bakıyorum yoksa ne işim var herhangi bir foruma girerim aynı şey olur. ama ilk kurulduğu sıralarda daha fazla bilgi aktarılıyrdu bu kesin