Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6034748 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SuperBJK

Çatı tamam, Koltuklar bitmek üzere. Eğer bu stad % 25 devam ediyorsa bizim ki % 2,5 sanırım :boxin:

Çevrimdışı ErsinA.

günaydın ahali

Halatlar geldi sonunda.

Yeni sezon formaları da bugün tanıtılıyor.

Birde Şenol Güneş KAP a bildirilsin tamamdır.

Çevrimdışı YunusEmre

günaydın ahali

Halatlar geldi sonunda.

Yeni sezon formaları da bugün tanıtılıyor.

Birde Şenol Güneş KAP a bildirilsin tamamdır.

Şenol Güneş 13.00'da Nevzat Demir Tesislerinde imzalıyor.. KAP'a da bildirildi...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ONUR KOLCU

beraber koalisyon kuracağız :D
beraber koalisyon kuracağız :D

Halvetifarazi abi güldü  ..   11/06/2015  bu notu tarihe düşelim :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Üyelik durdu,kimse 1905'i almak istemiyor  :kop:

Çevrimdışı feryil

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çok güzel bir günün sabahında Beşiktaş arena kartallarına  günaydın.Kamerada görünen halatlar esas halatları çekecek olan klavuz halatlar mı?Cevap verebilecek birisi var mı?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan7738

Çok güzel bir günün sabahında Beşiktaş arena kartallarına  günaydın.Kamerada görünen halatlar esas halatları çekecek olan klavuz halatlar mı?Cevap verebilecek birisi var mı?

klavuz halatlar daha basit düz olacak bunlar biraz alingilli şekilli sanırım asıl halatlar zaen klavuz halatlar daha önceden gelmişti diye hatırlıyorum

Çevrimdışı faith

Çevrimdışı ErsinA.

Günaydın.  Birisi var abi  :D    onlar has, orijinal, hakiki ÇATI HALATLARI

Çevrimdışı Abu Ali Imran

söyle bi ucundan gosterseler bari okadar bekledik  :evillol:

formalar muhteşem olmuş.  sadece çubukluda vodafone yazısının çubukları yatay kesmesi nedeniyle mecburi bir sıkıntı oluyor. keşke sadece vodafone amblemi kullanılabilseydi. bir de; formaya çok reklam alınmasına kızan adamların "forma çok sade olmuş yaaa" diye şikayet etmesi. valla bazen meşe zopasıyla dalasım geliyor. hafta sonu arkadaşımın düğünü var. keşke formalar hemen satışa çıksaydı da düğüne siyah formamızı giyip gidebilseydim. hatta arkadaşıma çeyrek yerine forma almayı düşünüyordum.

Çevrimdışı Burak Akay

Muhteşem diyebileceğimiz forma bu seneki siyah formadır.yeniler bence daha iyi olabilirdi sonuçta bızım formamız amblemımız var alıcaz elı mahkum ama daha ıyıde yapılabılır.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı canU

barakayı neden geri söküyorlar bilen var mı?

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın.  Birisi var abi  :D    onlar has, orijinal, hakiki ÇATI HALATLARI
Birisi.  sağol.Az önce  Serkan da  yazdı  zaten.O an hatırladım bende.Klavuzlar  geldi otoparkın orada  bekledi bilmemne  bisürü  yazılan.Offf.Unutkanlık  zor.  :D  Hemen  yaşa  sığınıp  sıyrılayım  bende. :D

Çevrimdışı Efe

Ulan istanbula geldim ortalik karismis ben uyurken gemide siyah forma ve cubuklu efsane yine halatlar efsane stada gidetim kolonlarida taktiricam :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Ulan istanbula geldim ortalik karismis ben uyurken gemide siyah forma ve cubuklu efsane yine halatlar efsane stada gidetim kolonlarida taktiricam :biggrinking:
Taktırmazssan iki elim ahirettede  yakanda  olacak  Efe.  Saat  13*00  imza  töreni var.Gir abi stada.Tehdit et  paletliyi.O ara koyarsınız  5 kolon ne olacakki.Oldu bittiye  getirelim işi.Mabet de  kapıda erketeye  yatar zabıtaya  karşı.  :D Hadi be  Efe  bitirin şu işi.  :lol:

Çevrimdışı warofpoet

Şu son kolonların kirişlerin takıldığını görsek herkes çok rahatlayacak sanırım. Halatlar da gelmiş, tahta iskeleler kuruluyor tam gaz , az kaldı güzel günlere.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Deniz

Valla artik taktir o kolonlari yeter bizi yavaslattiklari
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ferhat Türk

Bugün kadir abinin yukarıdan alacağı emir ile mühür işinin halledilip kolonların takılacağı hissiyatı var bende :) enerjik başladım önce şenol hoca sonra formalar transferler ve kolon ile mükemmel şekilde gitsin bu sene. Çok bekledik sıkıntılar çektik Allahım güldür artık yüzümüzü
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...