Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035034 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

onlar mahşerin dört atlısı zaten @Serhat Akkaya @halvetifarazi @Armağan Bozkurt ve @ozan062 birde @Rizzi var dışarıdan destek veriyor   :evillol:
arenanın tatmin olmayan 5 lisi  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Hem forumun 1 senesi doldu hem de 1903 üyeye ulaştık. Artık birşeyler değişmeli forumda :D

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bugr

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ysariusta

• Ziyaretçi

Hoşbulduk arkadaşlar..
bi fotoğraf koy, bi yaşını yaz bakiim. reklamlar bitti. üyeye sert davranılır bizde. öyle uzaktan izlemeye benzemez  :olmaz  :lol:  :hosgeldin

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı bugr

Bu kalitedeki Beşiktaş forumunda 1903. üye olmak güzel bir duygu  :icool:

Çevrimdışı bugr

Yanlız sizi yeni takıp etmiyorum wow, donanım maceralarındada sessiz takip ediyordum.. Stad inşaatı ilk başladığında Kapalı tribünün enine boyunu ordaki kamyonları paintleyip yanyana dizerek ölçen arkadaşa selam olsun  :D :D

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı grlsyr

forum dogumgunu 10 haziran. bugun de benim pek gelemesem de 1. senem olmus:)

bugun bogazici koprusunden geciyordum bir tir gozume carpti icinde bizim stada gelmesi gereken halatlardan vardi. iste geliyorlar vay be yolda rastladim sanirim dedim :lol:
sonra aniden aklima koprunun tadilat isleri geldi meger halatlar kopru icinmis  :ebebe: :ebebe:

Çevrimiçi murat

Yanlız sizi yeni takıp etmiyorum wow, donanım maceralarındada sessiz takip ediyordum.. Stad inşaatı ilk başladığında Kapalı tribünün enine boyunu ordaki kamyonları paintleyip yanyana dizerek ölçen arkadaşa selam olsun  :D :D
hakikaten kimdi o :D şu 40 cm yide bir ölçse :D

Çevrimdışı Efe

:lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarın saat 13.00 gbi vodafone arenadayım gazi büfede olacağız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı FARUK

hoşgeldiniz
ben @MURAT  abi diye hatırlıyorum :)

Çevrimdışı f_madida

:hosgeldin

iyi hatirlattin o resmi... :D
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mkandirmaz

AdanaSpor

Çevrimdışı Ibi_39

Cok fena heyecan yaptim beyler! Halatlar geldiiiii gibiiiii! :halay:  :sevinc
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2015, 02:14:27 Ibi_39 ]

Çevrimdışı Necmi

onlar mahşerin dört atlısı zaten @Serhat Akkaya @halvetifarazi @Armağan Bozkurt ve @ozan062 birde @Rizzi var dışarıdan destek veriyor   :evillol:
Rizzi foruma hakaretten üyeliği donduruldu
ama başka bir üyelikle devam ediyor forumu beğenmiyor ama ısrarla üye olmaya devam ediyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."