Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6039461 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı ugurkartalizma

Günaydın Besiktas Arena.

Bence o tırlarda tribünlere serilen halatların altına gelen malzemelerden var

Çevrimdışı Sedat_BJK

Herkese gunaydin. Yeni bir Turkiye sabahinda, secim sonuclarinin milletimize ve devletimize hayir getirmesini diliyorum. Ona buna bakmadan tum hizla insaata konsantre olmaliyiz. Yeni sezonda yeni stadimizda olmak icin durmak yok yola devam.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Günaydın Besiktasarena ailesi. Umarım bu çatı işi iki güne çözülür ve son hızla kiriş kolon işini artık bu hafta kapatıp tamamen halatlara çalışırız. Bu fotoğraflarıda Denizin paylalştığı videodan çektim
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın Besiktasarena ailesi. Umarım bu çatı işi iki güne çözülür ve son hızla kiriş kolon işini artık bu hafta kapatıp tamamen halatlara çalışırız. Bu fotoğraflarıda Denizin paylalştığı videodan çektim
Nefis
Bir de bu ara eski açığa kat çıkarsak tamamdır

Çevrimdışı Fatih

Hava acaip kapali olmasina ragmen bugun ne kadar guzel bir gun yaaaaahu  :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

Necmi: Bir daha forumda siyasi parti ismi ve herhangi bir siyasetci ismi yazarsan forumdan kaydın silinir.
bu forumda hangi nedenden olursa olsun siyaset konuşulmaz siyasi parti ismi söylenmez

lutfen kaydimi sil, ben takimizla ugrasan sahsin ismini verdim, onun disinda herhangi bir propaganda yapmadim... kim olursa olsun bjk nin karsisinda kim varsa soylerim
kaydimi sil yine acarim, yasakci zihniyet olmayin , yasakcilarin sonunu goruyoruz.. ayrica diger site yoneticiniz ne varsa soyle diyor sen konusma diyorsa bu kadar korkmayin... ayrica nerede siyasi konustum onu soyle sonra konus

arkadaslardan icerden biri olarak secim sonuclari sevinirsiniz yada uzulursunuz bilmem ama bizim hayrimiza olmustur cunku kadir abi gorusme talebini kabul etti bu hafta sorun cozulecek. Daha fazla diretemezler cunku guc kaybettiler

neyin peşindesin anlamadım burda anlatmaya çalıştığın şeyleri zaten bir aydan fazladır bilmeyen kimse yok
kalkıyorsun cumhurbaşkanını hedef gösteriyorsun sonra kadir abi çözecek diyorsun dediğin gibiyse kadir abin piyon oluyor
piyonlarda iş çözemez kimse bu kadir abin  :D CB nının sözünden büyük sözümü olacak
parti isimleri veriyorsun siyasi kimlikleri veriyorsun neyin peşidesin diğer taraftanda Belediyeyi koruyorsun paralelcimisin neyi kimi şirin göstermeye çalışıyorsun
kadir abi falan ne demek Belediye başkanına belediye başkanı diye hitap et. aksi durumda hem yanlış anlamaya sebep olursun
hemde makamını küçültürsün

birde hani çok korktuğun için evden girmeyip internet cafeden yazıyorsun ya internet cafeler kamera kontrolündedir.
evinden bile daha iyi izlenirler. yani kimse internet cafeye gideyim istediğimi yazayım demez. teknoloji çağındayız
devlet senden daha iyi kullanır teknolojiyi.yazıp çıkıyorsun hiç kimsenin aaa bu böyleymimiş dediğini gördünmü tek yapmaya çalıştığın
burayı tırmalamaya çalışmakama uğraşma başaramazsın

Beşiktaşı o kadar düşünsen bu olayı sanal ortamda büyütmek yerine sessiz kalırsınki Beşiktaşa zarar gelmesin bak burda herkes bildiği
halde kimse konuşuyormu. Biliyorlarki konuşulduğunda bundan Beşiktaş zarar görür. Yönetim dallanıp budaklanmadan çözecektir.

Buranın yasakcı zihniyet olduğunu söylüyorsunda burası Beşiktaş forumu burda demokrasinin olduğunu savunmuyoruz. Burda Beşiktaş diktası hüküm
sürüyor. Burda Beşiktaşa zarar vereceğini düşündüğümüz her şeyi yasaklarız. Zaten bunada gerek olmaz Beşiktaşlıyım diyen biri Beşiktaşa
zarar verebilecek bir şey konuşmaz.

Birde yok lütfetmiş randevu vermiş bırak bunları Beşiktaş Başkanlık koltuğu ibb koltuğundan daha değerlidir. Belediye başkanları sana
hizmet için seçtiğin insandır. Elbetteki randevu verecek onun işi bu vermemesi sorgulanır. Onlar o koltuklarda bize hizmet etmek için oturuyor.
kendi seçtiğimiz insanları tanrılaştırmayalım.
Zaten başımıza ne geliyorsa bu zihniyet yüzünden geliyor.  @kasimpasali

Çevrimiçi Necmi

Hava acaip kapali olmasina ragmen bugun ne kadar guzel bir gun yaaaaahu  :D
güzel güzel yağmur yağıyor @Fatih Beşiktaşada bolcana yağsında stadı temizlesin :D
bahar temizliği :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

Necmi: Bir daha forumda siyasi parti ismi ve herhangi bir siyasetci ismi yazarsan forumdan kaydın silinir.
bu forumda hangi nedenden olursa olsun siyaset konuşulmaz siyasi parti ismi söylenmez

lutfen kaydimi sil, ben takimizla ugrasan sahsin ismini verdim, onun disinda herhangi bir propaganda yapmadim... kim olursa olsun bjk nin karsisinda kim varsa soylerim
kaydimi sil yine acarim, yasakci zihniyet olmayin , yasakcilarin sonunu goruyoruz.. ayrica diger site yoneticiniz ne varsa soyle diyor sen konusma diyorsa bu kadar korkmayin... ayrica nerede siyasi konustum onu soyle sonra konus

arkadaslardan icerden biri olarak secim sonuclari sevinirsiniz yada uzulursunuz bilmem ama bizim hayrimiza olmustur cunku kadir abi gorusme talebini kabul etti bu hafta sorun cozulecek. Daha fazla diretemezler cunku guc kaybettiler

@kasimpasali kullandığın üslup hiç yabancı gelmiyor kardeşim internet kafeye dikkat et :)

Çevrimdışı Fatih

@kasimpasali kullandığın üslup hiç yabancı gelmiyor kardeşim internet kafeye dikkat et :)
Fuat Avni'mi?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı serti67

dun secım bugun yagmur ısler hızlanıcak derken yavaslıyor malesefff baskanın cattı temmuzda kalkar solemı sımdıden bosa gıttı gıbı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı VOLKİ3358

Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı keremfrat1

@Efe mi efendi @Deniz efendi  :kop: :kop: Tehlikelidir sessiz ve sürekli kayıtta onla @keremfrat1 ikisinden korkacaksın  :steamed: :steamed: :steamed:
sen ne zaman gelicen istanbula  :D @ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Mehmet92

Dünden beri aklımda stad var,erken seçim olursa önümüzdeki 2 ay çatı kolonlarını bile koydurtmazlar bize.Seçimin kaybedeni vodafone arena oldu

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

Dünden beri aklımda stad var,erken seçim olursa önümüzdeki 2 ay çatı kolonlarını bile koydurtmazlar bize.Seçimin kaybedeni vodafone arena oldu
hadi ya  :alala:  ben tam tersini düşünüyorum
öyle bir hata yaparlarsa @Oktay  bile oy vermez onlara :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Atarlı şahsın ruh haline bağlı
Daha çıkarmadı başını

Çevrimdışı Mehmet92

hadi ya  :alala:  ben tam tersini düşünüyorum
öyle bir hata yaparlarsa @Oktay  bile oy vermez onlara :D

Valla Necmi abi görüşme bile alamayız gibime geliyo.Şu an ne haldedirler kim bilir,stad mtad desek odunla kovalarlar fikret başkanı :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Valla Necmi abi görüşme bile alamayız gibime geliyo.Şu an ne haldedirler kim bilir,stad mtad desek odunla kovalarlar fikret başkanı :D
Pasif kalırsak olmaz
Kadir abi sarkıtırsa işi direk çaksınlar kolonları
Sonra Kadir abi nasıl olmuş diye gösterirler