Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6003534 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Easthanbool

Bu çelik çubukların kurulumu uzun sürer mi @Efe abi kelepçeler kadar sıkıntılı yürümez inşallah :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu çelik çubukların kurulumu uzun sürer mi @Efe abi kelepçeler kadar sıkıntılı yürümez inşallah :)
hemen takiyorlar valla ilginc isler var sahada tamda gununde bozuldu kamera :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı quentine83

şu beyaz kolonları çatı şeklinde birleştirmişler ya  aklım gitti.noluyosa...işin içinde ufakta olsa bi çatı şekli var ya .herhalde ondan heyecan yaptım..
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Ermanacer

Normalde kameranin olmasina şükretmekk lazimmis :by2:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı samet67

Bu demir çubuklar kurulmaya başlandı çatı havaya kalkmadan monte edilse çatıyı kaldırırken sorun olur mu? Ekstra yük binecek çünkü krikoların kaldırma kapasitesi, iş güvenliği gibi durumlar var.

Çevrimdışı Ermanacer

Bu demir çubuklar kurulmaya başlandı çatı havaya kalkmadan monte edilse çatıyı kaldırırken sorun olur mu? Ekstra yük binecek çünkü krikoların kaldırma kapasitesi, iş güvenliği gibi durumlar var.

Cevabi zaten vermissin  :biggrinking: :sevinc

Çevrimdışı Erdinç

yapabilirsin sorun yok :D
:) abi diyorumki foruma bakmicam bir iki saat sonra on dakka gecmiyo biri birsey yazmismi diye bakiyorum yine. Merak kotu bir sey. Kamerada yok zaten. Meğerse hayatimizda ne kadar büyük yeri varmis boşluktayim resmen :(

Çevrimdışı MHakan

Kamera geldiğinde bir bakmışız stadı yapmışlar  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Burak Akay

Bi arkadaşımız maçların konya'da oynanması lazım demiş 33. hafta Beşiktaş konya maçında osmanlı stadında bizlere etmedikleri küfür kalmadı neler neler yaptılar o yüzden asla konya olmamalı bu saatden sonra kimseye ağız eğilmemeli git olimpiyatda oyna yada osmanlıda oyna ama konya asla
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı adnan

Bi arkadaşımız maçların konya'da oynanması lazım demiş 33. hafta Beşiktaş konya maçında osmanlı stadında bizlere etmedikleri küfür kalmadı neler neler yaptılar o yüzden asla konya olmamalı bu saatden sonra kimseye ağız eğilmemeli git olimpiyatda oyna yada osmanlıda oyna ama konya asla
TOKİ nin yaptığı stadla kime küfür ediyolarmış kime laf söylüyolarmış konya taraftarı kimmiş ne hakkı ne emeği varmışki stadda.benim ülkemin vatandaşının vergileriyle yapılmış stadlardan bi tanesi.bence inadına konya da oynanmalı.ama bunun için sesini çıkartıcak insanlar lazım o da bizim klupte yok.süt dökmüş kedi gibi mazlumu oynuyoruz herşeyde oldugu gibi
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Efe

TOKİ nin yaptığı stadla kime küfür ediyolarmış kime laf söylüyolarmış konya taraftarı kimmiş ne hakkı ne emeği varmışki stadda.benim ülkemin vatandaşının vergileriyle yapılmış stadlardan bi tanesi.bence inadına konya da oynanmalı.ama bunun için sesini çıkartıcak insanlar lazım o da bizim klupte yok.süt dökmüş kedi gibi mazlumu oynuyoruz herşeyde oldugu gibi
mackar olimpiyatta arkadaslar hic kafanizi yormayin baska stada kimse vermeyecek biran once arenanin bitmesi lazim calismalarda oyonde suruyor bugun kac mickey mouse takildi acaba 30 yada 31 olmasi gerekiyor bugun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı rubi_tobin

dun yeni inonu fotosunda kuruyorlardi ama tam emin olamamistim
Hacı bir ara havaya da kaldırdılar ama deneme içinmiş.
Bu arada kamera işini halletmeye çalışıyoruz buralar toz duman.
Bugüne yetiştirmek için çabalıyoruz. Olmaz ise yarın sabah.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus Çocuğa şekeri uzatıp aniden geri çektiniz gibi oldu:) Heyecan yapmıştık burada. Beklicez desene:)) Neyse güzel olsunda geç öğrenelim.
Valla bende çok heyecanlıyım ondan birazda erken öttüm. şuan için bilgileri bende bilmiyorum tam olarak. Telefonda sordum sadece ancak o kadarı bile bana yetti.

Çevrimdışı adnan

buralar toz duman lafından çalışmalar çok yoğun anlamını çıkartıyorum inş öyledir.tozu dumana katsınlar kamerasız takılırız biz buralarda
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

mickey mouselar bittimi acaba ????

Çevrimdışı Yakup

UEFA, 2016-2017 sezonunda Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi finalleriyle Süper Kupa maçının oynanacağı statları belirledi.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, 2016-2017'deki Şampiyonlar Ligi finali Galler'in Cardiff kentindeki Millennium Stadı'nda oynanacak. 74 bin 500 kişilik kapasiteye sahip bu stat, 2014'te Real Madrid ile Sevilla arasındaki Süper Kupa maçına sahne olmuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nin 2017 finali, İsveç'in Solna kentindeki 50 bin kişilik Friends Arena'da yapılacak. 2017 UEFA Süper Kupa karşılaşmasının ise Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bulunan 33 bin 460 kişilik National Arena Filip II Stadı'nda oynanmasına karar verildi.

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı rubi_tobin

mickey mouselar bittimi acaba ????
Hayır daha değil.
Ancak göründüğü gibi değil. Yani lego gibi tak sık olmuyor.
Ayarlama işlerinden sonra montaj işi üstüne birde baya bir süren sıkma işi var.
Bu ara kapalı önündeki halat birleştirme işlemi var.
O işte milim milim yapılıyor. Bakmak bile sinir bozucu yapanlar ne hissediyor acaba.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Ermanacer

Hayır daha değil.
Ancak göründüğü gibi değil. Yani lego gibi tak sık olmuyor.
Ayarlama işlerinden sonra montaj işi üstüne birde baya bir süren sıkma işi var.
Bu ara kapalı önündeki halat birleştirme işlemi var.
O işte milim milim yapılıyor. Bakmak bile sinir bozucu yapanlar ne hissediyor acaba.

Halat birlestirme tahminen nekadar surer? :)

Çevrimdışı ebabil

bu mickey mouse larla askı halatların birleştirilmesine ne zaman başlanacak?

Çevrimdışı ahmet türken

:) abi diyorumki foruma bakmicam bir iki saat sonra on dakka gecmiyo biri birsey yazmismi diye bakiyorum yine. Merak kotu bir sey. Kamerada yok zaten. Meğerse hayatimizda ne kadar büyük yeri varmis boşluktayim resmen :(
kamera olmadan önce napıyoduk bilmem (aynı he ya diye cevap verilen cep telefonu olmadan önce napıyoduk sorusu gibi)

Çevrimdışı ahmet türken

Valla bende çok heyecanlıyım ondan birazda erken öttüm. şuan için bilgileri bende bilmiyorum tam olarak. Telefonda sordum sadece ancak o kadarı bile bana yetti.
yalnız şunu söyleyebilirim. Yapılacak çim  hakkında hiç bir şey bilmiyorduk ama yinede her ne biliyorsak veya tahmin ediyorsak hepsini silin atın derim. Çünkü öğrenecekleriniz
hayalimizdeki çimlerin çok ötesinde. Bilgi sahibi olduktan sonra herkesin diyeceği tek şey iyiki desso olmamış