Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nerede kalmıştık evet Dede ve Mayke diyordum sağ bek ve stoper lazım
Yonetim Mayke'yi almazsa cocugumu keserim.
Abi Zambrano olur mu ?
Bende Alaba diyordum sol beke ilaç olur
Abi Doğan nickli bi kullanıcı var, siz ikiniz çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz O da en son "şürle bize gelebilir mi?" diye paylaşım yapıyordu
Adamın umutlandığı gün 30 milyon Wolfsburg'a gitti ama hala yıkım yok tam gaz devam
@Çağrı güzel kardeşim benim Dede ağır bir sakatlık geçirdi maalesef nazar değdi kariyerinde sakatlık yaşamamış birinin birden bu sakatlığı yaşamış olması üzücütransfermarkt sitesindeki bilgiye göre 2014 kasım ayının başlarında ayak bağı mı ne kopmuş (yanlış da bilebilirim) 2015 temmuz ayından önce sahalara dönme ihtimali yokmuş.
Radyo spor da Beşiktaş ,kaboul için görüşmeye gitti dendi.F.Orman kiralar gelir İnşallah.
Skysports ve İtalyan gazeteci Di Marzio'da söyledi ama hiç umudum yok. Araya Roma'da girmiş. Roma Kaboul veya Chricises ikilisinden birini almak istiyormuş.
Oha çok yabancı kaynak var anlaşma sağlandı diye.Sivok 3 ay daha dönemeyecek diye Kaboul'ü alıyoruz sanırım
Bu roma da teseyi geçti.herkese salça oluyorlar.