Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 683057 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Topal kene gibi yapışıyor
Ozanin bunu kaldirmasi lazim hicbisr yapamadı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Bırakın yaşasın biraz daha maç sonu kendi kendini asar  :icool:
Bursa yener abi Şenol'un taktiğide doğru enerji fazla harcamıyor çünkü son 30 dakika sürekli oyundan düşüyorlar

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 21:10:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oyyy ne gol attı adam be maç 4-3 filan bitecek bence  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Bakambu fenerin adami olsa her mac bu kadar katkısı olmazdi

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 21:14:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu maç 3-2 biter de kim kazanır bilmiyorum :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı GÖRKEM

Bursayi ilk defa bu kadar dikkatli izliyorum. Kimse alinmasin ama Senol Günes in Taktiksel görüntüsü tam bir Hayal kirikligi.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Ozan tufan cikar mi yokda baska yere mi çekilir bilmem ama Bursanin en buyuk zaafi acik ara ozan.

Çevrimdışı GÖRKEM

Tamam ofansif Anlayis güzel birsey ancak Takim savunmasi anlayisi cok kötü.  Üstelik Son derece tek yönlü bir oyun yapisi var.

Çevrimdışı Deniz

Bakambunun da cikmasi lazim.fenere çalıştığı yeter.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 21:31:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Bakambunun da cikmasi lazim.fenere çalıştığı yeter.

Bakamcu böyle zaten 1 oynar 3 atar sonra 3  yatar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

fener'in yaptigi prese Karsi hic bir Care bulamadilar. Sürekli ayni seyi deniyorlar. Aralara sizma falan yok. Kanat degisterme veya bos Alan yaratma da yok. Topsuz alanda zaten zayiflar.

Çevrimdışı Deniz

Bakamcu böyle zaten 1 oynar 3 atar sonra 3  yatar.
Nedense yatislar,tehlikeli bolgede faul yapmalar,top kayiolari hep fener macina denk geliyor ilginc..

Çevrimdışı GÖRKEM

Senol Günes su rezil feneri bugün bu sartlarda yenemezse Besiktas in TD olmamali.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 21:41:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Senol Günes su rezil feneri bugün bu sartlarda yenemezse Besiktas in TD olmamali.

Çok dar bakış açısı olmuyor mu bu?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Eğer böyle bakacaksak 2010-2011 sezonunda Trabzonspor'un hocası iken bizi ve Gs'yi 2 maçta, Fb'yi de 1 maçta yenmeyi başarmıştı.

Bu performansı son yıllarda kaç tane hoca yakalayabilmiş ki :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Çok dar bakış açısı olmuyor mu bu?
yanlis söyledim. Oyun ikinci yarida tamamen degismezse diyelim.

Etiketler: