Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 680478 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Tolga

K.Erciyesspor 2-5 Kasımpaşa Maç Sonucu...

Sivasspor 2-0 Karabükspor

Eskişehirspor 1-3 Gaziantepspor Maç Sonucu...
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2015, 17:55:59 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi blackeagle35

Önder Özen'in adı Eskişehirspor ile anılıyor..Umarım gider ve başarılı olur..

Çevrimdışı Tolga

Önder Özen'in adı Eskişehirspor ile anılıyor..Umarım gider ve başarılı olur..
Gideceğini pek düşünmüyorum ama olursa kendisi için iyi olur tabi.Yalnız ben M.Denizli'nin sezon sonuna kadar Eskişehir'in başına geçebileceğini düşünüyorum :)

Çevrimiçi blackeagle35

Gideceğini pek düşünmüyorum ama olursa kendisi için iyi olur tabi.Yalnız ben M.Denizli'nin sezon sonuna kadar Eskişehir'in başına geçebileceğini düşünüyorum :)
Bence Denizli o maddi sıkıntıdaki takıma gitmez..Ben de Skibbe ve Önder Özen olmazsa Mehmet Özdilek diyorum :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 16:04:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Özen o yoklukta gitmez bence çünkü sportif direktörlük farklı orada saha sonuçları da işin içine girecek çok yıpranabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bence Denizli o maddi sıkıntıdaki takıma gitmez..Ben de Skibbe ve Önder Özen olmazsa Mehmet Özdilek diyorum :)
Mehmet Özdilek olabilir aslında ama ben şu yüzden demiştim M.Denizli şehir olarak rahat çalışabilecek ortamları değerlendirmiştir genelde.Eğer teklif yapılırsa bence bunu ciddi ciddi düşünebilir :)

Çevrimdışı Türkay

NTV Spor da Yabancı kuralı ile ilgili açıklama yapılacak Tff tarafından. 28 kişiden 14 ü Türk olacakmış.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Veli Kavlak yabancı sayılacakmış mesela.

Çevrimdışı ALI RIZA

Niye veli yabancı sayılıyor ?

Çevrimdışı ALI RIZA

BJK gurbetçi oyuncuları artık yabancı statüsünde değil...
bu saaatten itibaren alınan gurbetçiler yabancı statüsünde sayılacaktır...
ilk 11 tamamı yabancı çıkabilir...
alt yapıdan en az 2 oyuncu 4 te türkkiyede yetiştirilmiş oyuncu 28 kişilik kadroda olmak zorunda
Vergi borcu vs borcu olanlar transfer yapamayacak...!

Çevrimdışı FARUK

Niye veli yabancı sayılıyor ?

daha önce yerli statüsü kazananlar devam edecekmiş türk statüsünde sorun yok veli de

Çevrimdışı Deniz

gelin şunu transfer başlığında konuşalım zaten bir kaç kişiyiz neden bölüyoruz konu direkt transferlerle alakalı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

daha önce yerli statüsü kazananlar devam edecekmiş türk statüsünde sorun yok veli de
veli yabancı sayılmıyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

gelin şunu transfer başlığında konuşalım zaten bir kaç kişiyiz neden bölüyoruz konu direkt transferlerle alakalı
Hayır @Deniz 1 kişide olsak sezonu ilgilendiren konudur...

Çevrimdışı Tolga

Balıkesirspor 2-2 Trabzonspor Maç Sonucu...

Mersin İdman Yurdu 1-1 Gençlerbirliği Maç Sonucu...
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 21:59:28 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kartal74

Kümede kalmaya çalışan takımların son haftalardaki deplasman performansları enteresan.karabük dışarda rizeyi yenmiş,esesle berabere kalmış.antep son ıkı deplasmanda rizeyi,esesi yenmiş.içerdeki son üç maçı kaybetmiş.eses trabzona 4atmış.rize haftalardır içerde kazanamıyor.balkes karabüğü deplasmanda yenmiş.kasımpaşa önceki 2 deplasmanda 5'er gol yedıkten sonra dbu hafta dışardda ercıyese 5 attı.krıze düşen takımlar kontra futbol karakterıyle  kurtuluş sağlıyorlar.bu skorlar türk futboluna yorumlamak için ayrı bir pencre açsa gerek!

Çevrimdışı Tolga

Eskişehirspor, teknik direktör arayışında son aşamaya geldi.

Siyah - Kırmızılılar, Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından Alman teknik adam Michael Skibbe ile prensip anlaşmasına vardı.

Skibbe, Eskişehirspor'un teklifine olumlu yanıt verirken kulübü Grasshoppers ile arasındaki pürüzleri giderdikten sonra sözleşme imzalaması bekleniyor.

Michael Skibbe, daha önce 3 dönemde Türkiye'de görev aldı. 2008 - 2009 sezonunda Galatasaray'ı çalıştıran Alman teknik adam, 2011'de Eskişehirspor'un başında yer almıştı. 2012 yılında Kardemir Karabükspor'da görev alan Skibbe, 2013'ten bu yana İsviçre Ligi ekiplerinden Grasshoppers'un teknik direktörlüğünü yapıyor.

KAYNAK:Lig TV

Eskişehir bence tarihinin hatasını yapıyor.

Şu şartlarda yerli bir hoca ile yola devam etmeleri daha mantıklıydı.

Geçen sene aynı hatayı Kayserispor yapmıştı ve küme düşmüştü.

Tabi Skibbe Eskişehir'de başarılı oldu daha önceden ama bu sefer durumlar biraz daha farklı.

Yine de hayırlı olsun diyelim.

Çevrimdışı Tolga

Bugün Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Uğur Tütüneker istifa etti...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 00:25:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Bugün Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Uğur Tütüneker istifa etti...

No transfer , no para , no tütün.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yılmaz Vural Osmanlıspor'dan istifa etmiş.

Kesin Kayseri Erciyesspor'un başına geçer söyledi dersiniz :icool:

Çevrimdışı Tolga

Kayseri Ericeysspor'un yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek olmuş hayırlı olsun bence doğru seçim :)

Bu arada dün Yılmaz Vural gelir demiştim ama tutturamadım gene :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 16:09:27
  • Beşiktaş / Bodrum
"TÜRKİYE LİGİ'NİN EN İYİSİYİZ"
"Futbol bilime dayalı bir spor değildir. İstatistikleri önemsemiyorum. Yayıncı kuruluşun sayılarına bakarsanız ligin en iyisi biziz."

İsmail Kartal erken bunadı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

"TÜRKİYE LİGİ'NİN EN İYİSİYİZ"
"Futbol bilime dayalı bir spor değildir. İstatistikleri önemsemiyorum. Yayıncı kuruluşun sayılarına bakarsanız ligin en iyisi biziz."

Yav he he.

Çevrimdışı Türkay

Yeri burası değil ama Barça 2 ye çıkardı farkı Suarez attı. Atletico bu sene şampiyon olamayacak gibi.

Etiketler: