21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor
21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor

Beşiktaş Forum|21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor Tarih : 08.02.2026 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Oğuzhan Çakır - Mehmet Emin Tuğral - Murat Temel - Fatih Tokail VAR :

levitate, Zafer55, Samet Ç, Mehmet57, Necmi, kartalizma190399, murat baltacı, matias_27, 38life, ulumemo, balkan-kartal, bull74, blackeagle35, cornelius, kahyaoglueren ve 116 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor  [Okunma sayısı 4033 defa] 21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor

Çevrimiçi 38life

88 dakika 10 kişi oynadık. 2-2 çok da kötü skor değil.

Çevrimiçi levitate

agbadou ayaklar çok garip bir anda rakibe fırlatçak diye korkuyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi mellfred

ulan şu maç 10 dakika uzamıyorsa yönetimin pasifliğidir

Çevrimiçi levitate

o penaltı olmasa hayatta atamazdık var ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim stopperlerimiz neden hep orta cizgide mal gibi rakip kovaliyor. Yedigimiz iki gol ders olmadi mi
Bunu göremeyen sergen kulübe 20 milyon sokuşturdu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Teknik direktör değişmediği sürece bu oyuncu grubuna da yazık olacak.

Çevrimiçi hasankale

Bu Mustafa Hekimoğlu denen arkadaşın futbolcu olduğuna emin miyiz.

Çevrimiçi murat baltacı

Sergenle maksimum olacağı bu kimi alırsan al rakibe baskı kuramazsin taktik teknik sıfır bireysel performansla kaçıncı olursak olacağız bari adaletli olsa hakedeni oynatsa yerinde değişiklik yapsa oda yok. Güven sende görevini yaptın koçum diğer maçlarda ortada yoksun kalede kova var diye iki tane soktun başın göğe ermiştir.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Teknik direktör değişmediği sürece bu oyuncu grubuna da yazık olacak.

Bence TD değişse bile bir şey değişmez.
Yeni hocayı seçecek olan yine Adalı. Baştakinin yeterliliği yok.
Yeni gelen hoca da kendi ekibini getirir. Graf, Recber hep beraber takilirlar.

Çevrimiçi murat baltacı

Kaleciler yer değişse galip geliyoruz şaka gibi Alanya kalecisi gibi birini bulamadılar kaç senedir yazıklar olsun yönetiminede hocasınada
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Mehmet57

Ben sahsen Agbadou’yu begendim ama. Bir iki pas hatasi oldu, ama Sergen’nin “sistemi” ile her stoper zorlanir.

Bunun yani sira Mustafa Hekimoglu futbolcu degil. Aslani dondugu an orta sahayi Aslani-Ndidi yapip onune Rashica-Orkun-Cerny atmak gerek. Bu takim ancak oyle oynar. Oilatan cope atilmis 6 milyon.

Çevrimiçi Monza

Bu Mustafa Hekimoğlu denen arkadaşın futbolcu olduğuna emin miyiz.

Ben değilim.

Geçen hafta ne oynadı mesela, ben anlamadım. Bazı arkadaşlar fiziği çok iyi, yıkılmadı, çok fena boğuştu  :) falan dediler.

Çevrimiçi gokhans

Ben sahsen Agbadou’yu begendim ama. Bir iki pas hatasi oldu, ama Sergen’nin “sistemi” ile her stoper zorlanir.

Bunun yani sira Mustafa Hekimoglu futbolcu degil. Aslani dondugu an orta sahayi Aslani-Ndidi yapip onune Rashica-Orkun-Cerny atmak gerek. Bu takim ancak oyle oynar. Oilatan cope atilmis 6 milyon.
muci dönerse banko formayı alır olaitan’dan. Djaloyu kesti diye agbadou dan fark yaratacak bi performans bekliyordum 20milyon bağladık nihayetinde.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Oynanan oyunda 1. haftadan beri en ufak gelişme yok, takımın yarısı değişti ama o gün ne oynuyorsak bugün de aynısını oynuyoruz. E biz bu paraları niye harcadık?

Bu kadar git-gel'li oyun ile gününde olursan Galatasaray'ı Fener'i yenebilirsin, ertesi hafta Alanya'ya Kayseri'ye yenilebilirsin. Kazanınca büyük hoca Sergen Yalçın, kaybedince bireysel hataya çözüm bulamam vs. Sahada başı kesilmiş tavuklar gibi koşturuyor gariban oyuncular.
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2026, 22:16:32 Gökhan Güvenç ]
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi gokhans

Bu arada yarın bir gün cerny’de gitmek ister onu söyleyim, çıkmasa belki galip gelecektik. Keza mevkisinde oynamadığı için mutsuz gibi sanki. Prens cengizi kıramıyor hoca..

Çevrimiçi hasankale

Bak Sergen efendi önce adaletli olup hak edene formayı ver.
Stoper hattını Djalo - Agbadou yap.
Kaleye zorda kalmadıkça Ersine bir daha forma verme adamın mental bitik taraftarla da bağı koptu artık dikiş tutmaz.
Su Cengiz aşkından vazgeç sağ tarafı murillo ve cerny yap o kanat işler.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yazın da Djalo ile Cerny kaçar.

Çevrimiçi Mehmet57

Ersin
Murillo-Agbadou-Djalo-Yasin
Asllani-Ndini
Cerny-Orkun-Rashica
Yugioh

Bu takim ancak boyle oynar.

Çevrimiçi levitate

djalo az daha kaçıyordu zaten bi şekilde tuttular
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ersin
Asllani-Ndini
Cerny-Orkun-Rashica
Yugioh

Rashica yerine Bilali koyarım, gerisi katılıyorum.

Çevrimiçi Monza

Djalo ya yapılan yanlış. Anında yedeğe çekildi. Adam yıkılmıştır. Şu takımdaki futbolcu gibi futbolcu olan 5 - 6 isimden ikisi Djalo ile Cerny.

Olmayanların listesi çok uzun. Biz yazmaktan konuşmaktan bıktık.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

djalo az daha kaçıyordu zaten bi şekilde tuttular

Djalo son maçlarda ileriye de fuvenli çıkışlar yapıyordu. Herkesi teker teker bitiriyoruz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yeni takımız zamana ve birlikte çok çalışmaya ihtiyacımız var bla bla bla...
Hazir olun.

Çevrimiçi tolga1903

Ersin
Asllani-Ndini
Cerny-Orkun-Rashica
Yugioh

Yeni kaleciyle sola bilal koy 11 bu olmalı kalan maçlarda ve asla bozulmamalı. Ersin ve stada giden taraftar arasındaki bağ koptu artık ıslıklanması bence de aptalca ama her yediği golde ersin ıslıklanacak belli adamın ağzını büzemiyorsun. Ama sergen asla bizim yaptigimiz bu 11'i kullanmayacak ya emirhan girer ya cengiz atar olaitan oynatır yine de ndidi asllani orkun 3'lüsünü göremeyiz.

Çevrimiçi gokhans

Yeni kaleciyle sola bilal koy 11 bu olmalı kalan maçlarda ve asla bozulmamalı. Ersin ve stada giden taraftar arasındaki bağ koptu artık ıslıklanması bence de aptalca ama her yediği golde ersin ıslıklanacak belli adamın ağzını büzemiyorsun. Ama sergen asla bizim yaptigimiz bu 11'i kullanmayacak ya emirhan girer ya cengiz atar olaitan oynatır yine de ndidi asllani orkun 3'lüsünü göremeyiz.
zaten kopmuştu. Islıklanacağı zaten ortada, sergen inatla ersin oynatacak, oynatıyor yapacak bir şey yok. Mert’i ersin için yedi, emre ve emir var onlarada şans vermiyorki 2side en azından kaleci, ersin kaleci bile değil sergen kontejyanıyla oynuyor.

Etiketler: